Peco prije ovoga uvijek.
Daleko mu lijepa kuća.
Hoćemo li ikad normalnog trenera imati ?
Poklopilo mu se to sa Ganom i to mu je jedini uspjeh u karijeri.
Već par godina se uvlači svima mogućima širom Ex Yu ne bi li dobio posao , ali uzalud.
Ali kapiram da bi on bio idealan Deju.
Ne bi tražio mnogo para i radio bi što mu se kaže.
Horor.
Послато са SM-G355H
Peco prije ovoga uvijek.
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
Blage ti veze nemam. Ono sa Ganom mu niko ne može oduzet, jer je uspjeh bio ogroman, a mogao je uz malo više sreće biti i mnogo veći. Prije toga moram priznati da nešto nijesam ni bio čuo za njega. Ubijeđen sam da je on ili neko slični došao nakon herojskog remija sa Lihtenštajnom i streljane u Beču, mi bismo uspjeli izvući baraž u onoj smiješnoj grupi i pored Savićevića. Sad je, bojim se, kasno za sve s obzirom na mnogo teži put do Mundijala. U suštini, ja nijesam ni protiv kojeg novog selektora, ali je sve uzalud dok god je Genio na čelu Saveza i to mi ubija svaku volju za praćenjem reprezentacije koja to nije.
Dick Laurent is dead!
Liči mi na očajnika koji želi na bilo koji način da opet radi u Evropi, pa bi na našoj klupi opet bio koliko-toliko na radaru. Ne vidim drugi smisao, jer je imao neđe mnogo jake plate.
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
Albatros objasnio.
To je to.
Nema se što dodati.
U stvari ima : Dalje šape od nas.
Послато са SM-G355H
a koga bi ste vi?
bez zezanja recite mi?
i ja bih gvidolina ali ne moze, pa bih kataneca, ali ga ne razmatraju
cijenim da je ovaj bolji od djukica i drulovica a racunam da su oni jedini u opticaju
ne bih komentarisao rakojevica i ne daj boze vukicevica
znaci ovaj bi za nas bio premija
Last edited by kaemSe; 26-12-15 at 21:23.
Da bar dovedu nekog ko ima iskustvo u vodjenju reprezentacije. Dosta je bilo pripravnika , nije isto reprezentacija i klub
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
pa zato i kazem kad ne moze katanec, bolje rajevac no mutavi drulovic i tihi djukic
Kek , Stanojević , Zagorčić , Halihihodžić , Katanec , Petrovića , onoga što je vodio onaj austrijski tim u LŠ , Muslin.
Puste želje.
Послато са SM-G355H
Haahahahaha cus Muslin ne no Miki Ivanovic.
Stanojevic? molim te nemoj
Zagorcic iskreno nikad cuo
Halijodzic je multimilioner i ne radi za boraniju
Muslin ne znam sto da ti kazem ali nikad u zivotu ga zvao ne bih
Petrovic je jedna od najvecih fudbalskih prevara u bivsoj jugoslaviji, koje je taj pare zaradio i na rulet zavrtio da ne znam misli li uopste o fudbalu
samostalno je vodio bovaistu raspadali su se. Ovo mi je ubjedljivo najgora opcija pa neka je nas sto puta
zna li ko kad pocinje prelazni rok za reprezentaciju![]()
![]()
cekamo selektora da bira pojacanja ili ce Mr. Savicevic to odraditi kao u proslom prelaznom roku
![]()
Pardon , moja greška , pobrkah Božovića i Muslina.
A koji su to bolji treneri od ovih koje sam nabrojao iz Ex Yu , a da su nam dostupni ?
Odmah ću ti reći , nema ih.
I taj Stanojević , i taj Petrović , i taj Zagorčić i ostali što sam ih nabrojao su koplje iznad Rajevca i ostalih koji se dovode u vezu sa našim selektorom.
Послато са SM-G355H
a zasto tako mislis, on je jedini vodio reprezentacije i da se razumijemo umio je da se izbori sa divljim zvijezdama i nadam se da ce u ovom okruzenju moc sa valjda normalnim timom da radi na miru i uradi nesto veliko.
Pustite ljudi imena i nemojte da vam je za sve ekvivalent srpski fudbal
Ja volim grofa i navijam za njega da postane nas selektor ali ova serija od 19 pobjeda u smijesnoj ligi sa smijesnim klubovima, igracima i kladionicom mi nije parametar za to.
Parametar mi je sto sam cuo od dosta momaka koje znam a i danas igraju fudbal i koje je vodio u Buducnosti, Borcu, Grblju i sad zvijezdi da je covjek nevidjeni motivator i da umije da prica sa igracima, da nema svadja u timu ako neko ne igra i da ga bas vole i ginu za njega
no svi znamo da takav deju nije potreban, stoga ja bih bio prezadovoljan samo da ne bude peco, vukicevic ili mrtvi filipovic
Ponavljam katanec ili rehagel bi nas poveli sa svetsko jer igraju bunker ali ovaj drugi je ostarao ovaj prvi se ne zove i to je to
Taj Zagorčić je vjerovatno jako poznat, ali nam kazi koga je trenirao i koju reprezentaciju
Zagorčić mi je interesantan iz razloga što mu ekipe igraju predobro tranziciju. Bunker pozadi i kontre. Doktorirao čovjek takav stil igre. Vodio Liteks , Vojvodinu i još neke Bugare.
Rajevac je šarlatan i ne prizivajte ga da vas zamolim.
Meni je parametar za Božovića rad u Rusiji.
Послато са SM-G355H
Matjaz Kek je od tih najbolja opcija.Ja nesto mislim da Djukic ne bi bio los.Ali imam isto misljenje da dok je genije tu dje je, nista.
Last edited by PrijekiLijek; 27-12-15 at 00:00.
I još jedna zanimljiva činjenica.
Menadžer Vladimira Volkova Petar Bažić je odveo Rajevca , Vermezovića i Stevanovića u Afriku , a posreduje u transferima Afrikanaca u klubove Ex Yu država.
Sarađuje sa Kežmanom čiji igrač je Marušić , a čini mi se ( nijesam siguran ) i Rodić.
E ovo je problem naše reprezentacije.
Послато са SM-G355H
ovo nisam znao a ovo je goruci problem,
medjutim sve je ok jer dejo kaze da cemo sigurno uvozit igrace iz srbije jer odje nema kvaliteta i dejo takodje kaze da zverotic igra centralnog beka i da radovic pojma nema a on ima odlicne informacije
suma sumarum isti k ko god da dodje
Pih, necu sad na stadion pa Anceloti da dodje. Za Mancinija bih razmislio.
Jedino ako treba da se isproziva Desa, tu se sa zadovoljstvom odazivam.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by Tripleta; 27-12-15 at 00:03.
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Ne bih ja imao ništa protiv da Rajevcu budemo nova odskočnica koju traži...ako napravi neki rezultat, pa ode dalje. Ali ne znam kakav je trener, osim onoga sa Ganom. Ako ćemo igrati makar čvrst fudbal, kakav jedino možemo, onda mi je ok totalno.
I znam da danas je danas
Ako dođe Rajevac, očekujte 2-3 crnca u reprezentaciju ubrzo.
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
Bolje i oni, makar će trčati za razliku od Volkova , Marusica i Kasalice.
Kakav je to trio ne ponovilo se
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
I znam da danas je danas
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks