potrosnja benzina ili dizela nije bitna koliko ce da poloce ulja svaka 1000km ili vise po litru stuce,jos ako je autobahn pa upires i navijes muziku du bis maine anzige libe....
na tu dodaj 80%
She is only here to annoy herself!
potrosnja benzina ili dizela nije bitna koliko ce da poloce ulja svaka 1000km ili vise po litru stuce,jos ako je autobahn pa upires i navijes muziku du bis maine anzige libe....
Zakljucak consumer reportsa sto se tice "auto kao auto":
The simple fact of the matter is there is no way the NX is one of the worst cars of 2015. Even if you tested only five cars all year, the Porsche 918, the Ferrari LaFerrari, the McLaren P1, the Pagani Huyura, and the Lexus NX, a sensible conclusion would be the NX is a great vehicle, but simply not anything like those 4 other cars. It would be fifth in that comparison test and it would only be worst in the context of the cars it competed against. There is nothing “worst” about the NX.
Zakljucak oko pouzdanosti?
Najpouzadniji novi Lexus.
TAKUMI
salim bas na novogodisnju noc,,,,moja misao se odnosila na ovaj dvalitraturboefesiiiii......
To je onaj benzinac sto čekićuje kao dizlo?
TAKUMI
To je taj, i ide fino, ima dosta obrtnog za benzinjaru a kazu da se kvari kao dizel
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tako je. I pije ko smuk.
TAKUMI
Znači naslov koji kaže da biraju najgori auto i onda na trećem taj Lexusa ne treba da se čita imao piše
Some components feel cheap, and overall it falls short of German competitors.
Ma ništa, vjerovaćemo tebi iako recimo na listi najboljih auta ide modeli WV Golf i Mercedes a na listi najgorih recimo Lexus
http://www.consumerreports.org/cro/m...2015/index.htm
Ujedaj i dalje, samo sa malo tupljim zubima...
Poslato sa elegantne pisaće mašine S6 x2
Last edited by Bugi; 01-01-16 at 11:42.
Ovo je bezveze, vidiš da se ljudi žale u komentarima![]()
Kažu da treba prepravka članka..ne može lexus u worst cars nikako..![]()
Svidja mi seeali isto mi ES izgleda dosta luksuznije, iako je ovaj ljepši?
Bugi, samo da ti pečatiram sa ovim.
![]()
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
Isto ja ne bih pogledao S klasu pored LS a...ili E/C pored ES/IS
Pričate o skupim autima kao npr. S klasama i sličnim Leksusima, OK, sve to stoji što se maštanja tiče, ali ne postoji realniji auto od E 250 CDI kad se govori o pouzdanosti, kvalitetu i izdržljivosti.
Ajde priznaj da si se vozio u njega i da nemas preko 17.
Ti mastaj i dalje, a mene pusti da vozim MOGA Lexusa...
TAKUMI
Pa oni su demantovaki sebe:
CR, you need to re-write your review of the NX200t then!!!! in your review it says the ride is "GOOD" -- now all of a sudden for this article you change it to "FIRM, JOSTLING"??? To put this vehicle on the "WORST VEHICLES OF 2015" list is reprehensible and embarrassing to me as a CR supporter; and you wonder why more people don't support CR???
Dalje, voznja svakome moze biti OK ili NOT OK, ja kazem da je Lexus pouzdan, kvari se daleko najmanje. Pazi sad ovo:
The NX shares a platform with the Toyota RAV4, but so much has been upgraded, strengthened, or modified that the two vehicles don't feel related (this is a good thing). - Road & Track.
I ono najbitnije:
http://www.newsday.com/classifieds/cars/consumer-reports-best-and-worst-car-brands-in-2015-include-lexus-mazda-and-toyota-1.10387053
TAKUMI
Idemo dalje.
TAKUMI
Brate ovaj na slici je stvarno grdan...
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Onaj tvoj je institucija za ovaj. Prenatrpano je ovo. Previse ostrih linija bez nekog smisla.Sta ce mu ova linija na dnu vrata,ajkulin rep na vrhu krova,maglenke pozicionirane visoko,zadnji stopovi ispadaju iz karoserije 10cm.Ovo mi je za neizivljenog klinca,ne ide uz tebe.![]()
Eh, zasto ne kazes da je tolerancija gapova 0,001 mm?
TAKUMI
To je ocekivano od njih. Nije to reno brate. Tvoj da je 2016 i ovaj 2016 izbor bi mi bio prelagan.Poglegaj samo ls 460 2006/7koje vec god. BOG za ovo. Da,nisu ista kategorija,ali ja pricam o dizajnu. Ovo kao sve kinesko. I da,svi to rade. Vidji ml 2015,q7 novi,lex,etc, sprdaju se dizajneri sa kolima.Jednostavno mi se ne svidja put kojim ide moderna industrija automobilizma.
ejj..ovaj donji dio vrata kao bodi kit na golf 2!
Ono je stvarno bio smiren i elegantan izgled. Sad su krenuli sa nekim drugim dizajnom, za mlade, i prolazi. Mada njima prolazi sve.
TAKUMI
Top je ovaj lexus..inače novi q7 je odličan..ču sprdaju se dizajneri sa novim autima..to da je ružan pričaju oni što nikad nisu sjedali u staru q7 a ne vozili, imali...ili će ikada imati..za tako veliko auto jedino bih uzeo novog LXa prije q7, a da nema Lexusa, audi bi bio jedini izbor.. Šta fali ovome? Preveliki je? Dizajneri se sprdaju??
Reklama:
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks