Covjek je dosao do statusa da moze da snima filmove za svoj merak. Boli ga uvo je li moderan ili je hipster. Navodno je vec procurio neki torrent za film, ali bih radije cekao bozic..
U današnje doba, u kojem je trenutno vrhunac 3D (i slične tehnike) neko insistira na 70mm. Fine by me, ali Tarantino kao da juriša na vetrenjače.
Na kraju krajeva, ima pare ima i određeni uticaj pa može da radi šta mu se hoće.
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Covjek je dosao do statusa da moze da snima filmove za svoj merak. Boli ga uvo je li moderan ili je hipster. Navodno je vec procurio neki torrent za film, ali bih radije cekao bozic..
-Za ovo nam može pomoć' samo jedan čovjek.
-A to je Supermen.
-Ne, to je Savo Bačić.
Ovo se gleda u bioskopu, jos Moricone radio muziku. A prije toga obavezno Carpenterov The Thing.
Čitam da sledeći dio Star Wars neće režirati JJ Abrams već režiser koji je režirao Loopera i neke epizode Breaking Bad serije.Takođe izgleda da je Benicio Del Toro potvrđen za nastavak
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
odavno se to zna...
Epizoda VIII - Rian Johnson (Looper, The Brothers Bloom)
Epizoda IX - Colin Trevorrow (Jurassic World, Safety Not Guaranteed)
Ako je 3D ovakav kakav jeste trenutno, personifikacija kvalitetnog prikaza, tj. nesto sto nepobitno dokazuje Kventinovo anahrono i nerazumno stanoviste, onda ne znam sto da kazem, osim mozda da kompletna epoha ima prilichno niske standarde po pitanju kvaliteta stvari.
Trenutni 3D je katastrofa (kao i velika vecina tehnologija kad su se prvi put pojavile). Kad se hologrami i prostor budu generisali/prikazivali bez fejk fora s plastichnim naocharima, onda ce se moc prichat o smislenosti nazora zaludjenika kakav je Kventin. Do tad, u pravu je 300%.
Last edited by NexusVI; 21-12-15 at 16:29.
><
Ja jos nisam pogledao 3D koji me je pristojno odusevio. Mozda je taman Mad Max bio najblizi tome, i Spiderman 2 (po meni, jer sam se prekinuo kad je krenuo da pada sa neke zgrade). Komotno bih mogao da zivim bez toga i nervira me sto neki se neki filmovi daju iskljucivo u 3D formatu..
-Za ovo nam može pomoć' samo jedan čovjek.
-A to je Supermen.
-Ne, to je Savo Bačić.
3D je njesra ali bih imax gledao.
Mi imax mozemo samo do sanjamo, meni 3d ne smeta toliko ali opet ni ne poboljsava dozivljaj. On jedino ima smisla za filmove koju su od pocetka snimani za 3D, Avatar npr.
Pa to, ne poboljšava a košta duplo.
Stefan Kapičić daje glas Colossus-u u Deadpool filmu. Whoa.
http://collider.com/deadpool-colossu...tefan-kapicic/
![]()
Last edited by Zedd; 23-12-15 at 23:47.
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
^^^
![]()
Did i leave the stove on?
Last edited by Zedd; 26-12-15 at 13:56.
Pa ovo je nevjerovatno, gledam neki klip za kola na utube, i procitam komentar i lik nicim izazvan napise spojler za Star Wars. Pa zasluzuje li da umre ???? i Zasto mi se ovo moralo desiti aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Novi Nolanov film zvace se Dunkirk i bice smjesten u vrijeme WWII, valjda o evakuacija istiomenog grada. Pominju se Kenet Brana i Tom Hardi.
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Tesko da ce bit ka prvi dio, svakako valja iscekivat..
http://www.imdb.com/title/tt3065204/
"Ako roboti ikad budu igrali kosarku, igrace je kao Tim Duncan".
Rijetko gledam horore ali ovo izgleda odlično, i za sad vidim samo pozitivne reakcije na film.
Last edited by PavleCL; 15-01-16 at 00:12.
Nadam se da nece bit fail i da nece nuditi objasnjenja, kao sto i Cloverfield nije.
Abrams tells us it’s a “blood relative”, which seems to suggest that the movie isn’t a direct sequel to Cloverfield but instead takes place within the same universe
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks