Sve ti je to manje vise isto.
Sta god da kupis neces dobiti neki kvalitet koji si mogao da imas prije jedno 10 godina.
Treba da uzmem masinu za pranje sudja, ova trenutno sto imam Candy je odsluzila svojeGleda sam u Tehnomax (na sajtu) milion modela i proizvodjaca ima, koja je best buy?
Sve ti je to manje vise isto.
Sta god da kupis neces dobiti neki kvalitet koji si mogao da imas prije jedno 10 godina.
Lezalo po zatvora, na sve spremno, sve probalo, na sve nauceno.
Electrolux, Bosch, Samsung. E sad koja od ovih proizvodjaca je best buy ne znam. Ali od ostalih bjezim
Sent from my GT-I9200 using Tapatalk
@sparco moguce je da su mi se pobrkale te reklame. Bolje su bile no ove sad
Sent from my HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Preporuka za nekog majstora za klime? Trebam da se ocisti sistem. Na koliko godina se mijenja freon, i da li se to radi uopste? Split sistem Sanyo..
If anything goes wrong, Desmond Hume will be my constant
nothing comes from violence and nothing ever could
2004 godine smo kupili Beko mašinu za suđe sa 5 godina garancije i još je ispravna, osim što neđe ispod i oko nje ostane voda. Nema sile da mogu ni ja ni majstor da provalimo đe pušta vodu.
A evo sam kupio novu za 240 eura, koja još manje troši struje, traje ciklus oko 1 sat.
Tako da ne bjzeži od Beko, jer su kvalitetni i dugotrajni.
Послато са Lenovo A536 користећи Тапаток 2
Garancija je na motor 5 godina. Elektronika i ostalo ne spadaju u garanciju. Pogledajte papir prilikom kupovine.
uzo sam ja njihov frizider i nakon 2 godine se pojavila rdja oko rucke od vrata.a ima 5 god. garancije
Nemas garanciju na ručku nego na motor
Isto na telefon godinu garancije na softver i 6 mjeseci na hardver. U slucaju pada gubis i jednu i drugu garanciju.
Garancija na softver je glupost.
Izmišljena od strane servisa da izgleda kao da daju veću garanciju.
Samsung recimo daje 10g na keramičke grejače u veš mašini ali za mašinu samu 2g.
Poslato sa elegantne pisaće mašine S6 x2
U kojim radnjama u CG se mogu kupiti foto aparati, a da ta radnja ima sajt, da se vide cijene itd?
Drug traži da kupi neki, ali se loše snalazi sa guglanjem...![]()
Ko je vas poznavao, ni pakao mu neće teško pasti...
Iako se lose snalazi sa guglanjem preporuci drugaru da naruci foto aparat sa ebay.co.uk
Em sto ce dobiti cijenu 20ak % jeftiniju nego u nasim radnjama, em sto moze da zakuci neku rasprodaju itd.
Ja prosle godine uzeh neki kanon sto je bio 700 za 350Kod nas je taj 1000
![]()
One Ring to Rule them all...
Ma ja čak digao mašinu na 2 stolice i ispod nje gledao, ali ko za inat ne pušta.
Kasnije je opet počela pustati.
Послато са Lenovo A536 користећи Тапаток 2
Sto se tice Beko uredjaja ja sam zadovoljan sa masinom za susenje garderobe. Jednu imaju moji vec 6 godina a ja istu kupio i evo 3.5 godine fercera bez problema.
Sto se tice masine za pranje vesa koristim Bosh i ok je, mada ne vidim nista specijalno kod nje sto nemaju i ostale marke.
P.s.
Sada se sjetih kupio sqm Beko masinu za ves za selo (ne koristi se cesto). Kao NOVA dosla je sa ostecenjim bubnjem (to smo sredili sami, jedan udarac srafcigerom i cekicem), uglavnom cupkala je ves jer je jedna rupica imala fabricku gresku kao suprotnl da je savijena. I zamijenili smo elektroventil (10eur) jer je ostalo vode pa smrzlo i puklo.
Last edited by GaD; 10-01-16 at 14:13.
Zna li ko da me nauci dje cu kupit one male plastike te se mecu u kragne od kosulja
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
"...Tu je slika Ive Lole Ribara"
Ako je izgasena struja zbog neplacanja racuna, sta se jos placa za ukljucenje i koliko osim racuna?
Although my heart may become stone cold, my sword and my honor will last forever.
neki sajdzija u pg,da promijeni bateriju i kais na satu,a da ne 'kolje' cijenama?Koliko se okvirno krecu cijene da bi znao otprilike?
U centar na trg ona velika radnja sa satovima
Sent from my Lead 1 using Tapatalk
My Job Is Top Secret. Even I Don't Know What I'm Doing.
Da li je oglasavanje besplatno na ovom forumu recimo za ugradnju satelitskih antena , totala itd, vidim pod pojmom Usluge se to nalazi. I koja je procedura za postovanje oglasa pod tim pojmom usluge, ako moze neki tutorijal ili objasnjenje.
Hvala.
zna li neko ima li gdje da se kupi case za teslu 6?
nothing comes from violence and nothing ever could
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks