Čuješ ovo, lol
Promijenio je zvuk i sad zvuči kao i svaki tdi odje na naše prostore..
A prije toga je radio kao nov
Sent from my E2303 using Tapatalk
LOL
Kaze nije ga uzupcio...
TAKUMI
E da je jedan..
Koji koji?
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Hellblazer...
Zdra'o bili,
Ima li ko u Crnoj Gori da umije da odradi presvlacenje volana kozom, ali kako treba. Dakle, pare nisu problem. Problem je naci nekoga ko em ima oko em zna kako da odradi. U pitanju je megane 2
Ima Josip u HN,javi na pm ako oces da ti posaljem broj
da ako mi odgovoris na poruku...
Stanka Volanka.
TAKUMI
Ona voli da ga skine.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Hellblazer...
Skines volan i poneses.Zar bi dao zenskoj osobi da ti skida volan?
Sve se da naucit...Malo an google i skines ga za cas
Skines volan i nosis.
TAKUMI
Ako ti ista znaci,u PG sam vidio modele zavrsenih volana u SumiCo na pobrezju. Tolko su dobro bili odradjeni da sam mislio da su novi za prodaju.Tu mi prodavacica veli da su samo modeli. Cijena presvlacenja kozom po volanu im je 50 eura (za mercedese i skuplja kola,cijena je 70 ).
edit:
posto sam mislio da presvlacim svoj kozni volan na 206,kako vam se cini ovo?
http://www.aliexpress.com/item/Free-...258277791.html
no ne znam ocu li umjeti sam ovo postavit...
Last edited by DJuzla; 09-12-15 at 00:46.
Samo se naoruzas strpljenjem i oces...
Ja sam presvlacio suri na fiestu, lagano... postavis ga, uvatis sa necim da ti ne bjezi (malo krep trake, plasticnim onim vezicama itd) i krenes s neke ivice lagano... sve polako ukrstas konac i savijas kako treba...
pogledaj na YT imas dosta savjeta kako
nema sanse da bi dao 30e za to i radio sam oko toga a profesionalno ti odrade za 50e... ovo ne moze nikada ni priblizno biti onome sto oni odrade.
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
da li je pezo 407 toliko los auto sobzirom kakve su im cijene???
(fabia ne moras se muciti da odgovaras, racunam da znam tvoj odgovor)
Ko najeftinije mijenja antifriz a da ne moram da ga kupujem nego da ga oni imaju?
Послато са SM-G530FZ уз помоћ Тапатока
Nije uopste los ali nije ni auto za preporuciti sad, kad nedje budes dolazio do nas u firmu dacu ti da ga probas :P
Npr. sto se udobnosti tice nebo i zemlja u odnosu na npr. F10 BMW kojeg trenutno vozim. Udoban je brate bas, rupe jedne ne o$etim. Jabucice su mu osjetljive i boljka mu je volan, cuje se ono struganje kad se volan mota. Knezevic mi rece da je to na svaki 407 tako i da mu je to fabricka boljka. Unutrasnjost, plastika je odradjena lose po meni, mada koliko para toliko i muzike. Benzinca imam 2.0 ka sto znas, trosi jace no sto treba a srazmjerno tome ne ide (tek kad se pocera u vece obrtaje nesto se moze izvuc iz njega) Sto se tice 2.0hdi potrosnjom je odlican a ima i snage.
Cijena mu je pala nerealno ali opet kad vidim da se za te pare prodaje i 6-8 god. starija Golf 4, u startu nize klase, srce me zaboli...
Last edited by BiTrAtE; 10-12-15 at 13:22.
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks