Mozda se on parkirao kako treba, nego ga za'ebala ova dvojica lijevo i desno od njega, posle njega se parkirali ?![]()
Onaj sljunak po putu, uzas![]()
Mozda se on parkirao kako treba, nego ga za'ebala ova dvojica lijevo i desno od njega, posle njega se parkirali ?![]()
I respect your wrong opinion.
Lukaj
Ja sam imao takvog kolegu, koji je bolesnik za auta. Onda ga klinci iz zgrade provale, i počnu da mu grebu auto i da rade slične stvari...
Ko je vas poznavao, ni pakao mu neće teško pasti...
A dobro auto pazi. Pasat zuti sa taksija. Naravno njemu prodat, vozila zena u simens u selo pored drezdena
Sent from my iPad using Tapatalk
f6
forteeee, Forteeee, FOrteeee, FORteeeee, FORTeeee, FORTEEEEE !!!!!!!!!!!
nervira me Sh0ne , neće da podijeli crvenokosu sa mnom -_-
nothing comes from violence and nothing ever could
Daj nam đinđera Šone
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
ljudi, 2-3 godine ne viđeh ništa ljepše!
ako ne računam onu s pumpe.
Nekate, da ne baksuziramo čojku. lololo
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
pa to je poenta, onda je available za nas xexexeexexe
Mene nervira kad citam ovakve postove, nemam pojma o cemu se radi, nekakve interne sale i zahebancije. I tacno mogu da ocijenim ko koga ili ko bi koga volio da razvije ka kore za burek.
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Ko je Shone ?
... to ja znam jer je mene brat u Italiju !
@Zedd, kako se istripovah od ovoga gifa ili sto li je, zamalo se ne onesvijestih, ima sam utisak da padam. Moram batalit opijate svake vrste
edit: Da se ko ne naljuti, ovo gore sam se samo malo salio...jedino sto cu ponovit i vazda cu stajat iza toga sto sam reka - da je goozica Gej goozica![]()
Last edited by Raulio; 23-12-15 at 23:52.
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
ljudi koji se deru dok pričaju na tel.
raulio, gej je ok![]()
Stare napaljene babetine. Srećom pa je vulgarnost prihvatljiva iza te anonimnosti po internetima.
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Pozdrav za sve vlasnika iPhone-a, od kojih na red ne mogu doć' da provučem kesu gumenih bombona u 'Slatku kuću'.
Sell the Vatican, Feed the World!
coca cola prsla, da bog da se zapalila sa svim neposobnim radnicima tamo! pi!
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks