Čim gorivo skoči, odma će da se žale da im je preskupo i da moraju dić cijene hleba, a bgm i prevoza da bi pokrili troškove.
Oni su do sada radili sa gubitkom jer nisu povecali cijene kada je gorivo bilo veoma skupo, sada samo pokrivaju gubitke koje su napravili pomazuci narod. Tako ce neka prica biti.
Čim gorivo skoči, odma će da se žale da im je preskupo i da moraju dić cijene hleba, a bgm i prevoza da bi pokrili troškove.
e nemate vala obraza zalit se na cijene taksija u PG... ja mislim d aje u Bombaj mozda jeftiniji no odje...
Ni starta, ni minutaze stajanja koaj kuca ka stoperica ni nista... najskuplji km je 0.7, a vecina je ona 0.4...
meni je do kuce iz grada taxi 5 eura... 2 autobuske karte su mu 2.2 + da prosetam 1km
a i ja koliko se sjecam, prije 7-8 godina kad su taksisti poceli micat 'start' i smanjivat cijene gorivo je bilo na cca 0.75
Taksi je stvarno bagatela.
TAKUMI
Ja rekoh za pekare i za bus prevoz.
Hleb je potreba a busom i taxijem ne idem jer imam ćumuraša koji sa 4€ predje 100km gradske tako da mi je isplativije ić sa njim nego sa drugim prevozom.
Nije proslo a?
TAKUMI
Pokusace oni opet. Garant!
Last edited by cvxcomputers; 29-12-15 at 16:55.
ABIZNIS/VIJESTI
SKUPŠTINA ODBILA: Nema povećanja akciza na gorivo
Predlog izmjena i dopuna Zakona o akcizama, kojima je predviđeno povećanje akciznih stopa u skladu sa evropskim zakonodavstvom, nije danas dobio potrebnu većinu u Skupštini. Izmjenama Zakona bilo je predloženo povećanje akciznih stopa na olovni benzin sa 464 eura na 534 eura na hiljadu litara, zatim na bezolovni benzin sa 459 eura na 529 eura na hiljadu litara, kao i na gasna ulja u zavisnosti od namjene za koju se koriste.
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
Konacno nesto i od te opozicije da bude
Sent from my iPhone 6S using Tapatalk
Milo napusi se *urcine sve ti na svijet, da Bog da ti Blazu gorivo luksuz bio, i da ti je malo. Ura
Jedva cekam da fuliram rezervar, imam porukicu za Lomija.
TAKUMI
Evo slicno...cijene u KM
33 c litar plina.
TAKUMI
Vec 3 mjeseca...
Meni deonica TV-NS od 540km izace oko 28-30Eura...
Te 540km meni dizel predje sa 22,5€
Koji ti je to dizel?
A renol sto posto.
Sent from my HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Evo ti passat 5, 5 ljudi sa prtljagom, do BGa i nazad, potrošnja na 100km 5l , izadje ta dionica od 540km 23-24e
Sent from my iPhone using Tapatalk
A majkina astra 1997 1.6benz 74kw, isto kw kao pasat 5, treba 10e NK-PG-NK i to baš da se pazi potrošnja, a svi znaju da NK-PG potroši baš malo, zato što je niz stranu...
NK-PG-NK passat 5 74kw, sve full gas, bucam ga koliko može, potrošnja 7e, a astra mrtva 300kg lakša, pazim na potrošnju maksimalno, potroši 10e... Astri kroz grad na 100km treba 20e, a passat kad se buca kroz grad stalno, ne može 10e....
Passat 5 2002 74kw tdi i astra 1997 74kw benz, razlika je da pasatu treba tačno duplo manje za gorivo...u eurima tačno duplo manjee alooosramota..i neko kaže zašto dizel? Zašto tdi?
Tdi majka
ta astra je odsvirala svoje,imo sam astru f i astru g.i jedna i druga 1.6 74kw.i nisu mi trosile preko 10l,12 kad u blokadu ides svakom.
A taj motor od 100ks dizel,1.6 i 1.8 atmo su preslabi za tolika kola
Astra je odsvirala svoje i kanta je najveća, držim bocu od 2l goriva u gepek, ne kad ostanem bez goriva da naspem, nego ako se slučajno nešto pokvari, da je polijem sa to dva litra benzina i da bacim šibicu.
A ta priča 12l da se piči do okidača svakom..pričaj to nekom drugom..10-12l je potrošnja kroz grad ljeti kad se šalta na 1500-2000rpm
jes sad ispade da trosi 30l
Pa ne troši 30, ali isto tako ne troši 10 brze vožnje
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks