The Revenant ti je ovo![]()
Da i meni je dobar neki tamo film, necu navesti ime ili daleko bilo da pustim link na imdb. Vi nagadjaje na koji mislim ali je top!
The Revenant ti je ovo![]()
Jedno 3x predlagan do sad. Ne daj bože da moraš ručno miša pomjeriti i još kliknuti par puta - oh wait..
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Opet moram nicim izazvam odgovoriti. Ako se neko bavi glumom da bi uzeo oskara onda bolje da je izabrao neko drugo zanimanje.
Ja se nadam da ce ga dobiti samo da bi prestalo nepotrebno smaranje, i da se diskusija oko svakog "njegovog" filma pretvori u pricu oko po*ranog oskara.
Oće li bit ovaj film u bioskop kod nas brziJA dana?
Januara 6 ja mislim..
spremi dupence za 2 i po sata...
nothing comes from violence and nothing ever could
Kad sam moga' Božić kod Kuperovih gledat prije neki dan, mogu i Tarantina 8 sati.
21. januara Povratnik u Cineplexu.
Ima li neko da mi preporuči program sličan Popcornu?
Odgledao Carrie (originalnu od de Palme ne rimejk) dosta slucajno jer se uvek kanim bar pola sata sta da gledam i nije mi film ostavio neki utisak ali je bilo nekih bas upecatljivih scena, ona na maturi koju su sigurno 100 puta parodirali, znam sigurno za neki B horor film valjda Cabin Fever da ima slicna scena i ona na kraju sa majkom od te Carrie sto su zapravo oni uzeli iz jednog Kurosavinog filma. Ali to je vise ko voli i koga zanima ta kultura 70-ih (mene ne toliko), danasnji filmovi koji su smesteni u proslost ne mogu to da uhvate nikako, ne mozes da steknes taj osecaj kada ih gledas. U onom Fury-ju preslikali zargon iz 21-og veka i smestili ga u 1940-e, opusteno se cuje motherfucker, isto vazi za opet aktuelnog Tarantina. Scenski je to to ali tu prestaju sve slicnosti.
@Severnjak
Prva scena, naravno riječ ''nigger" - izvalio sam se iz stolice koliko mi je bilo smiješno u tom momentu.
A tek posle kad je Major pričao o Džonsonu.. HAHAHAHAHAHAAAA mada čisto sumnjam da je tada postajao ovaj način izražavanja, ali opet..
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Dobro, Tarantino se ni ne gleda zbog istorijske tacnosti ali uopsteno retko kada filmovi pohvataju autenticne dijaloge tog nekog perioda kojeg obradjuju. Mada razumem i zasto se to radi, zato sto bi takvi dijalozi danasnjoj publici bili previse dosadni, ko bi se zgrazavao nad psovkama iz 19-og veka ili kome bi bilo interesantno da slusa neke izraze tipicne za 50-e itd. Zato ni ne bi trebao da obracam toliku paznju na to ali mi uvek malo zasmeta.
The Life Aquatic with Steve Zissou - jako podcijenjen film, medju boljim od Wesa Anderson-a, ako ne i najbolji.
Sinoć odgledah. Tom standardno dobar...
Ko je vas poznavao, ni pakao mu neće teško pasti...
odlican!
Ex Machina
Ima li ko da preporuci kakvu dobru avanturu?
Last edited by Markys; 30-12-15 at 19:01.
Evo ti od svega po nesto
Sorcerer http://www.imdb.com/title/tt0076740/?ref_=nv_sr_2
Malo trasha ako volis: Six String Samurai http://www.imdb.com/title/tt0118736/
Sword of the Stranger http://www.imdb.com/title/tt1121794/
Zahvaljujemtaman me podsjeti za Lawrence. Ova dva dolje odgledah, top stvari
There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)
Bookmarks