Odradjen refund na paypal. Moze li mi neko reci koliko sad treba cekati da lagnu pare nazad na karticu?
U Srbiji istog dana odrade sve i pošalje se prvim vozom za CG.
Odradjen refund na paypal. Moze li mi neko reci koliko sad treba cekati da lagnu pare nazad na karticu?
Hvala vam dobri ljudi.
Jos jedno pitanje, sad mi na trackitonline pise, je li normalno tako:
Import (Item arrived at country of destination)
a status iznad je:
Send item abroad (Export)
Montenegro
E ok
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
odeš na sajt pošte srbije, ukucaš tracking broj u dijelu za praćene pošiljki i vidiš jel ti dolazio paket tamo
-1 za tvoj komentar, Postar koji radi aliexpres i ostale dostave paketica zvani Muha je i vise nego korektan, svaki put me nazove na telefon ako me nema kuci,kako mene tako i koleginicu s posla,drugove i ko god mi je reko da narucuje... Jedino ako zivis na selu nedje pa da te shvatim jer nisu Pljevlja metropola da te ne moze naci.
evo od sad mozes na moju adresu da ti ostavlja da ne bi imao problema hoce li te naci ( necu te cascavati onaj 1e)
Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока
Jel tako.
Interesantno da ovdje neko reče da kozmetika sa fragrancex.com za Crnu Goru dolazi za 12 dana, a meni u BG dođe za 5-6 dana. Znači paketi koji idu za CG stoje u Srbiji 4-5 dana
Last edited by Rakun; 12-01-16 at 16:41.
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
planiram da narucim sa sportdirect pa me interesuje ima li jos neko da zeli da poruci da bi podijelili troskove dostave?
epathchina.com ?
Pojedina elektronika po 10-15 eura jeftinija nego na aliexpress i ebay?
Nego ne znam je li provjeren sajt
Koga interesuje za Windowse program za praćenje više pošiljki odjednom, ja koristim ovaj već godinama i kad se navikneš zaista je odličan.
Ubaciš, ove za nas interesantne pošte ( CN,HK,SG, RS, MNE itd ) u favoritse, da nebi svaki put tražio jer ih ima mnogo podržanih, i onda samo dodaješ track-ove.
PS Radi i na win 10
http://www.trackchecker.net/
Ja za nekoliko godina unazad nijednom nisam imao takav problem. 100% je slučajeva bilo da kada stigne u BG istog dana proslijede nakon registrovanja pošiljke u bazi. Smio bi se zaklet da si nešto pogriješio. Jesi li provjeravao na sajtu pošte Srbije pošiljku ili si koristio druge sajtove? Pitam jer ne postoji razlog da se bilo koja roba drži u tranzitu toliko dugo osim u nekim slučajevima kada je nešto veoma sumnjivo a to se ne dešava baš tek tako....
Ljudi ja ne znam ima li u CG neorganizovanije firme od Pošte CG. Kunem vam se da mi je stigao paket prije praznika koji još ne mrda iz izmjenične pošte a paket koji je stigao nakon praznika već stigao za preuzimanje. Znači zvao sam i vele mi "a to je u neki od džakova, bili su praznici...." pazi to objašnjenje, 21 vijek. Znači oni nemaju stavke po datumima i prioritetu nego raspoređuju što im se ćefne, tj džakove po slobodnom izboru. E ne vjerujem da %ebe oca.
Pitanje za Fragrancex-hocu da porucim 5 parfema, nece preci 150€. Je li neko porucivao tu kolicinu? Moze li biti problem sa carinom i sl? Neki dodatni savjet?
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
fragrancex vs strawberrynet ???
Ok. Thnx...
Narucih za nas par u familiji, pa javljam kako je proslo... Shipping bjese oko 18.4€ ali sa kodom je free... Ima i ovaj FX15 popust 15% ali mi je ispadalo na isto...
Last edited by Ben Dover; 14-01-16 at 00:25.
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Za koji dan ce mi drug dobiti Tester parfeme od 100ml ako koga neki interesuje nek se javi... cijena 30e
Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks