Ilijada, za jedno 130 stranica.
TAKUMI
Sinoć oko 20:00 na lokaciji između Radanovića i Lastve Grbaljske, tačnije na mjestu đe je nekad bila deponija, čovjek udario divljeg vepra. Mislim da je vepar imao barem 150kg. Nisam obratio pažnju na marku vozila, jer me zaslijepio dugim svijetlima ali sam vidio da je vepar ležao nekih 10-tak metara iza auta.
Inače na ovoj istoj lokaciji moj otac je zamalo imao bliski susret sa krdom odbjeglih/divljih krava koje su mu pretrčale put 20-tak metara ispred njega.
Obratite pažnju kad budete ovuda prolazili, pretpostavljam da se zbog blizine deponije (koja iako ne radi, ima svakavog otpada u okolini) divlje životinje skupljaju u potrazi za hranom.
Sad mi na stari izlece copor pasana ulicu, kako sam zakocio I kako prolecese ne znam. Bas sam se ufrcio bio, prije deset godina na isto mjesto sam udario osa bio. Nevidjeni crnjak mi je bio.
Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk
Gadan udes u Sutomoru.
TAKUMI
Mene danas opali jedna od pozadi.
Reko da pišemo evropski ona neće, onda policiju da zovemo neće ni to. Zove muža veli "Ja radim u Policiju dogovori se sa ženom da ne pišete ništa", reko boli mene uvo đe ti radiš, ja nisam kriv pa kako god oćete.
Dođe čoek veli da se dogovorimo da ti dam broj telefona, pa kad napraviš auto donesi račun sve ću ja platit. Reko ne napuštam mjesto dok ne odemo zajedno kod majstora ili mi daš keš ili ćemo evropski. Tvrd čoek na pare, al uzeh nešto keša u PM.
Welcome to the club. Danas kod T coma:
onda 10 min u Imperijalnu i sve OK:
![]()
TAKUMI
Srecom je ovaj ostavio svoju boju inace da je obrnuto ne bi valjalo, a sa druge strane za utjehu je da je samo branik.
Polirka je iz raja izasla.![]()
Da, stari neki auto. Ali pazi ovo, podjem ja odmah kod NK semafora da uzmem pastu, parkiram se ispred prodavnice i gledamo ja i onaj radnik sto radi tamo, i dodje neki lakirer tu, znamo se...i gleda on to i kaze, da te nije zakacio neki Opel?...eno ga kaze malo prije mi je dosao da mu ofarbam desnu stranu.
**** ga.
TAKUMI
Udes na putu Danilovgrad-Podgorica.
Ima li mrtvih?
TAKUMI
Valjda, bjese i policijsko auto udareno. Mislim da nema.
Oko 19h30min na zabljaku malo ispod Polar stara ceoni sudar... izgleda da je neko ili pijan bio ili zaspo za volanom te je preso na drugu stranu... mrak bijase a policajac nervozan pa ne mogadoh slikati
Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока
Kod Okova na Stari A. Neki kuršlus policija blokirala saobraćaj...
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks