http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/de...1&pageNumber=1
Ja ga bih uzeo rado.
što bi rekla sanja šestović, pravi gradski smeker lol
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/de...1&pageNumber=1
Ja ga bih uzeo rado.
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
pa nije na BMW-u generalno... bice u standardnoj ponudi modela koji se pominje...pa ko oce moze da doplati za xdrive
To su poceli sa BMWom 2, pa onda i3...
TAKUMI
novi 730i ima 2.0 motor lagano...i nije ih sramota da deklarišu 7.2 potrošnju GRADSKU, benzinac od 2 tone skoro
She is only here to annoy herself!
Je li to motor kao u f10 528i? Samo malo pojačan? Turbo benz?
Sent from my iPhone using Tapatalk
To ti je 2.0T motor sa 260 KS. 7.2 gradska. Vidi, kladim se da nece bit ispod 14 u PG.
Vidio sam jednu prije 2 dana, izgleda kao stari model. Sto se mene tice taj auto je promasaj (dizajn).
TAKUMI
mislim da je isti ili skoro isti 4 cilindra
Hahah, sa zvanicnog sajtaIsti motor kao moj, a ako moj trosi normalne voznje 14-15l, ovaj sa 300kg jace moraaa da pije bar te 2l vise
![]()
Pazi ti drugu stvar, kaze TWIN SCROL turbochargers...kao da ima 2 turbine.
Ali najsmijesnije je sto ima manje snage i isto ubrzanje kao moj Lexus koji se pojavio prije 8 godina, a kostace 3 puta vise.
TAKUMI
bas je gadan iznutra...
Lise volana nemam zamjerki.
Sto je najjaca fora bc im ne laze ni mrvu![]()
Zajebavas ili je stvarno tacan?
TAKUMI
Bez zajebancije, ne laze ni mrvu.
I meni je bio tacan. Mada moze da se kalibrise.
TAKUMI
I sj.kupac sjedne na test voznju u 730i i bc mu izbaci 13l.Kako da ga razuvjeris da on ne vidi dobro.
Ozbiljno,sto ce im konstantno to potenciranje 1.5dci potrosnje,kad se jasno vidi da lazu.
Muka mi se bavit sa tim sad ali me zanima uopste kako oni smiju to da rade. Mislim u rigoroznoj Njemackoj?
zato što uglavnom lažu svi a imaš dosta naroda koji se prima na zvanične podatke i onda bi bilo au mercedes troši 8 a BMW 14 pa bolje uzet mercedesa onda
Strucnjaci ... Razmisljam o jednom primjerku 320 d iz 2006 sa 220.000km.
Iskustva ?
... to ja znam jer je mene brat u Italiju !
Shvatam ja da oni svi kolektivno lazu, ali posto znam koliko su njihovi Decra i TUV pregledi rigorozni, intrigira me kako u ovom slucaju zakon tako lezerno gleda na to? Da se to desava na balkanu, ne bih se cudio nikad, ovako bas cudnoNapamet mi jedno pada da tamo nedje malim slovima pise da se potrosnja testirala na klocne ili tako nesto.
![]()
Last edited by BiTrAtE; 23-12-15 at 22:19.
Podaci o potrosnji i CO2 su lazljivi, prvim manipuliraju kupca a drugim drzavu.
Stace i tome na put, brzo.
TAKUMI
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks