i koliko ce nama uzet koji nismo iz Podgorice?meni do Novoga 24e.jedino da stavljam na neku adresu u PG
Nije bolje nista, treba za DZ da nam dostave na kucnu adresu jer smo dostavu platili !
Sramota treba da ih je, 2x da placamo dostavu, kakav je to DHL
Njak Njak Njak
i koliko ce nama uzet koji nismo iz Podgorice?meni do Novoga 24e.jedino da stavljam na neku adresu u PG
A što ako niste kući, onda se ide lično da se preuzme u DHL?
Meni juče došlo 5 paketića.
Očekujem još 7. Sve naručeno u par dana ....
Ovo za DHL je po meni dobra stvar. Ranije si morao da podjes do banke za izvod, da podjes do dhl-a za papire, pa da podjes do carine i u povratku opet do dhl-a. Na sve ovo gubis minimum dva sata vremena + gorivo ili novac za taksi. Tako da ovih 5 eura sto oni naplacuju za uslugu dostave je pravicna kompenzacija.
I ja mislim da 5 eura nije skupo ako se izbjegne sva ta kutara.
Stvar je u tome da i pored vec visoke cijene dostave DHL-a,dodatnih 5 eura nekako djeluju bolno![]()
Kome je kutara neka plati pet eura, sto cemo mi sto nam nije kutara 50 centi goriva i par sati zivota.
Sent from my HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Nema veze jesi li iz HN, valjda je svima ista dostava.
Kakva nam je država trakvo nam je sve. Kao da smo na pjacu.
Ajde da uzmemo 5 eura, okle im ta računica, zašto se naplaćuje duplo, pih.
Nama kako smo bogat narod 5 eura je ništa...E pa to u Evropi ne može, da te klepa po ušima kako ko hoće. Zato su tu dje jesu a i mi tu dje jesmo.
Što god da se dešava, nema ko da se pobuni.
Cekaj, znaci ako mi dhl donese kuci nemoram da dokazujem da sam platio ispod 150, da idem do banke i sve te stvari?
Sumnjam, vjerovatno će se papiri slati mejlom ili sl, ne vjerujem da će bit tako prosto
kurirske sluzbe uzimaju do 5 kg 4.5 - 5e kroz cijelu crnu goru.a ovi ce do novog da uzimaju preko 20e sigurno
Ntc uzima 3e do 5kg....
Sent from my iPhone using Tapatalk
Naručih nešto maloprije sa sportdirecta za 133€ pa kako ide to sad, da li plaćam samo 5e da mi stigne u BP ?
Love, peace and respect.
I mene interesuje ako neko zna, ukoliko narucim na sportdirecgu nesto do 140-150e (sa postarinom njihovom do PG) koliko ce me dhl koatati od PG do PV na kucnu adresu
Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока
Evo posto ste vas dvojica prvi porucili od nas ovdje, da sacekamo pa da vidimo kako ce biti... Mene interesuje kako ce se regulisati famozni izvod iz banke...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Ja se sjećam prije nekoliko godina DHL je donosio na kućnu adresu. Naručivao sa asosa, blue tomato, nekih prodavnica satova, neke prodavnice dijelova za motore i sve je to meni dolazilo u BR bez problema i bez nadoknada.
Onda su me jodnog dana zvali iz DHL-a da me pitaju hoću li sam da podignem ili da mi oni donesu, ja sam rekao da mi oni donesu naravno jer je to DHL a on mi jerekao da moram da platim neke troškove.
Ništa mi nije bilo jasno, platim DHL 20eu onda dođe u CG i ovi mi traže još, pa majko mila đe ovo ima...
I ovo sa 5 eu su izmislili jer su ljudi većinom išli tamo da podignu robu pa su sad viđeli da im se to ne isplati jer oni nemaju nikakav profit od toga i naravno sjetili su se da kao i pošta tako i oni mogu da kradu tih 5 eu korisnicima.
Po meni ne postoji opcija da neko može da mi zabrani da ja pođem i podignem paket tamo jer ne želim da dajem 5 eu više nego što treba.
I naravni pitao bih samo što ćemo da radimo mi što smo platili 25 eu za paket, ko će nama to da refundira jer su nam to otete pare!
This time next year we'll be millionaires
Moze li neko da mi preporuci koji sajt za kupovinu naocara(za sunce)?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Mozemo li mi da saljemo novac preko PP?
Preko ove "send paymant" opcije?
Moze
Sent from my Lead 1 using Tapatalk
My Job Is Top Secret. Even I Don't Know What I'm Doing.
Iz DHL-a kažu da oni ne uzimaju tih 5 evra već carina za obradu 'papira'. Ovih dana meni treba da stigne nešto sa SD pa javljam kako će proći.
Pa sto do sad to carina nije uzimala.
Sent from my Lead 1 using Tapatalk
My Job Is Top Secret. Even I Don't Know What I'm Doing.
Axaxaxa,kakvi lopurde,cu carina!
Sent from "Zhb"
James Tiberius Kirk
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks