6eur dan
Koliko je parking na aerodrom, treba da ostavim auto tamo 2,3 dana, oće li me zaklat?
6eur dan
One Ring to Rule them all...
Obicno gledaju koliko im treba dana da naprave to sto ti treba sa ugradnjom i svaki dan koji potrose na tvoj posao zaracunaju oko 50-70 eura za ruke.
Ako je manji posao onda je 70 a ako ima vise posla za vise dana spuste ti cijenu na 50.
Znaci npr.
3 dana posla x 50-70 eura + materijal= YZ €
Dva druga rade ovako i ubise se od posla postic ne mogu da sve porudzbe prime.
Sent from my Galaxy S6
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
Hvala Gandalf/Lucke.
Dobro se prisjetio poznanik, kad je već tu, imam li potrebe ostavljati kod njega zbog lopovluka, nije neki auto kojim idemo do tamo?
Ostavi auto na parking aerodroma, kad se vratish samo kazhesh da si izgubio kartu i platish 10e kaznu... Tako se ranije radilo, ne znam imaju li sad kakav sistem provjere...
Sent from tapatalk
#fakenews
Ili jednostano ostaviš auto na parking. Kad se vratiš prošetaš do ulazne rampe klikneš i uzmeš novu kartu. Sa njom na izlaz i izađeš džabe jer se 10 minuta ili 15 nznm kolko bjese ne naplaćuje.
a jesi li pomislio radi li ko na taj parking?gleda li te ko na kameru?na kojem principu radi ta rampa?
jedan moj drugar prodao nekretninu 2007e i vraca se iz BG sa 100k koje ne prijavljuje i dodje na rampu odradi ovo bronxovo ja mislim da je tad dan bio 5e duzan je bio 10e.
Znaci ocekujes da ga karma sjebe a on danas jos puniji no tad![]()
Postoji načina dosta. Kao na Sozinu što se može besplatno proć, možeš na isti princip izać....
dje cu nac' bateriju za LG P760 ?
... to ja znam jer je mene brat u Italiju !
imas klip na youtube.i sta se desava onda?pali se alarm,i jos te snimaju kamere
pa jeftinije te izadje taxi u obadva smjera no parking
Last edited by Randy Orton; 31-12-15 at 17:54.
Ne moze da se izvuce tiket tako,jer da bi se uzeo tiket mora auto da pridje na senzor koji reaguje jedino na metal i tek tada mozes tiket da uzmes i da ti se rampa podigne.
Sent from my HTC One M9 using Tapatalk
Ove je policija zsustavila na kraj.
Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk
Ada nijesu ni oni budale imaju kamere i sve, ovo je cista sprdacina radi snimka.. Normalno da su morali platit prolaz ili eventualno kaznu neku...
Ne mogu da vjerujem da se ljudi zbog 2.5e ovako ciganisu. Pi.
Sent from my HTC One M9 using Tapatalk
Ovo se na zapadu zove white trash... Najgori moguci sljam... Ovo je isti tip neljudi koji bjeze da ne plate racune u pub i koji jedu pashtu godinu dana da bi kupili starog bmwa ili mercedesa da kazu ribe kako su lepi... A maktese seljacine pi
One Ring to Rule them all...
Kakvo ciganisanje ja ne vjerujem...
Sent from my iPhone 6S using Tapatalk
Pet shop "Simba", negdje u Tivtu, zna li ko dje je i tacno da me uputi?
Ima li neki fin kafic normalan da radi na dan danasnji u pg,izludjeh od ovih pumpi ka kamiondzija?
Sent from my SM-A500F using Tapatalk
Kad vec pomenuste Sozinu...
Moram li kroz isti prolazit da bi stigao do BD ili mogu preko Jankovica krsah? Stigoh prije dva dana pa ne znam koje je stanje a muka mi zvat AMSCG sad
I am so post-rock I shit sad birds.
There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)
Bookmarks