Aj jos mi reci limara i lakirera i da ostanem za novu kuci...![]()
![]()
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Jesu. Bio sam 2 puta u momak je prva liga.
TAKUMI
Aj jos mi reci limara i lakirera i da ostanem za novu kuci...![]()
![]()
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Hellblazer...
Limar, Vratnica u Tolose;
Lakirer, Djuro lakirer.
TAKUMI
Dzaba Djuro kad mu ne znas kontakt, a i pita sam 10 ljudi za njega, niko nikad cuoPreporucuju mi Nenada Stojovica iz Rokspeda, je li imao ko iskustva kakva sa njim?
Limar Uzelac u Dahnu(da razjasnim ne ONAJ Uzelac te mu dobar dan kosta 100 eura)
Lakirer Resetar u Spuz.
15 godina mi vec rade.
"...Tu je slika Ive Lole Ribara"
E jbg dogovorih se vec sa Akijem u Masline prije nego sto vidjeh br. Njega sam odma i ima u planu, jedino sam mislio da ce bit prebukiran...
Kad ti neko ostavi 100€ kaparu i ne dodje sa ostatkom novca da se naprave papiri (odustane od vozila). Vrace li se kapara il je zadrzavam?
pa podrazumijeva se da zadrzavas, jer valjda si precizirao da ga cekas do toga i toga datuma...
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
dajes je u dobrotvorne svrhe... :P
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Ako ti trazi kaparu nazad - reci mu da si imao sigurnog kupca i da si ga odbio jer si uzeo kaparu. Ako mu vratis kaparu - ko ce tvoju stetu da nadoknadi?
Susina je - vidi kako ti moral dozvoljava, zakonski je to definisano u Obligacioni odnosima...
Zakon kaze da "Ako odustane strana koja je dala kaparu, gubi je, a ako odustane strana koja je kaparu primila, udvojenu je vraća." (ili ti duplo koliko ja razumijem)
Bme 320d 2007 godiste upali se lampica zuta kao slovo A u krugu I znak uzvika. Znaci li to da je sto iskljuceno npr kontrola stabilnosti ili je stvarno greska neka
Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk
ESP problem. Anhalten!
TAKUMI
Ajmo opet, kvalitetni lanci 225/50 r17..... Vujacic nema dimenziju, Castellana ima Verige ali 16mm sto je previse.
Da nema ko CD engleskog jezika za tablu u Pezoa 407 2005 god?
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
Io Sono Romanista
Ljudi...
Odlijepilo mi se staklo na spoljasnji retrovizor, dje to da povedem da mi to zalijepe kako treba, ili kog koga?? Neka staklorezacka radnja? Nisam iz PG pa da podjem do Glass Servisa ili slicno.
Imam grijace u retrovizor. Pa necu da mi ga lijepi neki mesar ili ja super-lijepkom. Nego neko ko zna kako se to radi.
Molim vas, neki predlog?
Ima li iko da znate elektricnu servo pumpu od citroena saxa ili pezoa 106![]()
Smiju li ova dva crijeva zamijeniti mjesta?
I kako ide i da li je komplikovan proces zamjene istih? U pitanju su crijeva koja se nalaze na pumpi goriva. I ovo koje drzim u rukama je ispucalo.
Last edited by AR156; 16-12-15 at 16:40.
Ne smijes im zamijenit mjesta samo tu, zato sto jedno crijevo je za povratno a drugo je fiding pod pritiskom.
TAKUMI
A pretpostavio sam. Nego reko da nema kakve sanse,najmanje.Izavetah. Konacno danas stize iz Rokspeda dihtung za poklopac pumpe.Reko' rijesio problem.Kad vidjeh da ovo za dovod goriva u uzasnom stanju. E sad koliko je komplikovan proces njegove zamjene?
Smijeh, barem na A4 B5. Nedavno mi majstor mjenjo isto(10e mi naplatio zajedno sa crijevom) dignes auto sa hidraulicnom dizalicom i zamjenis.odes sa tim crijevom u auto djelove da ti otkinu iste velicine i zamjenis sam ako imas ovu dizalicu.
Last edited by Randy Orton; 16-12-15 at 17:51.
Ne mogu se mijenjati tako ova crijeva,zna se sta je odvod a sta dovod goriva...
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks