Vidi neki drugi koji ima i WiFi ugrađen.
Inače je baš povoljno, jeftinije nego u Srbiji za 45 eura.
Послато са 6037K користећи Тапаток 2
Pozdrav,
Kupujem novi televizor i pronašao sam jedan koji mi odgovara: LG 42LB620V (42", FullHD, 100GHz, 3D), po akcijskoj cijeni od 419e u Neptunu.
Imate li bolji predlog za te pare ili neko iskustvo sa ovim modelom?
Vidi neki drugi koji ima i WiFi ugrađen.
Inače je baš povoljno, jeftinije nego u Srbiji za 45 eura.
Послато са 6037K користећи Тапаток 2
Je li imate neku preporuku za Smart TV do ~450 eura?
a ne mozes bolji od toga uzet za te pare ja mislim..a nema vala sig..ali uzmi smart android resiver za 40e i napravi od toga smart![]()
Although my heart may become stone cold, my sword and my honor will last forever.
Moja preporuka Samsung LED 3D UE40H6410SSXXH
Specifikacije: "FHD 3D SLIM LED SMART TV, White Front, Super Narrow Bezel, FHD 1080p, 400 Hz CMR, Wide Color Enhancer (Plus), Quad Core processor, DVB-T/C/S2 and Analogue tuner,3D sound, Smart Hub 2014, Voice Control, AllShare Play, Personal Video Recorder & Time Shift Ready,Football mode, Samsung Smart View, Screen Mirroring, Soundshare, ConnectShare™ (USB2.0), Anynet+ (HDMI-CEC), Smart Phone Remote Support, Miracast, Wi-Fi Direct , Wi-Fi Built In, Ethernet, HDMI 1.4 x4, USB 2.0 x3, Component In (Y/Pb/Pr) x1, Composite In (AV) x1, Digital Audio Out (Optical) x1, Scart x1, RF In (Terrestrial/Cable input) x1, x1RF In (Satellite input), CI+ 1.3 Slot x1, IR out, DTS Premium sound
link: http://www.tehnomax.me/TELEVIZORI/LE...H6410SSXXH.php
@Biga i @JungleBoy,
Covjek trazi TV do 450eura. Sto je fora da mu preporucite TV od skoro 700 eura![]()
Who let the dogs out
Bolje da kupi televizor nego pokusaj televizora :grin:
Posto vidim da ima forumasa sto se dobro razumiju,pa mi preporucite koji od ova 3 tv-a (32 inca) da uzmem ? Znaci u opticaju su ovaj Sony - 269.99e , LG - 274.99E ili Philips - 229.99e? Da napomenem ne treba mi za kablovsku vec ce biti prikopcan na obicnu antenu. http://neptun.me/images/catalog/Leaflet-December.pdf
Imam set top box tako da dolazi i on u obzir I meni se cini LG kao najbolja opcija mada laik sam za tv-ove. volio bih da cujem jos misljenja
Kupi neki polovni crt tv, za to sto gledas on ti je dovoljan
Послато са SM-G530FZ уз помоћ Тапатока
LG je majka za budžet kupovinu. Ko hoće nešto bolje tu su Samsung, Sony mada i LG ima dobrih modela.
Zahvaljujem na misljenjima. Ako sam rekao da za sad ne ide kablovska na taj tv ne znaci da se nece kaciti fleska,PS,i sl.![]()
Imas po forumu za 300 eura ovaj samsung LED od 40 incha ,full hd ,iz m-tela ,odlican tv
this time next year...
Ja sam gledao sliku na taj samsung model, jeste povoljan ali nije ostavio utisak na mene što se kvaliteta slike tiče i funkcija. Bolje doplatiti za bolji TV jer je TV stvar koja se ne kupuje često...
SHARP LC-32CFE5111Ef full hd dvb t t2 c. 3xusb 3x hdmi svga, scart, ethernet koji služi samo za CATV, 100hz active motion. 303 ojra ili SHARP LC-32CFE6131E sve isto samo smart i 200hz 353 ojra. Od ovih što si naveo ovi televizori se razlikuju po tome što im je slika jedno 155x bolja. Čista perfekcija!
Last edited by Tivatech; 28-12-15 at 16:13.
LG je najbolji izbor i odnos cijena kvalitet. 100% najbolja kupovina. I jeftiniji modeli imaju odličnu sliku. A za 32 ima boljih i jeftnijih izbora od sharpa, neka sa promocijama
Sent from my D5803 using Tapatalk
Podrzava li LG u novim serijama DTS zvuk? Znam da je prije to bio glavni nedostatak a i jedan od razloga zasto kupih Samsung uz naravno bolji prikaz slike koji je imao.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Prije je to bilo, imali su valjda problema sa licencom koliko se sjecam, sada podrzavaju normalno.
Sent from my iPhone 6S using Tapatalk
Imam 2 LGa 42" smart3Dcinema sa sound barom i jedan mali 24" sa ips matricom, jedan stari CF Philips 37" i prije 10tak dana sam uzeo taj Sharp za spavaću. Do tada sam bio istog stava kao i ti ali kad sam upalio sharpa ostao sam zaprepašćen, slika je ubitačno dobra čak i na SD kanalima dok na HD , ubija! Nije nikakva promocija ne prodajem ih. Brz i pregledan meni, lijepo koncipiran EPG, otvara gomilu formata sa fleške ( istina, nisam provjeravao kako se snalazi sa titlovima) ima music mode da ugasiš backlite ako hoćeš da slušaš muziku dok spavaš , a od nedostataka jedino što sam uočio je kad ga upališ malo probija svijetlost na uglovima dok je crni ekran sa boot logom na ekranu ali ( koji to nema tu anomaliju u toj klasi?) dok se pojavi slika, kad namjestiš normalno osv, nije više primjetno. Bijela je bijela a crna crna kao noć. Fabrička kalibracija urađena majstorski ! Slika je toliko prirodna već sa zadanim profilima da nema potrebe za neka dodatna podešavanja. TV je TOP za te pare! Pogotovo ako neko želi da ga koristi i kao PC monitor, nema greške!
Last edited by Tivatech; 28-12-15 at 19:02.
Podržava, uključili su ga i na starijim smartovima nakon nekoliko apdejta ali su zato zahebali browser koji više ne otvara neke flash sajtove a YT aplikacija se usporila do tragične granice.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks