meni je super što se mogu slati fajlovi mimo jpg, da počinem
Jel postoii način kako apdejtovati viber bez deinstalacije prethodne verzije (sa kojom se brišu sve poruke..itd)?
I zasto opet nije dostupan na Gplayu?
■tapatalk
The more things change, the more they stay the same.
meni je super što se mogu slati fajlovi mimo jpg, da počinem
nothing comes from violence and nothing ever could
Vidim zadnja verzija ima mogućnost brisanja poslatih poruka.
■tapatalk
The more things change, the more they stay the same.
Ukoliko nekome saljes sliku, poslije brisanja ona svakako ostaje na telefonu onoga kome si slao, samo sto je nema u prozoru za konverzaciju.
Who let the dogs out
kako je grdan.
Verzija 5.7.0. U prvi momenat me šokira izgled, ali nije loše. Brzo se navikava i praktičan je.
Ne zezajte. Konačno Material Design, vrijeme je biloSviđa mi se. Bar je usklađen sa ostatkom interfejsa telefona.
Da će samo dodati da može da radi kao običan Dialler i SMS app, bio bi najbolji![]()
mene se svidja kako izgleda. Ili mozda zato sto sam navikao na ovakvo okruzenje, al generalno je prakticno .
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Ja ne vidim nikakvu razliku, je li to za Android samo?
Sent from my iPhone 6S using Tapatalk
Kod mene android.
Odakle ste skinuli 5.7.0 verziju? Meni na Aptoide jos nema te verzije.
meni sam izasao sinoc... I sto je sad fora sa ovim winkom? slike koje nestaju kad se poruka procita, wtf?
Evo i meni izasao sad na Aptoide.
Da. To ti je nesto kao Snapchat. Nisam ga jos probao ali citam komentare.
Edit:
Apdejtovao sam ga. Dobar je interfejs novi. Svidja mi se. Ovaj WINK dobra stvar, nego nemam trenutno nikoga ko je to instalirao pa da probam kako ide. Jer i ta strana kojoj se salje to mora imati 5.7.0.
Last edited by Dusan.; 22-12-15 at 18:44.
Само да не овлада то код нас. Пих и snapchat и овај wink.
Свиђа ми се изглед макар сад
Sent from my HTC One_M8
Sate sate sate
Ima ali ne radi kako treba...
Lijep je izgled,sada nekako klizi...
Poslato sa elegantne pisaće mašine S6 x2
Sad ce da se salju sise po pg...
Sent from my iPad using Tapatalk
f6
Da li ovaj zadnji 5.7 trosi malo vise baterije ili ja tripujem?
Meni je skroz pobrkao imena i brojeve tj odjednom su mi ljudi s kojima se redovno dopisujem izgubili ime, znaci samo je broj upisan i kad pokusam da dodam ime pise oops try again hahaha. Morali su nesto sjebati, svaka verzija svoje bolje donosi
Meni je s tog aspekta sve okej, i poruke i kontakti, osim sto nema da mi prikaze samo ove koji imaju viber. Ali gledam bateriju kako na oci pada i ne vjerujem. Mada, moze to i biti zbog nekog sistemskog malog apdejta od 60ak megabajta, sta li je ne znam, ali smeta. Da ne govorim kako mi se usred koriscenja neke aplikacije, po 2x-3x dnevno zna sam restartovati. Zabaguje i restart.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks