Kod skole Marko Miljanov, Konik
http://www.speedtest.net/my-result/i/1500949296
Sent from my iPhone using Tapatalk
ma sve sam to radio, uklonio pin, modem radio na laptop normalno, ali evo izguglah problem, da podijelim mozda nekom zatreba. posto ruteri nemaju naravno nasu zemlju na listi podesavanja 3g ili 4g modema, podatke morate unositi rucno, a oni su za tmobile konkretno, dial number: *99#, username: 38267, pasword: 38267, i apn: tmcg-data
Kod skole Marko Miljanov, Konik
http://www.speedtest.net/my-result/i/1500949296
If at first you don't succeed, skydiving is not for you.
Blokirali su servis da mozes provjeriti koliko si potrosio mb kad aktiviras internet 15 dana. Danas blokiran i servis za provjeru stanja na racunu. Potrosio sam izgleda prije vremena mb predvidjene za 15 dana i pojede mi 5€, pih...
Kad to ne radi odmah zoves operatera. I zar nije da kad potrosis taj net da ti obaljuju brzinu u okviru 15 dana, a ne skidaju s racuna?
Tptk@Lnv-P70
Zvah jutros i kaze "potrosio vam se net, pa nakon predvidjenih 1gb skinuto vam je sa racuna".
A provjera nepotrosenih mb sada je *122*14# a ke kao prije sto je bilo
Kakav bezobrazluk.
To za broj za provjeru piše na sajtu: http://telekom.me/internet-opcije-moja-opcija.nspx
Makar su to ažurirali. A ne piše ništa za to šta se dešava nakon potrošenih resursa, pa valjda "podrazumijevaju" da će naplatiti.
A kod im je bas jednostavan za zapamtit. Mene vise podsjeca na password![]()
Kod m:tela je 100 račun, 105 mtel meni, 106 minuti (M je na 6), 107 poruke (SMS - S je na 7), 108 je internet (ovo jedino nema, ako ćeš T od inTerneT na 8). Tako pamtim. A ovi stvarno komplikuju, za svaku promociju je sve različito...
Prije sam isao na *111# pa umjesto da aktiviras opciju bilo je pod 6 mislim da provjeris koju opciju trenutno koristis.
Treba mi mail korisnicke sluzbe ili centra za reklamacije?
Ad astra.
Zna li ko da me nauci kako i moze li se uopste stavit zabrana na dopunu prepaid racuna sa extra tv-a? U call centar su mi rekli da je to nemoguce ali da postoji opcija kroj menu da se to rijesi. Ja se nesto ne umijem snaci a pod hitno bi mi to trebalo jer imam brata koji je siroke ruke![]()
KO NIJE LUD NIJE NIJE NORMALAN
Meni / Podesavanja / Roditeljska kontrola / Zakljucavanje iznajmljenih zapisa
Defaultni pin je 0000, ako je uopste postavljen, pa ga ti postavi i promijeni
If at first you don't succeed, skydiving is not for you.
Fala, vazda imali![]()
KO NIJE LUD NIJE NIJE NORMALAN
Ima li ko iskustva sa kupovinom telefona preko webshop-a? Koliko im treba da zavrse "proceduru" ? Rade li vikendom?
Za par dana ti stiže, rade vikendom
Hvala puno... :-)
Koliko je pouzdan HTC-ov servis? Izgleda da mi je ekran na m9 otisao, jutros neke uzduzne linije sa lijeve i desne strane se pojavile...
pouzdan ili ne,rekao bih da nemas izbora![]()
Hahahha, istina ziva nego me zanimalo da li ima uopste smisla nositi tel tamo ....
Imas li garanciju ? Ima smisla, ne znam na sta mislis. Dobar im je servis. Prosle godine sam imao M8 koji mi se pokvario (isto displej) i za par dana su mi dali nalog da uzmem u T-Com novi M8. Cak su mi i ubrzali proces jer sam ih zamolio i unaprijed rekao da mu spasa nema nego da mi daju nalog odmah.![]()
Love, peace and respect.
Prvo ponesi u Telekomovu poslovnicu jer ga oni salju u Htc servis. A oni ti ja mislim nece raditi i mijenjati ekran na njega jer koliko znam M7,M8 i M9 oni ne popravljaju nego ih salju u Poljsku da se tamo serivsiraju.
Sent from my HTC One M9 using Tapatalk
Odnio u servis i primili su bez mnogo pitanja za divno cudo, jos sam i dobio neki fini alcatel u zamjenu. Imam garanciju, racun i sve tel je star 4 mjeseca.
Jutros su mi se pojavile linije sa lijeve i desne strane ekrana citavog duzinom i na vrhu i dnu nekih pola cm.
Evo vidjecemo, samo da ne zaglavi u T-com nedelju dvije dana. Ako se dokopa servisa sl nedelje bicu prezadovoljan.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks