Ploca je msi n1996.
Otvori kompjuter i nadji na njoj negdje piše Marka i model.
Naprimjer, Asua P4VH3
Послато са Lenovo A536 користећи Тапаток 2
Ploca je msi n1996.
Imam SR tastaturu. Ponekad mi se dešava da dok kucam tastatura iznenada pređe u EN u sred kucanja, iako je jezik tastature izabran srpski (na taskbaru stoji SR). To se najčešće dešava dok kucam u internet browseru. Kad se prebacim na notepad ili Word započne normalno pa se poslije nekoliko riječi i tu prešalta sam. U Regional settings mi je izabran engleski kao jezik Windows-a, jezik tastature je SR (default) + EN druga opcija. U čemu je problem?
tebi fabricki se jezici za kucanje saltaju na shift+alt,podji u control panel (gospodaru)> regional and language options>languages>details>key settings.
Pogledaj tu da ti ko nije poremetio komandu za saltanje jezika pa da upravo tu komandu slucajno "pogodis" pri kucanju.
Jedino mi ovo pade na pamet,inace,jako cudan problem...
Probaj drugu tastaturu da prikacis pa vidji oce li bit isto.
Sent from my HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Ako je DDR memorija tesko da ima sata kontroler uopste. Ukoliko cipset driveri nisu instalirani OS se podize bez problema. Cak i kod Intel AMD swopa. U nekim Amd na Intel zamjenama treba pobrisati odredjene djelove drajvera koji sluze za rad OS-a sa Intel procesorom i to je to.
Da krenemo od osnova @miamin. Jesi li siguran u ispravnost napajanja ili sata kabla. Nesto mi sumljivo da su otisli sata kontroleri na ploci
Last edited by Hell Raiser; 09-01-16 at 18:13.
Rijesio sam probem. Intervencija na maticnoj, novi hdd i odredjena podesavanja u bios-u da se aktivira sata.
Na starom hdd-u pise da je corrupted kad pokusava da mu se pristupi iz biosa da bi se reinstalirao OS.
Moze li mi neko preporucit neki normalni antivirus? Samo da blokira ova s*anja od virusa sto mijenjaju homepage na browser i instaliraju razne programe sa reklamama i cudima..
Da izvinete je*eni prevod za film sam skinuo sa nepoznatog sajta i odma je poceo je da mi se se*e u PC i to sve onako fino u pozadini da se ne vidi.. Ocistio sam sve i sad radi 1/1 ali sam se umorio vise ovo mi je 100-ti put..
Uz to volio bih da mi ne koci PC od toga antivirusa i da mogu instalirat ostale programe normalno a ne da mi blokira kad krenem da instaliram lupam sad npr. Winamp, btw koristim Win7 64-bit i imam pristojnu konfiguraciju..
Ako iko nadje vremena da odgovori ili makar na PM da baci poruku ako ne ovdje, bio bih mu zahvalan, eto..![]()
Last edited by nemam ti kad; 09-01-16 at 21:07.
Avast radi dobro real time.
Neko preporučuje Aviru ali kroz nju prolazi onaj cryptovirus kao kroz sir.
Poslato sa elegantne pisaće mašine S6 x2
Slazem se sa Bugijem, ja koristim free avasti malwerebyte, i nemam probleme vec godinama.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Ja ga evo instalirah i bacih PC na skeniranje da vidim je li mi sto promaklo.. Dako me spasi ubuduce od ovih s*anja sa reklamama i cudima jer izludjeh vise...
Snasao sam se. Prastajte :-)
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Last edited by Zomax; 09-01-16 at 23:17.
Pokrwmi skeniranje prilikom bootovamja, tako ce ti bolje odradit. Instaliraj i ovaj antimalwre, on ti isto dobar, bas za te dosadne. Avast ih ne moze naci
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Kada smo kod toga Avast + SAS a ne MB...
Ja koristim nod licencirani... na jaci racunar lagano...
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Hellblazer...
Eset smart security verzija 6, ne koči ni starije kompjutere, a vrhunski brani od svega. Ne dozvoljava pristup mnogim zaraznim sajtovima.
Ma on je tražio free... Svi smart security ili internet security de plaćaju.
Ja recimo koristim Avast internet security, nebrojeno puta mi na laptop odmah po ubacanju neke fleške nađe viruse. Pogledam na tom računarima sa kojih je kopirano i nađem NOD ili Aviru. Ne kažem da i oni to ne bi našli ali jednostavno ne "gledaju" na mjesta dok se ne pokrene...
Mislim da je po tom pitanju efikasno iskljuciti autoplay opciju u windowsu.
E moj Bugi. Očito nisi koristio neki pro program, naknadno posle tih free verzija.
Da vidiš tek onda koliko će Pro verzija naći malwarea posle Free verzije.
Ako ko hoće, postaviću ovde link za download i programa i Tnod username i password finder program, koji prilikom svakog pokretanja Windowsa se pali i provjerava da li je Pro verzija aktivna, pa ako nije, onda on ubacuje novi Username i password u Pro verziju i produžava njegovo trajanje.
Ja koristi ga već godinama unazad i u rangu je sa Kaspersky i Norton.
Last edited by radja; 10-01-16 at 10:41.
Kako nisam, pa napisah li da koristim Avast internet security. Dobio sam ga gratis od Avasta na 3 godine nakon 150 instalacija
☺
Aplikacija za Nod se zove Purefix. Pratite uputstva za instalaciju,i sve fercera.
Sent from "Zhb"
James Tiberius Kirk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks