Page 640 of 857 FirstFirst ... 140540590630636637638639640641642643644650690740 ... LastLast
Results 15,976 to 16,000 of 21407

Thread: Predlozi...

Thanks Thanks Given 
    2,074
    Thanks Thanks Received 
    3,373
    Thanked in
    1,856 Posts

Sad ću napast' na Bonda Ilew, valjda je dobar snimak.

Što se tiče The Revenant, film stvarno odličan. Scene zime i divljine brutalne. Ako Leo ovaj put ne ubode oskara, ništa uradio nije.
    Mada tu su i ovi drugi likovi, Hardi odličan. Onaj klinac (da li iz Maze-a i onog filma gdje diler droge okupi random likove i napravi familiju kao paravan za prenos droge) me pozitivno iznenadio. Mada oni brčići mu nikako ne stoje lololo.

Sve u svemu, film dostojan ocjene koju ima na imdb-u, kao i topla preporuka od mene.

Mali update - @Ilew Bond dvdscr etrg, onako, za mali ekran solidan snimak, mada kako film ima dosta brzih scena tako je i slika u tim momentima zamagljenija/lošija.
    Last edited by Zedd; 26-12-15 at 22:25.
    but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding

Thanks Thanks Given 
    139
    Thanks Thanks Received 
    472
    Thanked in
    244 Posts

Stvarno je steta gledati filmove kao Revenant bilo dje osim u bioskopu. Ja evo jos ne pogledah Lawrence of Arabia jer su to filmovi koji zaista treba da se gledaju na najvecem mogucem ekranu sa najboljim mogucim zvukom.
    Jos je fotografiju radio jedan od najboljih trenutno: Lubezki(Children of Men, Gravity, Birdman). Ne znam, ja cu se strpiti do 20 i nekog da pogledam to kako bog zapovijeda.

Thanks Thanks Given 
    2,074
    Thanks Thanks Received 
    3,373
    Thanked in
    1,856 Posts

Ja ću ga najverovatnije opet pogledati u bioskopu. Vizuelno film je prelijep, to čak ni loš snimak nije mogao da pokvari. Generalno, svidio mi se ovaj stil snimanja, koji nije statičan kao kod većine.
    but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding

Thanks Thanks Given 
    45
    Thanks Thanks Received 
    74
    Thanked in
    51 Posts

Quote Originally Posted by Zedd View Post
    Ima ovaj etrg dvdscr, ako je čemu?
    Solidan snimak Bonda, sad ga završih. A što se tiče kvaliteta filma, ako znam... Reći ću ono što sam rekao i za svaki prethodni sa Krejgom, on meni nije lik koji može tumačiti Bonda... Koliko god neki kudili Brosnana, on je meni jedan od najboljih Bondova. Naravno, Koneri je No.1
    Eto, toliko o novom Bondu od mene.
    Ko je vas poznavao, ni pakao mu neće teško pasti...

Thanks Thanks Given 
    383
    Thanks Thanks Received 
    727
    Thanked in
    348 Posts

Quote Originally Posted by ILEW View Post
    oce li mi ko objasnit okle ovakvi snimci a filmovi juce poceli po bioskopa? svakako snimci koje cu brisat ali su za gledanje na neke manje ekrane odlicni. znaci imamo d revenant, ovaj tarantinov i eo citam bonda mada je on prije ovih poceo.
    Filmovi nisu jos izasli a snimci svake godine u ovo vrijeme izadju jer su poslati akademiji us a neko ih vazda leakuje.Mada namjerno salju dvd jer da posalji blu ray niko ne bi otisao na projekciju
    Podgorica Podgoricanima!

Thanks Thanks Given 
    319
    Thanks Thanks Received 
    2,199
    Thanked in
    796 Posts

Upalih iz zajebancije The Hateful Eight bas mi se nije gledao i mogu rec ovo je seks.Odlican film gospodine Tarantino.
    Last edited by PrijekiLijek; 27-12-15 at 00:09.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Cus iz zajebancije upalio Tarantinov film od kojeg nista nije ocekivao i on ga, gle cuda, raznio... O zemljo...

Thanks Thanks Given 
    319
    Thanks Thanks Received 
    2,199
    Thanked in
    796 Posts

Tako ti se salimo u moju kucu.

Thanks Thanks Given 
    2,074
    Thanks Thanks Received 
    3,373
    Thanked in
    1,856 Posts

Quote Originally Posted by donni_brasko View Post
    Solidan snimak Bonda, sad ga završih. A što se tiče kvaliteta filma, ako znam... Reći ću ono što sam rekao i za svaki prethodni sa Krejgom, on meni nije lik koji može tumačiti Bonda... Koliko god neki kudili Brosnana, on je meni jedan od najboljih Bondova. Naravno, Koneri je No.1
    Eto, toliko o novom Bondu od mene.
    Što znam, meni je ok film, mada Spektra je bolja za koplje od ovog. Jurnjava mi nije nešto bila, kao ni eksplozija (koja je valjda ušla u Ginisovu knjigu rekorda kao najveća filmska eksplozija ikad).. Ono, imam utisak da je sve ovo završio sa pola gasa (Bond).

Krejg, što znam, ovaj Bond mu leži. Ali ipak, složiću se, Bond sa najviše stila - gospodin Koneri.

Thanks Thanks Given 
    63
    Thanks Thanks Received 
    292
    Thanked in
    202 Posts

Odgledah Iščezlu. Ustvari Gone Girl. Kako su neki pominjali ovdje taj film, meni je po naslovu djelovalo da je to romantični film. Nije mi ni palo na pamet da je to triler, je l (štogod)? Niti sam se sjetila da na IMDB pogledam. I veli mi sestra počinje Iščezla. Što je to? Ona nestaje, priča mi, njega optužuju. Pa se ona pojavljuje. Kako se pojavljuje, jadna, kad je nestala. Ma, u flešbekovima. Aaaa, i onda sam ja najzad ukapirala. Pa, rekoh to je taj Gone Girl, a ja mislila megrajanromansa. Uglavnom, prvo me podsjetio na Tvin Piks, pa onda na To Die For sa Nikol Kidman. Ima previsoku ocjenu. Daću mu šesticu. Bena Fleku ne volim, a za Rozamund Pajk mi je žao što se proholivudisala.

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    109
    Thanked in
    50 Posts

Quote Originally Posted by PavleCL View Post
    Stvarno je steta gledati filmove kao Revenant bilo dje osim u bioskopu. Ja evo jos ne pogledah Lawrence of Arabia jer su to filmovi koji zaista treba da se gledaju na najvecem mogucem ekranu sa najboljim mogucim zvukom.
    Jos je fotografiju radio jedan od najboljih trenutno: Lubezki(Children of Men, Gravity, Birdman). Ne znam, ja cu se strpiti do 20 i nekog da pogledam to kako bog zapovijeda.
    Kako znas kako ga treba gledati, a nisi ga gledao?!

Mada, uz duzno postovanje, komentarisat filmove a takvo uberbazichno gradivno tkivo ukusa nije usvojeno (jos uvijek), -bah.
    No, ne razumi me pogresno, dovoljno mi je sto vidim da znas sto je Epic, pa kako god, ne znam sta bih dao da imam takvo nesto neodgledano, kakav bi to praznik bio.

-Nego, ne treba ti ni prevelik televizor, ni kvalitet zvuka s koncerta Pink Floyda. Drugo ti nesto treba za Lawrenca. Jaako puno senzibiliteta i iznijansiranosti, primarno, mada i opste kulture nista manje. (poznavanje istorije i prilika u Africi/britanskoj imperiji. Karakteristichne profilacije britanskog oficirskog kadra u to vrijeme. I poznavanje, iznad svega, ljudske duse/prirode, nepotrebno je reci).

E ako se sve to ima, onda se gleda Ep o Lawrence of Arabia. Svjedochanstvo epohe i sudbine chovjekove na zemlji, djelo reda Ilijade, Epa o Gilgamesu, Ramajane, itd.

Edit:
    Pardon, zaboravih od sevdaha izazvanog Lawrence-om,

Nevjerovatno prijatno iznenadjenje, The Intern (2015) , obichno su ovakvi filmovi smece koje ne zavredjuje prezir a ne pljuvanje, ovaj, nekim chudom, sasvim pristojan, dobar chak.
    Last edited by NexusVI; 27-12-15 at 05:58.
    ><

Thanks Thanks Given 
    139
    Thanks Thanks Received 
    472
    Thanked in
    244 Posts

Quote Originally Posted by NexusVI View Post
    Kako znas kako ga treba gledati, a nisi ga gledao?!

Mada, uz duzno postovanje, komentarisat filmove a takvo uberbazichno gradivno tkivo ukusa nije usvojeno (jos uvijek), -bah.
    No, ne razumi me pogresno, dovoljno mi je sto vidim da znas sto je Epic, pa kako god, ne znam sta bih dao da imam takvo nesto neodgledano, kakav bi to praznik bio.

-Nego, ne treba ti ni prevelik televizor, ni kvalitet zvuka s koncerta Pink Floyda. Drugo ti nesto treba za Lawrenca. Jaako puno senzibiliteta i iznijansiranosti, primarno, mada i opste kulture nista manje. (poznavanje istorije i prilika u Africi/britanskoj imperiji. Karakteristichne profilacije britanskog oficirskog kadra u to vrijeme. I poznavanje, iznad svega, ljudske duse/prirode, nepotrebno je reci).

E ako se sve to ima, onda se gleda Ep o Lawrence of Arabia. Svjedochanstvo epohe i sudbine chovjekove na zemlji, djelo reda Ilijade, Epa o Gilgamesu, Ramajane, itd.

Edit:
    Pardon, zaboravih od sevdaha izazvanog Lawrence-om,

Nevjerovatno prijatno iznenadjenje, The Intern (2015) , obichno su ovakvi filmovi smece koje ne zavredjuje prezir a ne pljuvanje, ovaj, nekim chudom, sasvim pristojan, dobar chak.
    Nemam ni dovoljno godina, a ni vremena da mogu da pogledam sve filmove koje bi "trebao".

Thanks Thanks Given 
    173
    Thanks Thanks Received 
    574
    Thanked in
    257 Posts

Valja li što ovo?

Ne mogu da vjerujem da se ne može još dobar snimak nać,a o br rip ni govora, a izašao u martu.

"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher

Thanks Thanks Given 
    139
    Thanks Thanks Received 
    472
    Thanked in
    244 Posts

^Izasao je pocetkom decembra.

Thanks Thanks Given 
    383
    Thanks Thanks Received 
    727
    Thanked in
    348 Posts

Sisters odlicna komedija,konacno neka luda dje se odvalis od smijeha.Mada sve zahvaljujuci ekipi glumackoj i scenaristima
    Podgorica Podgoricanima!

Thanks Thanks Given 
    119
    Thanks Thanks Received 
    15
    Thanked in
    14 Posts

pogledah The Martian, film je tolko beznacajan da ni hejt ne zasluzuje...
    s druge strane Sicario, ako postoji horor to je ovaj film, samo mi je zao sto je Emily Blunt dobila tu cast da pokvari ovo totalno ludilo, inace mi je bas simpaticna. bez obzira na to ovo je film koji treba pogledati.
    067-572270

Thanks Thanks Given 
    578
    Thanks Thanks Received 
    775
    Thanked in
    389 Posts

The big short - pogledajte obavezno.

Sent from my D6603 using Tapatalk
    In vino veritas

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    109
    Thanked in
    50 Posts

Quote Originally Posted by PavleCL View Post
    Nemam ni dovoljno godina, a ni vremena da mogu da pogledam sve filmove koje bi "trebao".
    Pardon, istina ziva.

Iako, kad vec to pominjes, Orson Welles snimio je "Citizen Kane" sa cijelih 25 godina. (Ovo na rachun svih nas, ljudi generalno, da ne mislis da tebi lichno nesto upucujem/prebacujem).

Quote Originally Posted by Zedd View Post
    LOLOLO. Kakav si ti lik. (nije maliciozno samo da znaš)

Slažem se (opet) da su baš loše opisali trenutno stanje u galaksiji, malo na početku filma jesu ali to nije to.
    Znači opet imamo Imperiju/Red koji hoće da unište galaksiju, na drugoj strani slobodnu Novu Republiku koja je u tijesnoj sprezi sa pobunjenicima. Planeta razarač mi se jako svidjela, to moram da priznam. A ovaj put su uništili glavnu planetu Nove Republike na kojoj se mnogo toga desilo u filmovima 1,2 i 3. A ovaj mali Kylo je još uvijek na pripravničkom, za pristojnog Lorda, deda Vejdera lololo.

Iskuliraj bre, nije sve tako crno.
    Prastaj, mislio sam da sam odgovorio , chak sam bio i otkucao koliko se sjecam, nego me nesto u zadnji tren, afk-ova na duze, a meni ostade da je odgovoreno. (Odgovoreno iz postovanja sagovornika, ne sto bi debatu oko SW-a trebalo beskrajno nastavljati.)

-No , nista ne brini, kakvo crno pogresno razumijevanje , skroz si u pravu i jest za smijeh , do koje mjere ide "chistunstvo" (boles' ) i nekakav freakish perennial quest (za perfekcijom i ostalim demonima). Ako je neko opravdanje, ovaj ozgor stvori kako stvori i tu nema mnogo pomoci, no drz sto si uvatio .

Still, lako se tebi zahebavat , da vidis kako je to kad si sam sobom (ovakvim) chitav vijek! rofl

-
    (Izvinjenje zbog off-a)
    ><

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    986
    Thanked in
    584 Posts

SICARIO​ - kakva pr*dnjava od priče.

edit:

Quote Originally Posted by NexusVI View Post
    Sicario, eh, kakva grehota.
    Okvir i dato, jako dobro, sjajno uhvacena i prenijeta atmosfera. Sav uzas i strahota zivljenja u predjelima gdje zivot vrijedi manje od kutije cigareta, a okrutnost je izvan zamislivog. Mjesto na zemlji, zvjerinjak, gdje izbor ne postoji i ljudskost je najbolji vic ikad. Gledajuci to predvorje pakla, chovjek se neminovno sjeti rijechi Roy Batty-ija, -"Quite an experience to live in fear, isn't it? -That's what it is to be a slave!"
    Nevjerovatna ideja, detalj, pored svih ostalih, koji chini da Runner bude to sto jeste.

Ovdje, na ogromnu zalost takvih ideja/izleta/detalja nema, vec se radije ide sa stereotipima "dobrog naivnog "policajca/ke", koja vjeruje u sistem, u zakon i djetinjasto ne prihvata neminovnost". Kazem grehota, jer imalo je i gdje i na chemu i sa chim. Razumijem da se mozda nije zeljelo biti pretenciozno i slazem se da je jako malo stvari gore od, biti pretenciozan. Ali ipak, ako se "ne rizikuje", ako se ne "reach-ne put zvijezda", what's the point?!
    Ovako ostaje gorak ukus, da osim sjajno uhvacenog screenshota pakla na zemlji, nemate nista ili sramno malo, samo banalan odraz. Bas steta.
    To je to. Znam da je neko perfektno opisao film unazad par strana..
    Last edited by Mitro; 27-12-15 at 17:45.

Thanks Thanks Given 
    2,929
    Thanks Thanks Received 
    3,562
    Thanked in
    1,601 Posts

Mozete li mi reci po redu kako idu serije filmova, alien i alien i predator i sam predator..?
    Alien iz 79 je prvi to znam, pa iz 86, a kako dalje?
    Tu es mon héro!

Thanks Thanks Given 
    244
    Thanks Thanks Received 
    1,825
    Thanked in
    922 Posts

Zedd@u vezi tvojeg gore citiranog komentara za SW, nisu unistili tu planetu na koju ti mislis
    I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.

Thanks Thanks Given 
    2,074
    Thanks Thanks Received 
    3,373
    Thanked in
    1,856 Posts

Quote Originally Posted by goldfinger View Post
    Zedd@u vezi tvojeg gore citiranog komentara za SW, nisu unistili tu planetu na koju ti mislis
    Ja mislim da je to ta, jer mi je slična masu.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by no-mercy View Post
    Mozete li mi reci po redu kako idu serije filmova, alien i alien i predator i sam predator..?
    http://www.allocine.fr/film/saga_gen_csaga=9.html
    http://www.youtube.com/watch?v=PCjwxItb_p4
    Les chiens aboient, la caravane passe.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by no-mercy View Post
    ne znam za aliene, muka mi konsultovat imdb. predator 87me dvojka 90te, onda ovi noviji ,predator vs alien, pa onaj rekvijem ako se ne varam ali se ne vodi kao dvojka i imas zadnji predatori cini mi se iz 2010te. znam da su volton gogins i onaj momak erik iz that 70' show u taj film. ja moram nedje reprizirat predatora, originalni, mada mi je i dvojka super.
    1993-2020

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    109
    Thanked in
    50 Posts

Quote Originally Posted by Mitro View Post
    SICARIO​ - kakva pr*dnjava od priče.

edit:

To je to. Znam da je neko perfektno opisao film unazad par strana..
    Da, prilichno jednodimenzionalan nazalost, no ipak bih mu dao malo vise "kredita". Za svaki respect je docharana atmosfera, ogromnim dijelom.

Za neupucene, -Juarez, zvijer, kako ga nazvase u filmu, ratna zona je Spa za ovo predvorje pakla, sto rekoh. Kao da je drevni duh tih prostora i starih plemena (Apokalipto, Perdita Durango, From Dusk Till Dawn, gdje se na kraju vidi da je vampirski bar vrh aztechke piramide), vaskrsnut i ljudi se kasape i tranziraju kao pilad, ne samo iz taktichkih razoga, vec chesto iz zadovoljstva chistog, da se bogovi umilostive, a i fore radi. Djeca, staro, mlado, sve je to samo meso bazichno, nema razlike.
    ><

Page 640 of 857 FirstFirst ... 140540590630636637638639640641642643644650690740 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)