Ja bih npr preko Prizrena i Skoplja.
Cek mislite li vi na planinu ovaj dio od tirane do elbasana pa da se to zaobidje? Ili je planina od elbasana pa dalje. Oce li neko okacit ss sa google maps. Sa telefona sam
f6
Ja bih npr preko Prizrena i Skoplja.
TAKUMI
TAKUMI
Isao sam tuda u povratku prosle godine, vozio se 15 kilometara makadamom, zbog radova, inace autoput bruka, mora se platit osiguranje Kosovsko 15 evara, na Kosovu imao jednu neprijatnost, i to je to...
Pa sad rekoh da promijenim...ako znam nisam pametan![]()
Last edited by Mindcircus; 24-12-15 at 11:46.
Hellblazer...
@acs Na ovaj dio misle kad kazu Planina:
A predlazu ovaj put Drac - Elbasan, a ja sam oznacio zutim da li da idem na Ohrid ili da idem direkt iz Albanije za Solun:
![]()
Hellblazer...
Ja predlazem kroz Albaniju direktno pored jezera, da ne skreces u Ohrid... Ali eo da vidimo mozda je jos neko isao za Solun...
Ja se vracao iz Ohrida preko te "famozne" planine i opet bih
Upoznaces Wild beauty of Albania![]()
... to ja znam jer je mene brat u Italiju !
cafasan prelza iznad elbasana jel o tome rijec? mrak put za voznju obavezno tuda
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
ada e cujes.............................
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Gospodo, dje cu nac krshteni akumulator (bosch, varta) od 70 ampera?
Sent from my 6045K using Tapatalk
E ovako, kad kocim auto mi ne staje odma, ponekad kad pritisnem pedalu kocnice, moram malo jace da bi auto stalo, ali imam osjecaj kao da ce da pukne. Uglavnom, auto ne koci kako treba, promijenio sam disk plocice, prijer 3-4m i isto se desava. Pa me zanima sto moze biti ? Rotore nisam mijenjao nikad, pa moze li biti da treba da im treba izravnjanje ?
Moze li biti sto drugo i kako provjeriti ? Vazduh ?
Last edited by siraj; 24-12-15 at 17:46.
Kako se preziva vlasnik monte parts? Ima li neki vlasnik autodjelova da se preziva selakovic? I koji su to djelovi na Zabjelu?
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Vlasnik Monte parts se preziva Nikolic
Cijena benzina u BIH/Republika Srpska? Na nekoliko sajtova nalazim razlicitu cijenu, pa bih sipao tamo ako je nesto drasticno jeftinije na putu do Bg.
Momci, rodjak je danas sa mojim dzipom udario covjeka starijeg van pjesackog, ovaj je izasao iz suprotne trake iza kombija koji je u koloni stajao u suprotnoj traci i sekundarno naletio na dzipa koji se kretao u svojoj traci. Najblizi pjesacki prelaz je bio udaljen oko 30 metara. Dzip se kretao ispod ogranicenja mnogo, bas sporo jer je u tom trenutku kretao iz mjesta jer je prethodno stao u koloni. Covjek je prosao sa lomom noge, u izjavi policiji je sve ovako potvrdio, da ovaj moj nije kriv i da nije gledao dje prelazi i ima li auta. Nasli su mu alkohol u krvi dok je mom rodjaku bila 0 promila.
Policajci su ovom mom rekli da po njima i zvanicnoj izjavi udarenog nije nista kriv i da ne brine.
Pitanja
Sta je sledece, oce li ga zvati na sud ili makar nesto?
Moze li mu sta naskodit ovaj udareni na sud ako se predomisli u medjuvremenu s obzirom na navedeno?
Mogu li ga kaznit sto?
Mogu li ja imati kakav problem jer je mog dzipa vozio? Registrovan je uredno, to je policija pitala i trazila saobracajnu pa me to zaintrigiralo.
Sent from my Galaxy S6
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
Pa o tome dijelu pricam je li tako ili je gore, ne.pricam o putu Nk Zabljak sto ste se ufatili njega...
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Hellblazer...
na sud nece, u tuzilastvo hoce. moras zastitit pjesaka a posebno sa ovakvim povredama. ako bude pjesak korektan zavrsice se sa odlozenim da se plati 300e nekoj ustanovi. ako krene da zateze mozda neko vjestacenje cuda i odbace prijavu protiv njega. eto mozda na sud pa bas da dobije novcanu ( ali tesko)
ti ne moze imati nikakvih problema. sto se tice pjesaka ako nije zivotno osiguran onda ce se on sigurno naplatiti od osiguranja kod kojeg je vozilo registrovano, naravno bez ikakvih troskova za tebe ili tvog prijatelja-rodjaka
f6
Da vozac plati 300 eura? Znaci moze da popije kaznu iako apsolutno nije kriv i pjesak dao izjavu u vozacevu korist i preuzeo svu krivicu? Udaris nekog 20kmh na nekih 30 metara od pjesackog prelaza., on preuzme krivicu i opet kazna. Ne kapiram.
Jutros smo bili kod udarenog, izvinjavao se on nama sto nam je pjan napravio problem.
Sent from my Galaxy S6
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
There are currently 2 users browsing this thread. (1 members and 1 guests)
Bookmarks