Mislis Luke S?
Nešto mi upade u oči u traileru novog Star Wars-a na koji me odvede Pavlev trailer
Jedna od scena prikazuje nekog ko stavlja vještačku ruku na R2D2-a (na 1.55). Dart Vader je takođe izgubio ruku u nekom od filmova
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Ruku je izgubio Anakin S, a ne Darth(moze se smatrati da je isto, ali nije). Darth je umro sa drugom Zvijezdom smrti, tako to ne moze biti.
Kao sto rekoh post prije, moze biti Luke Skywalker. Do sada se nije pojavljivao u trejlerima, sem ove scene sa R2D2, ako je to on. Mislim da je C3PO isto izgubio ruku, jer u nekim trejelerima, lijeva ruka mu je obojena u crveno.
Ne zamjerite sto, ja po slobodi.
http://www.youtube.com/watch?v=FliGuYrDla8&NR
Mr_G_rUzNi aka mrG1
Da, izgubio ju je. Vader je mehnicki manje vise bio cio, pa ne racunah da moze biti on na trejleru i ne uzeh u razmatranje.
Sto se tice uloge, ne bih se slozio sa tobom. Ko moze uciti nekoga da postane dzedaj sem Luk?
Odosmo u off topik. Jedva cekam 20 da odem i vidim ovo.
Last edited by Mr_G_rUzNi; 12-12-15 at 13:08.
http://www.youtube.com/watch?v=FliGuYrDla8&NR
Mr_G_rUzNi aka mrG1
^Pod manju ulogu nisam mislio nebitnu, vec da se nece puno pojavljivati u filmu.
Apocalypse ne izgleda nikako i glas promasen. Kako mi je cudno onu iz GOT da vidim kao Jean.
Onu iz GoT ne mogu smislit...
Ni ja vala, meni je i u GOT bila antipatična baš.
Ona plava crnkinja - Storm jel tako?
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Могуће да ће изненадити и одрадити добро улогу али већ ми је , из трејлера гледано она велики промашај , но ај да видимо
Sent from my HTC One_M8
Samo da dodam da je soundtrack ludacki![]()
Last edited by nimfa; 13-12-15 at 04:08.
Sate sate sate
drago mi je da nisam jedini kojem je mrzna sansa stark![]()
Amerika je opet u opasnosti, Goldblum se vraca, Will Smith je imao pametnija posla.
https://vid.me/lvBw
Last edited by PavleCL; 13-12-15 at 21:39.
^Sve sve ali taj Hemsvort...
Aoo, opet ratujemo.
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
E pa kad mi budemo pravili ovakav film možemo sebe predstaviti kao heroje. do tad su Ameri glavna filmska mudočudovišta koja spašavaju svijet
Bez Smitha neće biti ni pola filma kakav bi trebalo da bude
PS.
i dalje se naježim na najljigaviji motivation speach u istoriji kinematografije
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Cheka, pa zar ne rekose u prvi dio, da se cipan cijela civilizacija nagura u autobus i tako, ka skakvaci, obilaze nahiju?!
Mislim, jesu li sad ovo, novi novi izvanzemaljci ili oni stari dijelom pretekose ili im je ovo neki rod (dosa da ih sveća)?
Chek da jos jednom pogledam trailer (ovaj put sa zvukom)
><
Ko zna, ovi imaju duplo veće brodove, moguće redneck rođaci.
Prvi dio mi je jedan od najmrznijih filmova koje sam u zivotu gledao.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
Mene nekako radi na nostalgijupogledao sam ga jedno 10puta
Evo sad na TV gledam Robin Huda sa Russel Crowom ... Kakav mag
One Ring to Rule them all...
Vječiti derbi u ekranizovanju katastrofa, uništenjima i eksplozijama Ronald Emerich vs Michael Bay se nastavlja.
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Ali muzika...
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Kakva ce 2016-ta biti, havarija sto sve izlazi![]()
btw jel ovaj kao negativac jem hadar?
\\OFL•GIC
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks