Trebao si onda napisat i da je rucica od mjenjaca od Chevy Impale i Malibu-a.
Volan i tabla od golfa
Konzola srednja goli bmw
Sent from my LG_G3 using Tapatalk
Trebao si onda napisat i da je rucica od mjenjaca od Chevy Impale i Malibu-a.
TAKUMI
Hyundai je u stvari pripremijo tri verzije Ioniqa, i to standardnu hibridnu varijantu, zatim plug-in hibrid verziju, kao i potpuno električnu varijantu sa litijum-jonskim baterijama (ova posljednja varijanta će konkurisati Nissanovom električnom modelu Leaf).
Ioniq je napravljen na potpuno novoj platformi, pri čemu će hibridna verzija kombinovati 1,6 litarski benzinac, elektromotor i litijum-jonske baterije.
Automobil će između ostalog imati i LED svijetla, kao i jednostavan ali high-tech enterijer sa potpuno digitalnom instrument tablom i ekranom osjetljivim na dodir za infotainment sistem. Hyundai navodi da enterijer Ionica odlikuje efikasna upotreba prostora kao i jasan, logičan pristup upotrijebljen kod kontrolnih funkcija.
Last edited by Randy Orton; 21-12-15 at 22:32.
Odlican, za razliku od novog Priusa.
TAKUMI
znak im je Hondin u italic varijanti
She is only here to annoy herself!
Trebaju mi felge celicne 16 za megana III. placanju solarno na licu mjesta
f6
vaki sam ja imo prije 3-4 godine beli gt speed sjecate li se bentlija?
ovo je trile sliko sa samsungom tadasnjim
Last edited by Fabia_Elegance!; 24-12-15 at 20:37.
TAKUMI
Slika or it didn't happen![]()
pa evo ti ga gore trile potvrdi
TAKUMI
Prelijepo auto ali 80k je masu para za njega. Jel moguce da ima 411kw?
jok ovaj sa sest nula dablju12 ima 552 ks a ovaj sto sam ja imo 612 ks
novi ima 411 kw
a cijena je idiotska taki imam za 30 soma
TAKUMI
Sjecam se kad si me vozio,ne osjecas nista unutra,bruka auto
Evo jedan vrlo zanimljiv video sa gosn DInanom naravno na temi o tjuningu i njegov komentar koji je vrlo diskutabilan da se ne moze nista izvuci iz atmosferskog motora samo sa ECU tjunom bez hardverskih promjena
može se izvuć al 2-3% max a to je taman ništa, jedino na motore koji su fabrički prigušeni pa da se "otključaju", kao 63 AMG koji je jači 30-40 konja u E klasi nego u C a isti motor
Injektori nisu isti.
TAKUMI
dobro eto i ta sitnica![]()
Usis nije isti.
TAKUMI
dobro i to se lagano stavi uglavnom ništa u samom motoru![]()
Pa da, ima smisla, u sustini na ove manje motore nema vajde s obzirom da fabrika ih nije vjerovatno limitirala, dok ove ogromne motore i moze. Malo li je 30 konja![]()
kao i sa PC procesorima, imao si Celeron 300A koji je lagano išao na 450 koji je bio prilično skuplji![]()
Slucajno naleceh na ovaj video, 90 iljada da se dio zamijeni i stipsa nije sceo:
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks