Ne znam za vas ali ja redovno dje su tri trake nailazim na budale koje lijevom idu 20kmh i ne mrdaju...tada ako situacija dozvoli samo po gasu desnom
Sent from my SM-J100H using Tapatalk
Sta gonis to auto u crvene
Nidje ne pise da ona treba tu da ide desnom trakom - to je bulevar, ne auto-put... traku biras sprem toga dje si krenuo... mozda je ona scela ka distributivnom pa se samo prestrojila na vakatDD
Nidje ni ne pise da treba da ide 30-40 ispod ograncenja, ali jbg
Stvarno su mi najjači ljudi koji misle da na bulevar moraš desnom trakom voziti. Nije vam to treća traka. Dakle, put Aerodroma i pored Dg one 4 trake...tu ljudi kao sviraju, nerviraju se, a oni ispadaju glupi.
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
Nije tako. Pise 80. Prvo zena vozi 45, vozi lijevom trakom. Stvara kolonu i nacera vozace da je preticu desnom trakom.
TAKUMI
ja razumijem da kroz grad dje je frekvencija saobracaja mnogo veca ne biramo trake...ipak je i ogranicenje 50... guzve...
ali ovako nedje dje je ogranicenje 80... dje mnogi voze +20 km ili vise od ogranicenja...ti vozit lijevom trakom je bezveze i jos skoro duplo ispod ogranicenja...postoje i neka nepisana pravila koja treba postovat... ne voze kamiondzije bezveze stalno desnom trakom, to su ljudi koji prelaze stotine hiljada kilometara... nije da mi se nije desavalo da ovako neko vozi uporedo sa kamionom, pa da i ne mozes proci bez muke velike...
U PG se generalno jako loše vozi. Jutra su mi postala noćna mora kada ljudi idu na posao, pa na semafore dok se naguze da krenu, a tek kružni tokovi a ove situacije sa sporom vožnjom, pogotovo kad vidim da nalegnu glavom na jednu stranu, pričaju na mobilni i gale 30 na sat... znači da ih išamaraš
Mogu mislit kako im se najebes majke :lolblue:
TAKUMI
Zar vazi pravilo za magistralni put da je lijeva traka,brza traka?Iskreno ne znam,ali je koristim samo za preticanja,bilo to ispravno ili ne.
Edit.Vidim da o tome pisali.
Last edited by AR156; 23-12-15 at 10:39.
ma vazilo pravilo ili ne nekako nije prirodno da nekoga pretices sa desne strane...
Mene je udario jedan debil tako, krenuo da ga zaobidjem desnom trakom, njemu zamagljena stakla totalno, samo je ušao u mene, nije me vidio....
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ma budale kod nas nemaju pojma. I primijetio sam vani, ko god pravi sranja na autoputu je balkanac.
TAKUMI
E pa vani ne smijes, zato sto:
- vozim se ja autobanom 2 koji prolazi pored Brunsvika, i posto je tu asfalt bruka, i metak, ajde da ga maksimiziram, i drzim ga ja tako, lijeva traka prazna, desnom kamioni i kante, i eto ga, Benz gasterbajter SD tablica bez zmige krece u preticanje, mrvicu je falilo da ubijem i sebe i njega.
U Smederevo vjerovatno ne mora da pazi na ove sto maksimiziraju, ali na deutchen autobahn da.
E, da iskoristim priliku: njemacki autoban je najbolji autoput na svijetu.
TAKUMI
Tacno. Ne moze se uporediti autobahn sa domacim obicnim bulevarom koji ima kruzni tok na svaki 1 km.
A još je napravljen od betona, drži kao lud ali... kolje gume, troši ih nevjerovatno brzo.
Neka ga ne mari...
Neka ga ne mari....
Ne znam kako da ovo nazovem.... Žurio sam pa na žalost nisam imao kad da zovem pauka...
Viđi mu registraciju, sve ti je jasno
Nemam ništa protiv registracije a ni protiv Bjelopoljaca, ali imam protiv takvog ponašanja![]()
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks