Pa naravno da za sebe rade ali ih ne treba nazivat seljacicima, iako neke izjave ponekad nisu na mjestu.
McGregor je jedno osvezenje za UFC u smislu popularnosti i generalno je dosta zanimljiv za gledanje i slusanje, pocev od kratkih izjava pa do same borbe. Aldo je nerezonski usao u mec, vjerovatno zbog prevelike zelje koja se nakupila u zadnjih godinu dana da osramoti McGregor na najvecoj sceni, a desilo mu se suprotno tj. bumerang efekat.
Ne treba uzimat onu izjavu Alda "da ovo nije bio pravi mec" za ozbiljno jer je onamo bio u soku i ocigledno bez kontrole nad emocijama. Istu izjavu je imala Cat Zingano nakon poraza od Ronde, dje je uvatila u armbar za 14 sekundi, ali ista izjava. U soku od takvog brzog poraza da nece da prihvate realnost nego bi htjeli revans 5 minuta nakon toga, da je moguce..
To sa filmovima moze biti istina mada Ronda je druga stvar jer je zena u muskom sportu pa koristi je pogodna figura za probijanje u nekim drugim industrijama. McGregor je daleko od najboljeg borca u UFC i na planeti, njegova karijera na ovom najvecem nivou je tek pocela. On je samo u zadnje 2 godine eksplodirao, doduse velikom brzinom se uzdigao zbog cega je sad najveca zvijezda. Plus, jedna citava nacija je iza njega, i to Irska, odakle vecina bijelih Amerikanaca vodi porijeklo..Evo je danas Mark Wahlberg izjavio da planira da radi film sa McGregorom, sto je razumljivo, jer su obojica te irske krvi..Ovaj je rodjen u Bostonu, najvecem "irskom" gradu u Americi dok je Conor rodjeni Dablinovac
Uf ne mogu sacekat Jonesa da se vrati konacno i ucvrsti sebe kao Michael Jordana UFC-aImace problema sa skidanjem kilaze za LHW ali svakako tu ne planira da ostane jos dugo (samo jos 2 borbe) jer onda prelazi u HW, dje mu je oduvjek bilo mjesto..
Last edited by miha; 15-12-15 at 18:36.
Conorov trener izjavio da ce se McGregor u proljece boriti za titulu u LW a onda na ljeto branit titulu u featherweight protiv Frenkie Edgara na UFC 200
Ja sam najvise pogodjen Aldovim porazom, ali mu ne bih dao pravo na revans. Suvise je rano. Treba mu vise od pola godine da se psihicki dovede u red. Svi su dobili revans, dobio bi ga i on da se borio 2 ili 3 puta godisnje, ali on se bori jednom godisnje, a sad je bio out skoro 2 godine. S obzirom da je nokautiran poslije 13 sekundi, znaci bi do rematcha ,u dvije godine i 2-3 mjeseca, samo tih 13 sekundi bio u ringu. To ne moze. Neka Holloway bude rebound fight i to je to.
Nije se ni Cain borio skoro 2 godine prije Werduma pa je dobio insta-rematch. I to u HW dje je veca konkurencija i dje ima podosta boraca koji cekaju svoju sansu za pojas..
Slazem se da treba da se pshicki povrati i odmori, pa cak i da se opredijeli za rebound fight ali u pitanju je princip. Nadominantniji sampion u UFC da ne dobije rematch je smijesno.
Ljudi,koliko je Barao vladao pa ga TJ deklasirao dva puta i poslao u zaborav...
Nikad Aldo ne moze pobjediti Konora,nikad!
Spas mu jedino moze biti da Konor za stalno promijeni kategoriju,mada je najavio da ce neko vrijeme da svrlja u obje kategorije...
Ne mozemo to setanje po kategorija na dobro izaci.
Ne znam, ovaj mec poslednji Konorov nije neki reper. On je uzasno izgledao na mjerenju, kao i mec prije toga. I taj mec koji je dobio nokautom dobio je, bar se meni cini zbog nespremnosti protivnika. Dobar je Konor, ne kazem, ali u LW ne znam kako ce bas proci. Vidjecemo...
Ja cekam da se ozvanici JBJ vs Cormiera, pa da vidimo moze li sta debeli ovaj put. Kako JBJ izgleda, ne djeluje mi bas da moze. Jedino da ta pauza ostavi traga.
McGregor ce najvjerovatnije u 155 da predje. Mozda odradi jos neku borbu ako procijeni njegov tim i celnici ufc-a da ce bit gledana... Iskreno me ne bi zanimala bprba edgara i mcgregora... Inace nemojmo da zaboravimo da je aldo iskulirao prvi zakazani mec. Aldo nikad nije nasrcao ovako ka na conora... Lik je zavrsio i ubjedjen sam da se nece vracat... Ako se oporavi poslije svega ovoga a trebace mu vremena mislim da tada nece bit ni interesantno a i conor ce bit vec u 155 godinu...
Jbg zajebo je i zato najebo je![]()
Sreca tvoja sto si gad pa te niko ne voli! fcuk yeah!
Pazi conor ima masu "prostora" da nabaci bisice za 155. Ovako je premrsav... Tako da meni to i ne zvuci lose... Vidjecemo...
JBJ VS CORMIER ce bit bomba! Mnogo je cormier dobio postovanja kod mene kad je uzeo pojas i rekao kratko da ceka jonsa![]()
Mada su najavili da ce gustafson dobit prvo priliku sa cormierom... Ne znam kako no aj...
