Evo mi stigla danas "opomena pred utuzenje" zbog kazni u bg, ali ne iz inostranstva, nego od neke advokatske firme iz podgorice. Izgleda da su ovi iz parking servisa prodali dug negoj austrijskoj agenciji, koja je je to dalje dala nekim nasim mrcenicima. Ali su mi legende i sve uplatnicu nakacili na dokument rukom ispisanu da se ne mucimNe pise nidje ni odakle kazna, ni za koji period, nista, samo nekoliko neoverenih punomocja i uplatnica
Ali ce uredno da angazuju izvrsitelja koji ce da mi uzme pare bez sudske presude (posto ovo nije ni tuzba nego opomena), i to su svoje usluge 150 eura izracunali i jos mi i postarinu traze. Nisu ni adresu napisali kako treba (samo je budva tacno) no me zna postar pa se porudio covek da ne propustim nesto bitno, mislio bice kakva cestitka
@acomne: Nemoj placat i da ti stigne, nijesi lud, to oni plase narod tako pa ako prodje prodje, te kazne su i u Srbiju do nedavno bile nelegalne (neustavne). Meni su jos stavili da ce mi naplatit dodatanih 50 evra ako im ne platim u roku od 5 dana, klasicna prakse zastrasivanja.

Reply With Quote
Ne pise nidje ni odakle kazna, ni za koji period, nista, samo nekoliko neoverenih punomocja i uplatnica 

) i pusti ga uz opomenu (nije imao prethodnih kazni)... naravno, da plati 70 eura na ime troskova
PopCorn

Bookmarks