Ovaj coek bi moga da vrati nadu u boks.
Sent from my iPhone 6S using Tapatalk
Evo jedan zanimljiv borac, kad vec odosmo u tu tematiku oko super-teske kategorije. Mislim da bi mogao da vlada. Precizne udarce ima, a bije kao maljem. Ne znam kakva mu je defanziva, jer sve valja u prve dvije runde. Kvalitet ovih sto se prevrcu po ringu ne znam.
Ovaj coek bi moga da vrati nadu u boks.
Sent from my iPhone 6S using Tapatalk
Ovaj je odličan
Ne zaboravimo Deontay Wildera.
velika mi je zelja da vidim mec izmedju Deonteja i Antonija. inace, Fjuri je pobijedio Antonija u amaterskoj konkurenciji.
Antony puši vutru (ne špijam ga,nego pročitah na internet)
Jos nedelju dana do ludnice..Do najveceg duela u istoriji UFC-a
Nije ni on nizak, ima 1.98, a raspon ruku mu je 2.11cm, tako da nije bas toliko hendikepiran visinom. Jedva cekam da ga vidim protiv najboljih, ima sve napadacko sto treba, ali ne znam kakav ce biti u defanzivi protiv ovih visokih smaraca. Ono sto je dobro je to sto igra sah, mnogi vrhunski bokseri su ga igrali da bi razvijali takticke sposobnosti. Do sada 14 borbi, sve bez prekida. Nije se jos imao prilike braniti protiv iskusnih protivnika, vidjecemo tek.
Last edited by Djed_Djuro; 05-12-15 at 17:21.
Ja Dzosuu obozavam i nije nizak, daleko od toga, ima odlican reach, ali je nizi od Fjurija 8 cm, i ima kraci reach 5 cm, sto po automatizmu znaci da ovaj moze da ga drzi na distanci i da ga klepa iz kontre, koliko god Dzosua skolovan i brz bio, on ce da juri, a ovaj da ceka. Nece imati probleme kao Hej sto bi imao, ali oce velike. Jbt Klicko prosle nedelje juri Fjurija, prvi put mu se to u karijeri desava da on mora da ide naprijed, a ne da ceka.
Zato sam ja volio Luisa, i po meni je jedan od najpotcjenjenijih svih vremena, a lagano moze da stane u red najvecih. Imao je visinu, ali nikad, ma nikad od borbe nije bjezao, preatraktivan, nestvarno brz za svoju visinu. I ona borba izmedju njega i Vitalija je bila top, boks u punom smislu te rijeci. Sad je vec sve taktika, cuvanje glave, sto je nedje i normalno, ali niko to ne zeli da gleda.
Last edited by Jakuza; 05-12-15 at 18:19.
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Izvini, dje si ti to vidio da Klicko napada Fjurija i da ide naprijed? Ja sam samo vidio da kruzi oko njega, ali meni ono nije licilo na napadeNece moci Fjuri onako da se brani protiv Joshue.
Vitalij - Luis je bila top borba, steta sto je onako zavrsena. Malo puta se desilo da pobjednik u mecu primi toliko udaraca kao sto je Luis tada, a Vitaliju lice isto urnisano potpuno.
Dok mu nije glavom pukao jagodicnu to je bila klasicna Klickova borba, jbg kad se to desilo Klicko je morao da krene naprijed i bio zestoko kaznjen, posebno posto ga je ovaj cukuo par puta u tu istu jagodicnu kost. Jer da nije on ne bi bio onoliko izlozen.
Izgledalo je da ga ima Vitali tada, ali Luis je bio majstor da odgovori kad izgleda potpuno slomljen. Meni je bas bilo krivo sto nije bilo revansa, ali je opet Luis na taj nacin zastitio svoje mjesto u istoriji.
I kad smo kod tog nekog vremena ne pamtim da je neko popio vise batina od Mavrovica protiv Luisa, a ostao na nogama![]()
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Joshua ima sve. Ali ne znam, bar ga nisam ja vidio u defanzivi. Gledao sam par meceva i vidim da ne pomjera puno glavu, tj zna primiti. Ali izgleda da je mnogo dobar napadacki, precizan je jako i bije kao maljem.
Ovaj protivnik, cini mi se 12. sada, je ozbiljan. Takodje neporazen i vec je gubio od njega u amaterskoj konkurenciji. To mu je i jedini poraz.. Pa cemo ga vidjeti tu prvo. Slusao sam i neki intervju sa njim, bas pred ovu borbu sto ima sada. On kaze da vec sada ima oruzje da pobijedi Fjurija. Ali nesto ne znam...vidjecemo u buducnosti. Jer Joshua, ja sam ubijedjen, borice se za titulu.
Konacno krenuli sa epizodama..
Kako se Conor osušio.. Dajte mu sa jede nešto..
Je li moguce ovo, ljudi? Je li moguce da su mu obrazi ovako upali. Ovo nije normalno, kunem ti se. Ne moze on vise da se bori u ovoj kategoriji.
Ne znam jel jeo što ove nedelje
Izgubio ili ne moraće u lightweight posle ove borbe.. Izgleda ka narkoman..
Bojim se da će ove mršave nogice plave sjutra bit..
bar je dobio na brzini![]()
She is only here to annoy herself!
Ne znam. Bice zajebano. Srcem za Alda.
Konor je uzasno izgledao na mjerenju, to moze dosta da kaze o borbi. Nesto slicno smo mogli vidjeti i prosli njegov mec.
Danas je i velik bokserski mec, Joshua - Whyte.. Onaj crnja sto smo malo pricali o njemu posle Klicka. Obojica imaju perfektan skor, u amaterskoj konkurenciji su se vec borili. I dobio je ovaj Whyte, sto je jedini poraz Joshue u citavoj karijeri amaterskoj i profi. Ne trazih jos kad je taj mec, vrijeme. Ali odlicno zagrijavanje za ono sto nocas slijedi.
U Las Vegasu irci šou prave
Idemo Žozeee!!
U 19 h boksuje roj dzons junior .
Послато са SM-G357FZ уз помоћ Тапатока
http://www.vipleague.me/boxing/34999...am-online.html
Evo ako ko bude htio da gleda Joshuu nocas. Trebalo bi oko 10 i po da pocne, najkasnije 11h.
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks