Page 210 of 717 FirstFirst ... 110160200206207208209210211212213214220260310710 ... LastLast
Results 5,226 to 5,250 of 17911

Thread: [Borilačke vještine] Upcoming Events

Thanks Thanks Given 
    625
    Thanks Thanks Received 
    2,093
    Thanked in
    779 Posts

Ajde sad i vi ne precerujte, nije da i Klicko nije zavrsavao meceve jednim udarcem, i to prilicno njih. Covjek ispravno kaze da je mec bio sprdnja, Aldo je izvisio kao najgori amater. I mec prije njega je sampion izgubio titulu, ali se borio kao lav, a glavni mec veceri je - no comment.

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,814
    Thanked in
    983 Posts

Jbg, Klicko je uzdigao box na jedan nivo koji nije bas lijep za oko, ali za tehniku kojom umrtvi i ukroti svaku zvijer itekako zasluzuje respekt. Ni Inzagija nisam volio sto vazda nekako smotano vodi loptu, ali nije mogao gol promasit. Pa ni Djokovic danas ne igra neki tenis lijep za oko, to mu najvise zamjeraju Federerovi fanovi, ali jbg.. to mu pali i takvom igrom razbija svakoga. Pa i dosta MMA meceva se svedu na koprcanje i petljanje po parteru, sto mnogima nije bas atraktivno, ali i to je borba..
    U svakom slucaju, da bi mec zavrsio nekim spektakularnim nokautom, bilo da je rijec o MMA ili boksu, protivnik mora da ti to omoguci, da ostavi rupu u svom gardu ili da bezglavo srlja naprijed, kao Aldo sad. U protivnom, ako ti protivnik to ne dozvoli, borba postaje malo "dosadna"...
    - Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?

- A kojizi to vele, sine??

Thanks Thanks Given 
    609
    Thanks Thanks Received 
    734
    Thanked in
    298 Posts

Quote Originally Posted by makelele View Post
    Pa rekao sam, Fury,Joshua,Wilder,Zlatičanin (koji je meni,a i svima nama bi trebalo,najbitniji) itd...Ima boksera,dolaze generacije.
    Naravno,UFC,tj MMA pratimo najviše,jer je tu najzanimljivije i najatraktivnije.Svake godine iskoči po neko.
    Slažem se sa tobom u dosta stvari.
    Ali moraš jedno priznat...Kličko-Fury je bio vrhunski meč u odnosu na Aldo-McGregor? Je li?
    Aldo- McGregor je najveće razočarenje svih vremena.Ne umanjujem pobjedu McGregora,svaka mu čast!Ono je kako bih ja poželio da pobijedim svaki meč.Ali za nas publiku,je bio bezveze.
    Sledeće godine čekam Werduma,Velasqueza,Jonesa,revanš Alda,Revanš Klička (ako se ne povrijedi),Zlatičanin za titulu,pred novu povratak Fedora (dako mu Radonjića dovedu),Dos santos -Overeem,Silva ...Bitno je da će bit zanimljivo.
    Ali ne potcjenjuj boks.ipak ima veliku i veću tradiciju.
    Po toj logici ogromna vecina meceva Tajsona je razocarenje

Thanks Thanks Given 
    11
    Thanks Thanks Received 
    98
    Thanked in
    47 Posts

Covjek je genije,pa pricajte sta ocete...

https://www.facebook.com/SoaTheHulk/...5/?pnref=story

Thanks Thanks Given 
    177
    Thanks Thanks Received 
    530
    Thanked in
    399 Posts

Quote Originally Posted by Djed_Djuro View Post
    Ajde sad i vi ne precerujte, nije da i Klicko nije zavrsavao meceve jednim udarcem, i to prilicno njih. Covjek ispravno kaze da je mec bio sprdnja, Aldo je izvisio kao najgori amater. I mec prije njega je sampion izgubio titulu, ali se borio kao lav, a glavni mec veceri je - no comment.
    Aldo jeste usao kao amater u onu razmjenu ali opet i da je izgubio mec recimo nokautom u 3 rundi svi bi opet sad pricali da je napravio te i te greske, koje sampion ne treba da pravi.
    Koliko me pamcenje sluzi niko u borilackim sportovima ne vlada vjecno (osim Money Mayweather), svi padnu prije ili kasnije. Ljudi su, ne roboti.

Znaci li ova pobjeda da McGregor ima bolji rezime od Alda? Ne jer je svjetlosnim godinama daleko od onoga sto je Jose radio u ovoj diviziju.8 odbranjenih titula prije ovoga a Conor tek treba da je brani.
    Isto tako ne znaci da je jedan Werdum bolji HW od Caina samo zato sto ga je jednom pobijedio..Tek treba i on da brani titulu pa da moze da stavlja sebe u drustvu najvecih.

Aldo ce se vratiti i pokazati sampionsko srce. Jedan poraz ne brise 10 godina dominacije, pa koliko god sramotan bio.

Quote Originally Posted by makelele View Post
    Zlatičanin
    Naravno,UFC,tj MMA pratimo najviše,jer je tu najzanimljivije i najatraktivnije.Svake godine iskoči po neko.
    Slažem se sa tobom u dosta stvari.
    Ali moraš jedno priznat...Kličko-Fury je bio vrhunski meč u odnosu na Aldo-McGregor? Je li?
    Aldo- McGregor je najveće razočarenje svih vremena.Ne umanjujem pobjedu McGregora,svaka mu čast!Ono je kako bih ja poželio da pobijedim svaki meč.Ali za nas publiku,je bio bezveze.
    Sledeće godine čekam Werduma,Velasqueza,Jonesa,revanš Alda,Revanš Klička (ako se ne povrijedi),Zlatičanin za titulu,pred novu povratak Fedora (dako mu Radonjića dovedu),Dos santos -Overeem,Silva ...Bitno je da će bit zanimljivo.
    Zlaticanina nisam naveo jer se podrazumijeva, nas je ipak, vazda cu ga gledati pa kakav god kvalitet boksa bio.

Ne tvrdim da je MMA veci sport od boksa, vjerovatno nikad nece ni bit ali u ovom trenutku je zanimljiviji..Sto velis,vidjecemo buduce generacije imaju da ponude.

Ja sam definitivno ocekivao nokaut u mecu Aldo-McGregor, prije nego li maraton od 5 rundi, samo sto je dosao brze nego sto sam i mogao da zamislim. Vjeruj mi da je Fury nokautirao Klicka u 2 rundu recimo, da bi to povecalo interesovanje kod naroda sto se tice trenutne popularnosti boksa..

Aldo-McGregor nam nije dao ono sto smo zeljeli ali takav je sport. Obrnuta je situacija u heavyweight boksu trenutno, svi prizeljkujemo nokaut a dobijemo 12 rundi pipkanja i grljenja.
    Slicno tako Floyd-Manny,mec vijeka, koji je debelo razocarao...
    Last edited by miha; 14-12-15 at 20:33.

Thanks Thanks Given 
    384
    Thanks Thanks Received 
    734
    Thanked in
    351 Posts

Ne znam jeste li slusali posle konferencinu mcgregora tek se onda vidi kako pametan borac kako se razumije ,kako pshicki je spreman i takticki odlican a ima muda.Odusevio me je.
    Podgorica Podgoricanima!

Thanks Thanks Given 
    384
    Thanks Thanks Received 
    734
    Thanked in
    351 Posts

Kolko iskljucenja glupih
    Podgorica Podgoricanima!

Thanks Thanks Given 
    177
    Thanks Thanks Received 
    530
    Thanked in
    399 Posts

A ima tu odredjenu harizmu mater mu 'ebem Dablinsku..Najavio je potpisivanje novog ugovora sa UFC, vrijednost u 9 cifara (kazu oko 100 meleona)

Dana mu daje automatsku borbu za titulu ako predje u LW a Cowboy 8 pobjeda zaredom morao da sveze da bi dobio sansu za titulu, mislim stvarno sramota. Ako su Cain i Ronda dobili automaske revanse onda je red i Aldu to da se ucini. Mislim coek je do prije nepuna 3 dana bio rangiran kao #1 p4p borac na svijetu..

Rockhold zeli Belforta na srebrnom tanjiru, vjerovatno da mu se revansira za onaj spining kick.. Bojim se da mu se nece zelja ostvariti nego ce ga stavit da brani titulu protiv, ni manje ni vise, Andersona THE SPIDER Silve. Naravno prije toga na UFC 197 ocekujem da Anderson odradi Belforta bez vecih problema..

Thanks Thanks Given 
    384
    Thanks Thanks Received 
    734
    Thanked in
    351 Posts

Quote Originally Posted by Djed_Djuro View Post
    Meni bas nije jedino jasno kako se zalece u 5. Sekundu odma.Pa zar se ne opipavaj koji minut
    Podgorica Podgoricanima!

Thanks Thanks Given 
    609
    Thanks Thanks Received 
    734
    Thanked in
    298 Posts

Ne razumijem kako ovakve stvari dozvoljavaju da snimaju!?

Thanks Thanks Given 
    177
    Thanks Thanks Received 
    530
    Thanked in
    399 Posts

Quote Originally Posted by samson View Post

Ne razumijem kako ovakve stvari dozvoljavaju da snimaju!?
    Ima snimak od par sati dje Aldo ovako stoji cijelo vrijeme..Pod pravilima UFC-a ovo je dozvoljeno i oni koriste ovaj snimak tj. imaju pravo da ga podijele sa javnoscu..

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    74
    Thanked in
    40 Posts

Jbg, sad je hype oko Mcgregora veliki. U featheru nece moci jos dugo da spusta kilazu, a u LW ima 10 boraca koji ce ga urnisat. Kakav bi matchup Khabib bio za njega?
    Ubijedio me i stvarno je genije , kao Bruce Lee, ali me interesuje kako ce se on nositi sa porazom poslije ovoliko hype-a? To ce biti tuznije nego Aldov pad.
    Vidi se da je mnogo inteligentan i pun harizme, ali ovo kurcenje sa parama i autima ce mu jebat majku. Trebalo bi da je pametniji od toga.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    5 Posts

Quote Originally Posted by samson View Post
    Po toj logici ogromna vecina meceva Tajsona je razocarenje
    Haha.Tajson je Tajson.prototip.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    5 Posts

Quote Originally Posted by miha View Post
    Aldo jeste usao kao amater u onu razmjenu ali opet i da je izgubio mec recimo nokautom u 3 rundi svi bi opet sad pricali da je napravio te i te greske, koje sampion ne treba da pravi.
    Koliko me pamcenje sluzi niko u borilackim sportovima ne vlada vjecno (osim Money Mayweather), svi padnu prije ili kasnije. Ljudi su, ne roboti.

Znaci li ova pobjeda da McGregor ima bolji rezime od Alda? Ne jer je svjetlosnim godinama daleko od onoga sto je Jose radio u ovoj diviziju.8 odbranjenih titula prije ovoga a Conor tek treba da je brani.
    Isto tako ne znaci da je jedan Werdum bolji HW od Caina samo zato sto ga je jednom pobijedio..Tek treba i on da brani titulu pa da moze da stavlja sebe u drustvu najvecih.

Aldo ce se vratiti i pokazati sampionsko srce. Jedan poraz ne brise 10 godina dominacije, pa koliko god sramotan bio.

Zlaticanina nisam naveo jer se podrazumijeva, nas je ipak, vazda cu ga gledati pa kakav god kvalitet boksa bio.

Ne tvrdim da je MMA veci sport od boksa, vjerovatno nikad nece ni bit ali u ovom trenutku je zanimljiviji..Sto velis,vidjecemo buduce generacije imaju da ponude.

Ja sam definitivno ocekivao nokaut u mecu Aldo-McGregor, prije nego li maraton od 5 rundi, samo sto je dosao brze nego sto sam i mogao da zamislim. Vjeruj mi da je Fury nokautirao Klicka u 2 rundu recimo, da bi to povecalo interesovanje kod naroda sto se tice trenutne popularnosti boksa..

Aldo-McGregor nam nije dao ono sto smo zeljeli ali takav je sport. Obrnuta je situacija u heavyweight boksu trenutno, svi prizeljkujemo nokaut a dobijemo 12 rundi pipkanja i grljenja.
    Slicno tako Floyd-Manny,mec vijeka, koji je debelo razocarao...
    Aldo je pogriješio,ali je i poslije primljenog udarca zadao jedan dobar udarac.srčano je krenuo.revanš bi trebalo da bude odličan.opreznije će ući.irac će ga prije revanša prozivati kao nikad do sad.sprdaće se sa njim.psihička priprema je tu najbitniji dio,čak za oba borca podjednako.jedan je pao,drugi se uzdigao u nebesa.
    da je fury nokautirao klička,bolji bi meč bio mnogo.ono je jeste bilo malo dosadno,sa malim brojem udaraca.ali fury se onako pripremao i prošlo mu je.

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    74
    Thanked in
    40 Posts

Kako sam razocaran. Kako mrzim kad veliki panu ovako neslavno. Ovo je bas neslavno. Ono, da ti se usere u legacy.
    Mozemo mi sad pricat o Aldovoj velicini, ali ovaj poraz mu je prepolovio sve sto je napravio.
    Samo su me Fedorovi porazi od Hendersona i Big Foota ovako potresli..i Mirkov izlet u UFC...
    I Anderson Silva...Omg.
    GSP je jedini, koji se nije usrao u svoje ime. I kad ga je steroidni Hendricks prebio, opet je to bio fight do kraja, nije bio za zaljenje, kao ovi sto ih nabrojah.
    Naravno, Aldo je mlad, moze jos uvijek sve ovo da okrene u svoju korist. Malo teze ce to ici , ali jbg.

Thanks Thanks Given 
    177
    Thanks Thanks Received 
    530
    Thanked in
    399 Posts

Ne moze mu jedan poraz nikako prepolovit 10 godina dominacije..
    Nije sampionski pao, to jes, ali imace svoju sansu za povratak i to ako iskoristi niko se vise nece osvrtati na ovo..
    Prvi poraz Silve od Weidmana me nije toliko sokirao kad sam vidio kakav mu je pristup bio.Prije ili kasnije neko se morao nac da kazni ono sprdanje u oktagon..Vratice se Anderson brzo..
    GSP je smrda jedna, koja nije htjela da prihvati borbu sa Spiderom..Time je navijace pokrao epskog superfighta, nesto kao sto je Floyd radio godinama izbjegavajuci Mannya...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Jao nisam ni znao da ima tema o UFC!!!

CONOR MCGREGORRRRRRRRRRR!

Kakav ciganin al mi je mioooo nestoo!!!

Onaj napaljenko se zaletio ka muva bez glave... Totalno nepostovanje i neprofesionakizam sampiona... Vjerovatno je htio da pokaze ko je gazda...

Al kako ga spusti voditelj kad je rekao da ovo nije bila prava borba... I te kako je bila prava borba samo je kratko trajala hahahhahaaha

Inace weidman me bas iznenadio pasivnoscu...
    Sreca tvoja sto si gad pa te niko ne voli! fcuk yeah!

Thanks Thanks Given 
    384
    Thanks Thanks Received 
    734
    Thanked in
    351 Posts

Ne moze mu jedan poraz nikako prepolovit 10 godina dominacije..
    Nije sampionski pao, to jes, ali imace svoju sansu za povratak i to ako iskoristi niko se vise nece osvrtati na ovo..
    Prvi poraz Silve od Weidmana me nije toliko sokirao kad sam vidio kakav mu je pristup bio.Prije ili kasnije neko se morao nac da kazni ono sprdanje u oktagon..Vratice se Anderson brzo..
    GSP je smrda jedna, koja nije htjela da prihvati borbu sa Spiderom..Time je navijace pokrao epskog superfighta, nesto kao sto je Floyd radio godinama izbjegavajuci Mannya...
    Da ali ko zna do kad ce da stoji da je ovo najbrzi nokaut u sampionskoj borbi.I svako ce se vracati kako je pao,mislim da previse umanjujes ovo
    Podgorica Podgoricanima!

Thanks Thanks Given 
    177
    Thanks Thanks Received 
    530
    Thanked in
    399 Posts

Dimitrije Mocni Mis rangiran #1 P4P .. Jon Jones #2 i naravno the Notorious MMA #3

Quote Originally Posted by .Bole View Post
    Da ali ko zna do kad ce da stoji da je ovo najbrzi nokaut u sampionskoj borbi.I svako ce se vracati kako je pao,mislim da previse umanjujes ovo
    Pa nisam rekao da ce se zaboravit potpuno ali ako Aldo vrati pojas McGregor nece imati nista od price da ga je ugasio za 13 sekundi u prvom mecu..

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    74
    Thanked in
    40 Posts

Quote Originally Posted by Crka View Post
    Jao nisam ni znao da ima tema o UFC!!!

CONOR MCGREGORRRRRRRRRRR!

Kakav ciganin al mi je mioooo nestoo!!!

Onaj napaljenko se zaletio ka muva bez glave... Totalno nepostovanje i neprofesionakizam sampiona... Vjerovatno je htio da pokaze ko je gazda...

Al kako ga spusti voditelj kad je rekao da ovo nije bila prava borba... I te kako je bila prava borba samo je kratko trajala hahahhahaaha

Inace weidman me bas iznenadio pasivnoscu...
    Ono vise govori o Roganu nego o Aldu. Fertita i Dana, citav UFC je htio da Connor bude sampion, jer Alda nijesu mogli vidjet ocima. Em sto je brazilac, em sto ne prica engleski i sto nije Pay Per View Cow.
    E tako je Rogan odvratni iskoristio priliku da se posere na sampiona dok je jos u knockdownu. Aldo je trazio neko opravdanje i mozda mu izjava nije bila na mjestu, ali treba imati u vidu da je izgubio nakon 10 godina i da
    ima teskoca da prihvati poraz, tako da onaj smecar treba da ima razumjevanja za bivseg sampiona i treba da pazi sta prica, jebo mu pas mater nevaspitanu. Midget nevaspitani.
    UFC je poceo da favorizuje borce, Dana White je postao Don King MMA
    Last edited by Sandor Kolar; 15-12-15 at 13:26.

Thanks Thanks Given 
    177
    Thanks Thanks Received 
    530
    Thanked in
    399 Posts

Navodno Fertita nije bio srecan porazom Alda, ima i neki klip dje se vidi njegova reakcija na nokaout. Zasto, ne znam, ali moguce je da mu ne odgovara pobjeda McGregora jer ce sad morati da mu ponudi veliki ugovor i dosta para. Inace, UFC ce vecinsko vlasnistvno Fertite dok Dana ima neki procenat kompanije..

Rogan being Rogan. Najavio je moguce povlacenje sa mjesta komentatora sledece godine pa ga mozda vise necemo morati slusat..

Dana je poceo da gura neke svoje pulene jer je primarno biznismen, ali opet postoji velik dio sjajnih boraca koji ga ne voli. Jedan od njih je Jones, koji je indirektno u intervjuu rekao da je Dana smece i biznismen, kojeg ne interesuje previse toga van para, dok je za Fertitu rekao da je masu bolji coek. Milo mi je sto ga Bones gasi iako Dana pokusava da okrene citavu javnost protiv njega.. Prvo ono sa UFC 152 kad je osuo po njemu jer se Jones povukao sa eventa, pa onda mu ubacio stereoidnog Belforta koji mu je ruku slomio zamalo i mnogo nekih sitnih stvarcica nakon toga..Takodje mi je milo sto je Spider protiv Maie ono radio 5 rundi a Dana izgorio nakon meca, jer mu opet nista ne moze tj. ne moze mu rec kako da se bori..

Nadam se da ce Jones da ih tuzi za Belforta jer je Dana znao a nije se oglasavao nakon toga..
    Last edited by miha; 15-12-15 at 16:44.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Uuuu volim razmisljanje i zar koji imate ka ufc-u od mog drustva ga pratimo nas dva samo

Ne bih se toliko sad obazirao na rukovodstvo ufc-a to je vec biznis i nesto sto me ne zanima makar za sad...

U oktagonu nema prevara ... McGregor ima taj superstar faktor za razliku od seljancica Alda... Nekom mozda smeta ponasanje Conorovo kao sto je meni nekad smetalo ponasanje arogantno Silvino al zanimljivo da mi ovaj ne smeta

Inace mislim da je McGregora spasilo to sto je Aldo "uteka" sa prvobitne zakazane borbe... Jer je kukali chad mandes prikazao mcgregoru koje su mu falinke a ovaj je ludak za treningom je to nadomjestio do ove borbe...

Opet ponavljam brazilski djilkos je mislio na ulicni prepad da zavrsi sa ircem ali bradati irac se nije dao...

Aldo i ako nije star... Je proslost... Nema mu povratka vise.

P.S. Pratite li The Ultimat Figter serijal?
    Last edited by Crka; 15-12-15 at 16:59.

Thanks Thanks Given 
    177
    Thanks Thanks Received 
    530
    Thanked in
    399 Posts

Ne znam po cemu je Aldo seljacic samo..Bio je sampion toliko godina a opet ostao ponizan i nije prozivao nikoga, dok nije dosao Conor u tu diviziju i poceo da ga proziva za sve i svasta..
    Ako cemo da uporedimo ko je vise uspio u zivotu onda bi tu Jose bio bolji jer se zna odakle je poceo, a odakle McGregor..Ako cemo da uporedimo ko ima veci potencijal za marketing i superstar onda je to McGregor, uglavnom zbog price,harizme, a dosta toga sto kaze i podrzi pa ljudi ne mogu rec da lupa samo..

Mozemo pricati sad sto bi bilo kad bi bilo ali nista to promijenit nece..Jedno znam, a to je da Aldo zasluzuje revans pa htio neko, ili ne, da prolazi ponovo kroz promocije i ostale zae'bancije..Ne kazem da bi u revansu Jose pobijedio ali princip je u tome da mu se treba dati druga sansa..

prati se povrsno TUF, koji je postao njesra zadnjih godina..U ovaj zadnji serijal je dat dodatni spotlight Conoru da proziva druge borce, a pritom nidje nekog pravog animoziteta izmedju njega i Fabera...Daleko je to od onoga sto su nam davno pruzali Rashad i Rampage..

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    74
    Thanked in
    40 Posts

Vidjeh sad kako Frank Fertita baci ovaj pojas kad Aldo popi K.O? Nije mu nesto pravo bilo...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ne znam po cemu je Aldo seljacic samo..Bio je sampion toliko godina a opet ostao ponizan i nije prozivao nikoga, dok nije dosao Conor u tu diviziju i poceo da ga proziva za sve i svasta..
    Ako cemo da uporedimo ko je vise uspio u zivotu onda bi tu Jose bio bolji jer se zna odakle je poceo, a odakle McGregor..Ako cemo da uporedimo ko ima veci potencijal za marketing i superstar onda je to McGregor, uglavnom zbog price,harizme, a dosta toga sto kaze i podrzi pa ljudi ne mogu rec da lupa samo..

Mozemo pricati sad sto bi bilo kad bi bilo ali nista to promijenit nece..Jedno znam, a to je da Aldo zasluzuje revans pa htio neko, ili ne, da prolazi ponovo kroz promocije i ostale zae'bancije..Ne kazem da bi u revansu Jose pobijedio ali princip je u tome da mu se treba dati druga sansa..

prati se povrsno TUF, koji je postao njesra zadnjih godina..U ovaj zadnji serijal je dat dodatni spotlight Conoru da proziva druge borce, a pritom nidje nekog pravog animoziteta izmedju njega i Fabera...Daleko je to od onoga sto su nam davno pruzali Rashad i Rampage..
    Slazem se ja sa tobom. Samo sto mene ne doticu niti jedan niti drugi toliko da bih uporedjivao odakle je ko krenuo i dje je bio i sto je prosao. Sve to oni rade za sebe a ne za mene ili tebe.

Meni je najbitnije da mi prikaze dobru borbu i da me zainteresuje za tu borbu ili za sebe kao borca. Neki to borci imaju a neki ne... Tako da kad vidim alda koji je vrhunski borac mene sami pogled na njega smori a i nesto mi nije atraktivan sa svojim nacinom borbe... Dok je nasuprot njemu McGregor totalna budala koja je toliko opcinjena treniranjem i na zadnji TUF (jes da je katastrofa bio) moglo se vidjet da poznaje MMA u prste i masu bolje no California Kid... Tako da ko sto ti kazes lik sere ali jos se nije zajebao...

Al se mora priznati koliko god je meni on mio da ce mu se slicno desit sto i rondy... Cim pocnu da snimaju filmove... Ciao zdrao sa UFC-om!

Inace sto se tice ponovne borbe izmedju McGregora i Alda! Naravno da ce se desiti... Ali prica Aldova da nije bio ovo mec je seljacka i p i c k a s t a... K u r c i o se i krenuo ko muva bez glave i tako zavrsio... E sad ajmo opet nisam dobro poceo... Sjedi jedan pa cekaj avgust za popravni!

Ja ne mogu docekat Jon Jonsa... Jeste vidjeli kako se napuca? Masina jbt!
    Last edited by Crka; 15-12-15 at 18:10.

Page 210 of 717 FirstFirst ... 110160200206207208209210211212213214220260310710 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)