Cicvaru najbolju ces probati u Konobu Lunu.. Kacamak nemoj nidje na Zhb da jedes, podgrijavaju i mijesaju sa palentom... Pi
Uputite me na najbolji kacamak i cicvaru na Zabljaku, krecem sad gore! Srecna nova godina prasici moji maleni
Cicvaru najbolju ces probati u Konobu Lunu.. Kacamak nemoj nidje na Zhb da jedes, podgrijavaju i mijesaju sa palentom... Pi
One Ring to Rule them all...
Dje se moze jes na potezu Kotor-Tivat a da nije bas neki super elitni restoran?
Na Zabljak kacamak -nidje
... to ja znam jer je mene brat u Italiju !
Dobri stari Goodfellas sendvic.... masakrirao sam se danas, fenomenalan je a prejeo sam se...
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
Oprobah se u Alan Ford.
Njeguški stek je bio veliki i ukusan ali me je pratila težina u želudac par sati, kao da se tesko vari.
Tortilja meksikana je bila lijepa, možda samo tijesto nepečeno do kraja (kako ja volim) ali sve u svemu može proći
Poslato sa elegantne pisaće mašine S6 x2
U alan ford bas sa kritikama idu bas iz krajnosti u krajsnot, ili su bas zadovoljni ili bas nezadovoljni....
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
U Lazaro sinoć jeo dupli bejkon burger + pomfrit (4.5 eura), duplo bolji nego u Gudfelas.
Probajte u lazaro tortilju sa buftekom. O majko moja kako je davrsena
Sent from my LG_G3 using Tapatalk
danas bila u restoran Stefan, Vranjske Njive, imaju vikend akciju, 16 eura rucak za cetvoro, čorbe, salate i roštilj...ns cetvoro se najedosmo lijepo, sve je bilo jako ukusno i nijesmo mogli sve pojest...po osobi je posluženo: teleća čorba, preukusna, 1 popek, 1 batak bez kosti, 1 uštipak (ono leskovačko pljeskavče sa slaninicom i sirom, jako lijepo) i jedna kremenadla...pomfrita sasvim dovoljno i salata sezonska (a ima i kisjela ko oće)....oburdasmo i flašu vina teke se najedosmo i napismo za male pare!
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
i ja sa drugaricama pred novu, ni mi nismo mogli pojesti sve. i ljepša mi je hrana nego u bandiće i salaš.
jedva čekam proljeće, bašta je super.
nothing comes from violence and nothing ever could
dobar,a recite mi salas 23,je li ko bio....
Dje bjese lazaro?
Preko puta dan-a ona zgrada pa na cosak. Od venoma ides put malog kruznog
f6
Hvala. Moram kao fan tortilje probati to mjesto
Probao sinoc tortilju u Lazaro .... dobra ...nije sad neko cudo nevidjeno, ali je ukusna !
Preporuka !
Nakada je u Maestru bila odlicna biftek salata, ali su sada prepolovili porciju a digli cijenu ...gabelji
... to ja znam jer je mene brat u Italiju !
probaj tortilju s piletinom u Langolo, meni se bas svidjela, socna je, puno sosa nekog i sira, ima i povrca dosta ali ne precerano
Jeli se ono renovira picerija Bulevar, ili se tu planira nesto drugo ?
Who let the dogs out
Bulevar se renovira evo cetiri godine
Samo da aminujem. Sinoć smo bili nas četvoro odraslih, ješnih, može da se iskoristi pomenuta akcija i za večeru.
Čorba preukusna, krtola takođe, meso je bilo lijepo, salate i ljeba nijesu šteđeli.
I nama je preteklo, tako da je sa tri točena, 'Ivijem', kafom i ledenim čajem, račun bio tačno 23,90€.
Neka su im proste!
P.S. Ambijent mi se dopada, nije bilo gužve.
Preporuke i od mene!
Sell the Vatican, Feed the World!
Može li pin na mapu?
Poslato sa elegantne pisaće mašine S6 x2
Kad krenes put Spuza, odma kod skretanja za Rogame dolje, ovo ti dodje sa lijeve strane tacno kod skretanja, ne mozes mašit. Inace Stefan je bio dje je sad Galerija u zgradu Drvoimpexa, i tada je hrana bila preukusna, samo je ambijent bio nikakav i to je bilo glavno mjesto okupljanja politicara, koji su tu riljali na racun poreskih obaveznika
Sent from my iPhone 6S using Tapatalk
Last edited by BiTrAtE; 24-01-16 at 13:26.
ja cu opet ovih dana![]()
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Cijene su mozda jeftine, ali ona hrana ne moze ni primać pečenjari, bogetićima itd. ja više neću ići u stefan sigurno![]()
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks