Cigano by KO u prvoj.
nocas u dva krecu glavni event. oko 3 bi trebao biti Ream i JDS.
Cigano by KO u prvoj.
Oce li biti kakvog linka?
Evo ti odmah.
http://live.3pmstream.com/streaming/...ng-209434.html
Ooooohhhh...
Borba dosadna. Razocarao JDS. Staklena brada, ali je Reemova ljevica bila brutalna. Sudija prerano prekinuo, prerani TKO. Da je pustio 5 sekundi ovaj bi se digo na noge.
Da mu je znat samo kako bi sudije ocijenili one dvije runde da nije bilo tKO, nisu ušli u razmjenu 2 puta..Tuga od JDS-a.. Nisam očekivao ovoliku inferiornost, totalno bez agresivnosti, previše oprezan i opet je uspio da sebi dozvoli da ga Reem zakači onom hook.. Daleko je ovo od nivoa za koji treba za titulu..
ono kad je jedan Roy Nelson išao do distance sa Reemom a Cigano ovako pada..
A sta pricas
Kako staklena brada, jesi vidio dje je sjeo udarac? Da nije prekinuto samo bi dobio jos vece batine na podu, mozda bi ustao. Ali ne treba mu jos jednom takva steta u karijeri.
Reem iznenadio, JDS razocarao, mene bar.
Uh kakav finiš.. Cowboy može da se vrati pecanju i skijanju..
Dos Anjos-McGregor.. Bukirajte![]()
Obojica su pristupili borbi kako treba. Znali su da preko puta imaju borca, koji borbu zavrsava jednim udarcem. Junior ga je imao kad je prvi i jedini put povezao onu seriju dok je reem bio uz kavez. Citavu borbu je trazio da poveze udarce i kad mu se ukazala sansa, on je nije iskoristio. Jbg, Reem je bio sampion k-1 grand prixa, znamo sta to znaci. Da mu je stand-up neprikosnoven. Cim je nasao range i timing poceo je da baca kickove. Jds je trebao je da bude agresivniji i da skrati range, a ne da pusti onoga da mu se razmase. Vidi se da mu ne odgovara southpaw protivnik. Mora da rizikuje malo vise da bi bacio onaj hook prepoznatljivi.
Cerrone je odma prepustio centar oktagona i to ga je sjebalo. Dos anjosu khabib treba, jer je on jedini koji mu je udarao presing i isao naprijed. Dos Anjos je pit bill.. Ako krenes nazad sjebo si se. Nema povlacenja.
Dobre kicks je pokazao Reem..vidjeh da se spremao za borbu kod Jackson MMA, dje ujedno i Jones trenira, zato se vidjela se sličnost u nožnoj tehnici.. Sad će bogami UFC da mu sipa malo para s'obzirom da mu je ugovor na isteku.. zaslužuje produženje Reem..
RDA započeo kraj Cowboya onim koljenom u tijelo..kakav samo pounding posle.. Sigurno je svezao 15-20 dobrih udaraca od kojih se Cerrone nije mogao povratit.. Pokušao je na podu da se oporavi ali mu je ovaj bio odma na ledja i u poziciji da ga još dodatno izudara, samim tim tim i opravdan prekid..Cowboy mi je kao Gus LW divizije.. Dobar ali kada najviše trebada se pokaže,u borbi za titulu, onda izgubi..
Prozvaše trojica Conora noćas.. Svi oće keš koji Notorious donosi ali RDA oće i slast pobjede jer ga u kompaniji ne vole previše.. Bilo bi idealno kad bi ugasio Daninog pulena ali vidjećemo..
Last edited by miha; 20-12-15 at 05:36.
Ne bih ja volio da on pobijedi Mac-a, sto ce se desiti 99.9%. Eno Diaz kaze da su mu obecali mec, ali ne vjerujem u to.. Totalno je nebitan tip.
kako su potrosile dos santosa one borbe sa cainom. nikad vise isti. tacno se vidi da mu fali samopouzdanja. dobio je on i hanta i miocica, ali nije vise to to.
milo mi je zbog pobjede diaza. fino se borio nocas, i ako je vjerovatno moga zavrsit borbu ranije da se nije glupira.
cerrone prelose odradjen mec.
Samo losh matchup za JDS-a.
Prevelika "kilometraža" na Dos Santosa.. One borbe protiv Caina pa sa Miočićem su možda i ostavile moždanu traumu,ne bi me čudilo da jede na slamčicu za 10 godina.. Onakav pounding ostavlja posljedice..
Sve sam vidio, dosao sam kuci taman kad je borba pocinjala, i gledao od pocetka.
U odnosu kako ga je Cain lemao dva puta, i kakve je sve batine istrpio, ono od Reem-a sinoc je bilo nista, pa je pao kao pokosen. E, jedino sad da ispadne da je Alistair bolji udarac od Caina???
Mozda se tu malo koristilo nedozvoljenih supstanci, u vrijeme CAIN-a i JDS-a pa se se trpile onakve batine i onoliki kardio napori. Ne kazem da jesu, a opet ne mogu reci ni da nisu. Nisu mi iz kuce, ali onakve batine ni roboti ne bi izdrzali. A sta je sve JDS izdrzao od Caina, a pao sinoc nakon ljevice Reem-a.
Cak se i spekulise da je ova borba bila namjestena. Govori se po internetu o tome. Neki komentarisu izraze lica JDS i osmjehe posle nokauta i proglasenja pobjednika. Ako je to uradio, ogromna ljaga na njegovo ime koja ne moze ni sa milion eura da se spere.
imao sam juce pred mec jednu poduzu raspravu sa jednim nasim mma borcem,vezano za predvidjanje meca Jds-Oveerem,samo me naucite kako da okacim slike,a da nisu male,mislim uradio sam screenshot...
Pa upuj nedje na netu, dace ti linkove za veci pregled.
valjda ce ovo funcionisati...
http://imgur.com/a/YYEGj
Kako je splasnuo Overreem...Sta sterodi naprave od co'eka. Ali respect za gameplan. Nema nerezonskog ulijetanja u razmjenu sa power puncherima. Aldo je, recimo, trebao ovako da pristupi Mcgregoru. Ispitivanje do besvijesti i onda polako cekas sansu. Cerrone je isto sinoc uletio u razmjenu jednu ko tele. Popi odma jedan u facu. Zato je GSP bio gospodin. Nema zurbe i gubljenja glave, samo lagano kreiras momenat i prostor. Kako se Cain izglupirao bio u prvoj borbi vs jds-a. Druze, moras bjezat od desne, pa da si ne znam ko.
GSP najdosadniji welterweight svih vremena, a jel gospodin ili ne,to ne znam..
She is only here to annoy herself!
The Spider sa Bispingom 27.februara u Londonu (UFC Fight pass)
31 decembar u 16h pocinje prenos na Fight Channel, iz Japana.
Tek sad vidim ovo, pa je li ovo moguce ebem ti, kakav comeback
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks