Tako je meni na ovu staru lumiu 800 ali kako kad, nekad i kad je zakljucan viber zazvoni.
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Haha bolje sebi da si uzeo jedan takvi telefon.
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Zasto mi klima svakih nekoliko minuta u rezimu grijanja duva mlako-hladno nekoliko sekundi?
Znaci nema kvara?
Nope. Kad je spoljnja temp oko nule i kad je visoka vlažnost na isparivaču (spoljnjoj jedinici) navata se led koji ometa razmjenu toplote. Tada automatika klime obrne ciklus nakratko (do 10 min) da ga otopi
Bolje imat no' nemat....
a mozda i slab napon a ?
Who let the dogs out
Ima li ko u Podgorici,da otkupljuje stari namjestaj?
One Ring to Rule them all...
Posalji i meni...
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Hellblazer...
kako se odredjuje REALNA cijena starog namjestaja?
f6
Realometrom?
Hellblazer...
Dogovorom izmedju prodavca i kupca. Ako licno mislis da sam procijenis svoj namjestaj pogledaj koliko takav dio namjestaja vrijedi nov... Tipa set trepezariskog stola i stolica noc kosta oko 300-400e... Ako imas neki prastari namjestaj onda ti to vrijedi 20-30% od novog... Ako je novi onda pola... Mada sve ti zavisi od stanja u kakvom se nalazi i materijala od koga je napravljen...
Podjite od sebe da ima mali broj ljudi koji bi kupio stari namjestaj bez ako ne planira da ga sredi i ulozi u njega dosta vremena i novca...
Sve u svemu ne moze se tacno odredit cijena bez vidjenja namjestaja i realne potraznje za tim... Komplikovano![]()
Sreca tvoja sto si gad pa te niko ne voli! fcuk yeah!
postoji li neko sto obnavlja stari namjestaj ali onako sa merakom.u konkretnom slucaju jedan set spavaca soba.
f6
Da bi kvalitetno obnovio namjestaj moras da nadjes dobrog stolara,lakirera i lika koji dobro tapacira. Ne znam da neko sve to skupa radi. Pojedinacno ih imas samo moras nac nekoga ko ce ti izaci u susret i po realnim cijenama odradit al pojedinacno ljudima je to mali posao u smislu finansija a veliki koliko moraju da uloze vremena.
Ima jedan lik u BD koji profesionalno se bavi restauracijom namjestaja od drveta(ne znam ali mislim da nije jeftin uopste) ima na fb stranicu mislim da se zove Namjestaj od drveta Budva.
Last edited by Crka; 14-12-15 at 11:49.
Sreca tvoja sto si gad pa te niko ne voli! fcuk yeah!
Jedna firma treba da mi plati neku crkavicu za jedan poslic sto sam odradio ali im treba faktura, a ja nemam firmu...
Mogu li izdat fakturu kao fizicko lice ili sto da radim?
Hellblazer...
Pretpostavljam da je mozes sam u exell odradit.Datum proracun sto si koristio za posao koliko platio,koliko su naplatio itd..Na osnovu toga ce ti isplatit a oni imaju proracun na osnovu kojeg pravdaju ako dobro kapiram..
Pretpostavljam ovako nesto I samo ubaci svoj broj deviznog ili ziro racuna..
http://www.mojknjigovodja.rs/images/...Z_PDV-roba.xls
There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)
Bookmarks