Sto hoces da kazes sa tim? Koje su to navijacke stvari?
Kakve vi navijacke stvari lupate i ostanete zivi, smijeh, a i strasno.
Auto Bild: Kia i Mazda najkvalitetniji u 2015.
Pozicija Proizvođač Ocena 1. Kia 2,14 Mazda 2,14 3. Honda 2,43 Hyundai 2,43 Toyota 2,43 6. Volvo 2,57 7. BMW 2,71 Dacia 2,71 9. Nissan 2,83 10. Mercedes 2,86 11. Opel 3,0 Renault 3,0 Seat 3,0 14. Audi 3,14 Škoda 3,14 16. Citroen 3,17 Peugeot 3,17 18. Ford 3,29 Volkswagen 3,29 20. FIAT 3,33
><
Sto hoces da kazes sa tim? Koje su to navijacke stvari?
Last edited by Fabia_Elegance!; 20-12-15 at 16:34.
TAKUMI
Cu Dacia 8:lolblue:
Kakve su ovo gluposti?!
Prichate o kantama, lamama, smecu i sl nusproduktima auto industrije, stavljajuci znak jednakosti izmedju nekih brendova i takvih epiteta, dok su neke druge, po vama, divine.
Onda izadje lista i to germanska, (ko zna ista o njemcima, zna da jako cijene sebe, (s pravom ili ne)), o kvalitetu/zadovoljstvu sa, 20 najprodavanijih brendova kod njih, koja, koliko vidim, govori prilichno drugachije od priche koja preovladava ovuda.
Te ne znam, with all due respect, kako bi se to moglo nazvat osim, navijachka pricha.
><
Pa mi smo rezimirali da su VW, Audi, BMW, Reno, Pezo, Citrac Fiat...kante.
Sto se tice navijacke price, daleko od toga da si u pravu. Kada sam vozio njemce rekao sam da su japanci najbolji. Sad vozim japanca i da, tvrdim da su najbolji.
TAKUMI
U principu samo lexus valja,ostali mogu fabrike zatvorit... A maxe.....
Pospeš malo svete vodice po haubi i pomoliš se Bogu.
Works for me - vw user
Sent from my iPhone using Tapatalk
Mene je začudilo da je Audi na 14 mjestu s obzirom da se podgorički serviseri, vozači i reginalni vozači kunu u audi. Vele to mane nema, luksuznije u odnosu na VW :lolblue:
Pa i jes luksuzniji. Ne vidim cemu tolika mrznja. Pogledaj svaki audi iznutra i pogledaj onda vw, ako ne vidis razliku u kvalitetu ti si onda slijep
Ne radi se o mržnji nego koliko su ta auta kod nas precijenjena. Moje mišljenje. Nemam razlog da se bavim mržnjom prema proizvođačima, samo ne kapiram čemu toliko oduševljenje Audijem među serviserima. Kad pogledam neka auta stara 10 godina, to su lamine a tretiraju ga kao top kvalitet a da ne pričam o kvarovima, pouzdanošću itd. Mislim da je audi najprecjenjenija marka od svih.
Kako druže nije precijenjen? Polovni A3 košta više nego Mazda 6 druge generacije recimo. A da ne pričam o polovnjacima A4 godišta 2008+ pa brate možeš japanca novog kupit za te pare iste klase. Ne znam što je premium u modelima audija da je toliko skuplji u odnosu na konkurente
Kako ne. Dugmici su ofarbani plastikom. Dobro, guli se posle 2 dana ali...
TAKUMI
Inace nije tako kod bmw-a i kod mercedesa. neka fabia, neka
Pa kad se vezujete za bedzeve, ka' da su vi iz kuce
><
Premium...
TAKUMI
Xaxaxa Sv.Golfara burazere
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks