Montaž kit-om
Kako da zalijepim ili sa cime lajsnu za auto ? Odlijepila se jedno 6-7cm.
Montaž kit-om
... to ja znam jer je mene brat u Italiju !
Prvi put cujem za ovo.Je li komplikovano ?
Nikad mi nece biti jasno vase razmisljanje JE LI MRTAV ... covjek trazi porodicno auto i gradska voznja prioritet... nije u fazonu da nateze auto i da dovodi u pitanje svoj zivot i zivote porodice... 90ks itekako je doboljno za normalnog vozaca
Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока
Ja vidjeh na google images da je nesto sa pistoljem.Ali rekoh mozda treba da se primpremi lajsna i dio gdje se odlijepila je je ta lajsna malo tvrda, nije bas meka i savitljiva, da bi se zalijepilo sto bolje.
![]()
Probacu sa ovim da vidim.
Fabia, mislim da dupla traka nece raditi jer je lajsna dosta tvrda i savila se pa treba nesto jace da to drzi, ali hvala for suggestion.
I da dodam, ako mogu, ovaj limar iz Karabuskog, Edin, je odradio veoma dobar posao, u pitanju je bila sasija. Cak mi je kad sam dosao po auto smanjio cijenu od prethodno dogovorene cijene. Uglavnom, sve rijeci pohvale. Ako kome treba broj, mogu poslati.
Last edited by siraj; 01-01-16 at 20:02.
Iskren da budem ja sam prezadovoljan. S druge strane, vise bih volio da vozim japanca nego francuza, al' budzet nemadoh kada kupovah auto. inace Honda mi je top - al' nemam ja para za novijeg CRV-a ili za avensisa karavana
Uzeh auto od jednoga covjeka iz PG. On radi s autima. Nisam nesto odusevljen, jer me je lagao za neke stvari. U svakom slucaju situacija je sljedeca:
2006, 1.5 dci 74 KW. Enterijer i eksterijer besprekoran(bez ogrebotina i cuda) - na jednom mjestu na vrata od vozaca od cigare izgoreno kao vrh sibice. Al' hebe mi se za to
Motor suv - ne trosi ulje, gradska voznja 4,5 - 5,5 (kada ja vozim manja - kada zena vozi veca potrosnja)
Platio sam auto 3000 EUR. Zajeb'o sam se - mogao sam jos spustiti - al' ajde. 150,000 km - ***** li ga je li pravih ili ne - ne znam. Nije mi to bitno - al' auto djeluje ocuvano.
ako te sto interesuje dodatno - 067 626 947 - iscimaj me o detaljima, kazacu ti sve sto znam. Nisam napaljenik neki na voznju pa mi motor savrseno odgovara. A opet , ima snage da pretekne i uzbrdo natovaren. Nije bas nesto startan - al' boze moj, 1,5 dcinisam ga ni kupio zbog toga.
Insignia...
Poslato sa elegantne pisaće mašine S6 x2
Sestra gleda kiu sportage 1,6 benz 99kw, kakav se pokazao taj motor? Auto uopste?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kolega ga vozi nekoliko god. Nema kvara nikakvog ali trosi podosta
Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk
10 kroz grad pretpostavljam?
Last edited by stefke; 02-01-16 at 09:31.
Nije dovoljno 66kw, toliko ima golf 2 dizel.
Ada ispade 1.6 trosi 19litara
f6
1,4 benzin trosi 10l kroz grad, sa malo bucanja oce i 12/13litara
1,6 mora vise trosit, ne sad mnogo vise al ispod 11l ne vjerujem da trosi kroz grad.
P.S. Gradsku ne racunam od Zlatice do Zabjela obilaznicom.
Sto ne moze pljin na te gdi kie?
Moze moze.
TAKUMI
Eto rjesenja
Zna li neko neki dobar servis za automatske mjenjace u Podgorici?
Treba mi neko ko ce mi reci sta je problem, a ne da mijenjam dio po dio pa dok ne pogodimo pravi, kao sto sam jednom imao slucaj.
Sto je problem? Auto?
TAKUMI
drug imo problem na Hondu da auto nije uopste htjelo da krene.nabije obrtaje al auto ne mice.poveo u As Ferrari i sredili mu to.dvije godine vec bez ikakvih problema.
Last edited by Randy Orton; 02-01-16 at 20:20.
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks