E stvarno kakvih likova ima ovo jos nisam gledao, nadam se da ce momcic bit dobro a da ce ovoga lika pronaci.
Nije bas crash ali mi odma prodje slike pred oci ( zbog bjegstva ) sto sam vidio u subotu vece. Krecem da udjem u Berlin ( kafic ) i odma ispred one kapije pored Berlina okrece se bijeli audi NK BJ tablice, udara momka koji je cekao taksi iza i ovaj pocinje da mu lupa u gepek jer ovaj jos ide unazad i ne staje.. Da je jos 10 cm isao nazad ja mislim da bi mu ovaj lik zavrsio pod auto ali posto je njemu momak udario u gepek, pa onda kad se pomjerio jos u zadnje stakle - sa suvozacevog sica izadje nekakva seljacina i krenu da udari ovoga momka, momak nekako bijase brzi od njega pa mu izblokira udarac i za dlaku ga patosira.. Ovaj lik sto je krenuo da ga udari se tako prepao i ukocio kad je ovaj kreno put njega, ali izadje vozac sa sve bejzbolkom i odvali ovoga u potiljak sa ledja, momak se prevrnu dolje ka da nikad nije ni stajao na noge, ovi dvojica puni gas i pobjegose. Kakvih sve dzukela i klosara ima ovo nidje nisam vidio, znaci zamalo su momka udarili kad su se okretali i jos su izasli da ga biju jer je lupio u auto zato sto nisu stajali i posle toga kad su ga udarili.. Nisam siguran je li bio s8 ili tako nesto, uglavnom bijeli audi NK BJ a broj nisam ugrabio...
Last edited by LUKA!; 14-12-15 at 17:01.
But if you never try, you'll never know..
Bookmarks