P.s. Niko ne komentarise borbu weidmana? Lik ga je tako preslisao da je to bruka... Nikad ga nisam vidio onako bespomocnog.
Last edited by Crka; 15-12-15 at 23:09.
Sto se tice Weidmana,ne znam oce li se ko sjetit kako sam predvidio da ce uzet pojas Andersonu Silvi,a isto tako da ce ga izgubiti od Rockholda...
Cerrone 8 cm visociji od Connora. Kako misli Connor tu da napravi nesto?
Gustafsson je vec dobio priliku i prosuo se, mada je pokazao srce..Ne znam jesi gledao uopste
Ne tako brzo choche tetrapache..Nisu se borili 3 puta no jednom..Ukoliko bi Aldo izgubio u eventualnom revansu onda ova tvoja izjava ima legitimnu bazu. Nisam ni ja mislio da ce Werdum Caina ikad dobit pa se to desilo, i to lagano.
Conor ce morat da se spusta na 145 ukoliko zeli da ostvari svoj cilj i odbrani titulu..Njegov trener mu to ne preporucuje ali ovome je ocigledno plan da pokusa da drzi dva belta u dvije divizije..
U LW ga ceka paklena konkurencija, jaca nego u FW.. Prvo Dos Anjos, pa onda Pettis,Cerrone i Khabib + jos poneki, ala Nate Diaz..
Ceka to svako i zna se da debeli ne moze tu nista jer u nijednom segmentu nije bolji od Jonesa. Dodaj na to cinjenicu da ce Bones biti najmotivisaniji borac u UFC kada se vrati u oktagon, recepat za propast DC-a...Zna i Cormier sam da samo drzi belt koji pripada Jonesu jer ga nijedan coek na planeti ne gleda kao sampiona osim njegovih prijatelja iz AKA,Velasqueza i Rockholda, koji ce doci Bonesu na kazan kad tad
Ma odma ide u borbu za titulu ako se popne na 155, Dana je to rekao i tako ce bit.. Bice kao sto je danas rekao trener McGregora, u proljece za titulu u LW a na ljeto odbrana titule u FW..
Ne mislim na borbu gustafsona i cormiera u stokholmu vec na novu...
Ja znam da boli kad ti neko omiljenog alda prospe za 13sekundi a prije toga dva mjeseca mu mediski sroza ugled... Ali jbg sta da se radi... Nemoj ovdje na nas sad da iskaljujes neki bjes![]()
Weidman nije bespomocno izgledao. Poceo je bespomocno da izgleda kad je krenuo nekakve wheel kickove da baca. Ko je gledao uzivo, imao je o$ecaj da ce Weidman odma zavrsiti borbu kad mu se popeo na ledja kao pauk.
Fora je sto je Luke complete package, ali bas. Mozda najkompletniji u cijelom rosteru. Kad bi imao mindset Mcgregora, niko ga ne bi mogao pobijediti.
Gledao dan kasnije snimak... Weidman meni makar nije licio na sebe. Jeste on napadao ali nije imao onu razornost i da onaj nepotrebni potez mu je prekaratio muke. Mada bi ga ovaj sacekao i bez onog poteza, vidjelo se da ce da izgubi.
I da potpuno se slazem da ovaj ima samopuzdabje Coborovo bio bi ludak mada i ovako ce bit ludilo!
A nije na meni da praštam ni da zabranim ali da znaš za ubuduće, zbog kredibilnosti![]()
hahaha a to jes miha,kao da mu je aldo iz kuce,ali je meni nekako odvratan aldo
Podgorica Podgoricanima!
JBJ nema vise izazova u svojoj diviziji. Ako rijesi DC, rekao je da ce pruziti sansu Rumble i toeto. Ne znam sta ce tamo vise.. Ako bude imao muda popece se sa ovim gorilama, pa neka tamo trazi svoju besmrtnost. Jer ipak, za mene bar, ne mozes biti najbolji svih vremena ako se nisi bucao sa najjacima. A tamo bi imao neke ozbiljne MINE)))
Last edited by Crka; 16-12-15 at 12:39.
Čuš "ako bude imao muda", a svaki put kad ga pitaju oće li prelazit u HW rekao je da je to cilj + redovno govori da bi se sa Velasquezom borio odma, što je pokazatelj da ne bježi od tog izazova..
Imao bi ozbiljne mine ali bi se svi u HW počešali malo po glavi kad im upane u diviziju
Ne znam. BJ Pen je , po meni, najbolji p4p ever. Taj co'ek se zajebao prelaskom u velter, i tamo su ga masakrirali.
Zamislite vi , onaj prcko je isao na Nick Diaza i masakrirao ga dok nije kardio otisao u nepovrat. Djordja isto u prvoj borbi izotvarao.
E sad, Mac i Jones mogu sebi to da dozvole zbog reacha i zbog konstitucije, ali opet, ako Jonesu dodje neki Werdum, oducice ga, jer je Jonesu reach glavno oruzje. Laktovi iz klincha, side kickovi u koljeno itd.. To mu tamo nece proc. Ali, ako iko ima sansu da drzi LHW i HW pojas to je on.
Jones je rodjeni HW,on mora da se spušta za svaku borbu na 205.. Na nekih 240 ima da bude njegova optimalna snaga tj. na toj kilaži će biti bolji nego ikad na 205
S'razlogom nabija mišićnu masu trenutno i najviše se treninga posvećuje squats-ima jer ima tanke noge,ali ne još zadugo.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks