Evo da vidite o čemu se radi, polagali istog dana u istoj auto školi...:
U MUP-u sad kažu da je greška što su ovom upisali sve kategorije, katastrofa koliko nepismenih i glupih ljudi radi tamo.
Neka ga ne mari...
Evo da vidite o čemu se radi, polagali istog dana u istoj auto školi...:
U MUP-u sad kažu da je greška što su ovom upisali sve kategorije, katastrofa koliko nepismenih i glupih ljudi radi tamo.
Neka ga ne mari...
Neka ga ne mari....
Ovo su neki novi obrasci? Ja nemam toliko kategorija, samo 5 (A, B, C, D, E)?
Sve i da ubijes nekog nece te izrucit bez ako drzava nema sporazum o izrucenju, zato se mnogi odje kriju pa kad odu nedje vani prc, nadju im interpolovu potjernicu i idu tamo.
Ja imam staru vozacku (stariju od ove sa slike), tamo nema ovoga B+E pa me zanima moram li novu vadit i polagat sto kako bih mogao da vozim prikolicu za 1 ili 2 auta iza?
rm -rf /
Sa starom B kategorijom možeš da voziš prikolicu sa jednom osovinom do 750 kila nosivosti (laka prikolica), ne smiješ vozit sa dvije osovine, a za ove ostale polažeš C1+E jer nema prikolice za šlep auta sa jednom osovinom.
Neka ga ne mari...
Neka ga ne mari....
Nama koji smo polagali prije nekog određenog datuma (ima u zakonu tačno) kad budu mijenjali vozačke upisivaće sve kategorije.
Ovo znam provjereno jer je jedan moj drug morao da mijenja vozacku jer radi kao šofer (šlepera) ii neđe u Belgiji su mu pravili problem oko E kategorije zato sto po zakonima postoje nekoliko podkategorija a njemu je bilo samo E.
Kad je promjenio dobio je sve A,B,C,D,E.
Tako da mu je vozačka ful ispunjena :-)
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
This time next year we'll be millionaires
Ja sam ljetos mijenjao vozačku, po starome sam imao A, B i C. Sad su mi upisali AM, A1/A2, A, B, B1, B+E, C1, C i T. Po starom je bilo 5 kategorija a sad 15.
Neka ga ne mari...
Neka ga ne mari....
Sinoc me zaustavi policija i na testu mi pokaze 0,31, a dozvoljeno 0,30. Kazna 50 eura, a ako platim u roku od 8 dana, 34eura. Nijesam potpisao onaj zapisnik, ima li smisla da idem na sud, da rizikujem, pa da se nadam da ce mi sudija napisati nesto manje?
Imao si zakonsko pravo 15 minuta da sačekaš pa da odradiš alko test. A postoji par trikova da se zezne alko test da pokaže manje, ako ni to nisi iskoristio nemaš sreće jbg.
Napiši nam te trikove..
Sent from my iPhone using Tapatalk
Nijesam to znao. Ovo je prvi put da sam radio alko test
i sto bi bi s ovim kaznama za parking servis bg? Ja imam 5 tih kazni napisanih ,one su ako se uplati u prvih 24h 980 din nesto manje od 9 eura koje naravno nisam platio jer beogradjani pricaju da nam ne mogu nista nama sa stranim tablicama.Drug odavde mi je skoro rekao da je platio 117e nekoj advokaskoj komori u pg koje su angazovali ovi iz ps bg za jednu kaznu.Znaci ja treba da ocekujem kazne za ovo moje u iznosu od skoro 600e zato sto nisam uplatio pet puta po 40 dinara? Ima li neko da je odbio da plati jel prezivio![]()
Patrola jedna na marezu
Toyota (PG*FM494) isla iza mene do kruznog u DG i nazad. Vjerovatno patrolira na toj relaciji.
Na Bogetice 3 patrole. Dvije astre bijele i jedna crvena.
Sent from my LG_G3 using Tapatalk
Odrali frenda jer je krenuo put CT sa ljetnjačama. Jesu li normalni?
TAKUMI
Fali para nova godina dolazi treba para za docek0
Ima znak, ima datum, nema zimske... Cao
f6
A konza??
TAKUMI
I nije imao lance![]()
f6
Evo juce mi bratu izmjerili saru na golfa v. Ispod 4mm,80e kazna.Kako kolju sad pred praznike,da se ispuni norma
Evo kažu da ni nisu bile obavezne ni prošle zime
Građani Crne Gore ubuduće neće obavezno morati da koriste na automobilima zimske gume od 15. novembra do kraja marta, predviđeno je izmjenama Zakona o bezbjednosti saobraćaja na putevima, koje je Vlada usvojila na današnjoj sjednici. Izmjenama zakona predviđeno je i smanjenje kazni za neke prekršaje, ali i strožiji propisi za mlade vozače.
Vlada usvojila izmjene Zakona o bezbjednosti saobraćaja na putevima
Kako je predloženo izmjenama zakona zimske gume će biti obavezne samo u određenim vremenskim prilikama, kada je hladno i kada na putu ima snijega i leda.
http://www.rtcg.me/vijesti/drustvo/6...gu-i-ledu.html
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Kada je hladno?
Kad je nama ili policajcu hladno?
There are currently 10 users browsing this thread. (1 members and 9 guests)
Bookmarks