Bio sam u poslovnicu jedan dan,nisu mi pominjali nikakvo placanje ali me ne bi zacudilo da bude nesto ... Rade li oni ovih dana?
U BiH su ponovo kaznjeni zbog SK
http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/...50_000_km.html
Rade li u ponedeljak?
Verovatno je bilo ovo pitanje.
Da li se može uzeti Total TV u Srbiji i koristiti u CG?
Moze.ja ga koristim godinama.
Послато са SM-A500FU уз помоћ Тапатока
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
Raspade se ponuda,filma nema da valja bez kum na b92 kojeg daju svake godine. Nisu otključali hbo nego neke nebitne kanale pink film i ove erotske.Nije mi problem skinut film sa neta..ali nema ništa da se gleda liše SK..
Broj 5 - Prva , nikako je nisam imao godinama..zajedno sa nekim početnim kanalima, atlas itd , nebitno
Broj 113 - VH1 , nestao prije 10ak dana..zvao sam ih, oni su pokušali nešto da resetuju, ništa, i dalje ga nema, rekli su da će poslati nekog da vidi to posle praznika..
E sad, zna li neko mogu li ja šta da uradim da probam to da vratim? Da se pomjeri satelit ovo ono?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Je li ti crni HD risiver ?
N5266S onaj stariji veći malo, nije HD
Last edited by novakb14; 05-01-16 at 13:39.
Podji kod njih i zamijeni ga sa najnovijim HD risiverom i onda ce ti proraditi svi kanali.
Neka, sačekaću par dana da dodje ovaj, pa nek on to zamijeni, imamo 3 uredjaja kući, nek i oni rade nešto
Mislim da je ugovor istekao davno, pa oće li trebati da se produžava da bi dobili te HD?
Nešto sam gledao da predjemo na Mtel, postavljaju kablove, pa da se otarasim i njih i T Coma
Sto se ponude kanala tice, mtel je trenutno najbolji, samo ako ima uslova da ga ugrade tamo gdje si ti.
Kad bi mtel imao Sport klub kanale, i bio bi, ovako, nije...
Sent from my SM-N920T using Tapatalk
Ima li makar sk1 i 2?
Nema NI JEDAN
Evo npr. razgovaram sa komšijama, momentalno bi svi otišli na mtel, al džaba, ebeš kablovsku bez SK kanala, pa da mi upale 350 kanala...
Sent from my SM-N920T using Tapatalk
Evo sad bas gledam, ima arena i eurosport, dosta
I 56 pinkovih :-P
Послато са SM-G530FZ уз помоћ Тапатока
http://www.m-kabl.net/wp-content/upl...amska-sema.pdf
Koliko vidim u ponudi stoji da imaju SK
Niko nije spomenuo m kabl, nego mtel..a njima pise da imaju arena1, 2, 3, 4 i arena sport 5..
E sad ako je ovo arena sport 1-5 onda je OK a ako je to neka druga arena, ne valja rabota
Cardsharing zakon !![]()
Last edited by mur3633; 05-01-16 at 17:40.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks