Citav dan saobracajni haos na krivom mostu.
Cini mi se da guzvi najvise doprinose,ovi sto I pored zabrane,u odredjenom vremenskom intervalu,skrecu lijevo,poslije mosta,iz pravca Zabjela.
Evo sad policajac regulise....
Po Evropi imaju one automatske barijere,u ovakvim slucajevima,ali daleko smo mi od toga.
Da svaki dan stoje ne bi im trebali presretači. To bi im bilo dovoljno da pune budžet.
Takodje raskrsnica kod Okova na Stari A. Znak stoji pravo al kreteni uvjek se okrecu polukruzno ili skrecu desno ka Com Tech Shop-u
mene će neko da upuca, počeo sam da izlazim iz auta i ljude učim šta da rade jer su glupi kao tuke!!!
Hahahaha,evo ga regulise kod znaka,ali ne da upozorava da ne moze lijevo,nego zaustavlja auta iz pravca atlasa,da bi ove levake propustio.Tacnije pomaze im u krsenju pravila.
ja ne izlazim - ja kad izadjem bice u novine da citate o tome i da neko odje okaci text (e sad, oce li u degenerige ili crni humor cemo vidjet))
u petak mi imo covjek ubit po sred vrata mi... isao je ka Ekonomskom (iz pravca Palade), pa je odlucio da ce ipak do Sicilije, skrenuo desno (onom kratez ulicicom pored Limenke) i kroz kruzni odlucio da prodje najkracom putanjom - skrenuo lijevo i za dlaku u mene koji sam izlazio iz kruznog... jos vice na mene sto ne gledam dje vozim... evo nijesam znao kad izlazim iz kruznog da i lijevo moram gledat ko je naisao...
Zaboravih da slikam,stvarno za vjerovali ili ne.
def je ono usko grlo, zna kolona bit od rode do mosta, i redovno nesoja* (ja prvi), koji dođu skroz lijevom trakom i onda mole da ih pušte naprijed...
NAPOMENA* - trudim se da svojim nesojlukom ne ometam druge vozače, nego da nesojluk izvedem prije nego oni skapiraju moju namjeru...žene (spore), stariji (spori) momci (kuckaju poruke, čačkaju nos, mršte se lijevo ili desno, gledaju ribe, šteluju muziku) meni dovoljno za gas i ćao...
Prvo se informisite pa pricajte. Zatvoren je most na niksicku magistralu jer konacno stavljaju novi asfalt. Tako da skalajte
novi asfalt nece smanjit guzve... ali oce 4 trake, prosirenje mosta i kruzni
Svaki dan prelazim preko krivog mosta tako da nemam što skalavat, onamo je u špicu usko grlo svaki dan, to asfaltiranje ga je samo malo pojačalo.
Takođe ne razumijem ljude koji se parkiraju 10 metara ispred semafora pored Amfore, mislim da to i nije bezobrazluk-nesojluk, više je za konsultaciju sa medicinskim radnicima pošto to normalni ljudi ne mogu radit..
Jes, ona cetvorka cetinjske registracije, vazda li je onamo parkirana...
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Danas na početak Dalmatinske, lik izlijeće 30-ak km/h sa parkinga kod zgrade đe je lob i onih par kafića, ugura se u kolonu, ne može da čeka pa poče da radi slalom preko trotoara i između automobila, na kraju radi polukružno na raskrsnici i tu mu izlijeće jedan stariji taksista da ga bijeali mu uteče
Ne pade mi na pamet da snimim
Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.
Danas idem od Zabjela preko krivog mosta. Na sred mosta od pravca Atlasa staje čovjek sa Opel suzom, svi ga zaobilaze jer mi sa semafora još nijesmo stigli. Čovjek ladno na sred mosta izlazi i nešto (mislim da su bile patosnice) baca preko ograde u rijeku!!! Toliko sam bila zgrožena da nijesam uspjela da zapišem tablice.
Sa kakvim mi degenericima živimo
To se zove nervni slom.
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Htio da ih otrese al mu ih vjetar otresao iz ruku...
P.S. Na kraj mosta sa obije strane su kontejneri.
Juce se djevojka vozi taxijem i onamo na kruzni kod Dalija, taxista ulazi na kruzni tacno pored Dalija a treba da izadje na izlaz put krivog mosta. I umjesto da udje odma u unutrasnju i iskljuci se iz unutrasnje, on odma usa u spoljnu i krug napravio spoljnom. I kako to obicno biva, urlanje na njega, pas mater, ko ti dade vozacku i slicno (isto i ja radim kad vidim tako nekog) taxista ufati da grana rukama i iscudjava sto mu sviraju. I djevojka vise napamet naucila kako se ponasa u kruzni gledajuci mene i zna da pizdim od takvih ka sto je taj taxista, veli mu pa pogrijesili ste kao, ne mozete spoljnom da kruzite blabla a veli joj on: "Mogu djevojko do prek$utra ako cu spoljnom da kruzim i to je po zakonu", unfuckingbeliveable. Sjecam se da neko cak rece odje da je to stvarno po zakonu, ne mogu da vjerujem zbilja, ali ako je stvarno to tako volio bih da upoznam tu ekipu saobracajnih strucnjaka koji su izmislili to pravilo.
Ne prihvatam da je to po zakonu, ne ja no 90% vozaca koji se normalno ponasaju u kruznom toku, logicno. Pola Evrope sam odvozio, ulazio u kruzne po 3-4 trake, znam ja odlicno pravila. Tako neka me slobodno kazne dje god me vide sto kruzim unutrasnjom a ne spoljnom trakom ovi nasi besni strucnjaci...
EDIT: Nemam posla trenutno pa izguglah malo: http://www.vijesti.me/techno/kako-se...og-toka-817914
Dakle ipak se i zakon 80% slaze sa onim sto ja mislim tako da taxista u ovom slucaju ipak nije bio u pravu![]()
Last edited by BiTrAtE; 12-12-15 at 10:00.
Unutrasnjom mozes da kruzis. Spoljnom iskljucivo do drugog izlaza.
TAKUMI
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks