nisam, zvoncice, sad se ne sjecam zasto :-D
Sent from my LG_G3 using Tapatalk
nisam, zvoncice, sad se ne sjecam zasto :-D
nothing comes from violence and nothing ever could
ja volim kad ljudi jedu palačinke, zavidim im....i voljela bi da mi neko kaže nedjelju prije da ću d'umrem pa da onda tu cijelu nedjelju samo jedem palačinke dok ne crknem....![]()
Sovrenstvo tvorenija, tainstvene sile boe,
nita ljepe, nit je kada, niti od nje stvorit moe!
Omiljeno mi jelo, jaja przena na oko i stari sir dobro slan kao prilog. Bjelance da je jace uprzeno a zumance onako tecno da mogu umocit hljeb. Uh kako mi se prijelo to sad opisati vam ne mogu. Ali u toku je veliki Bozicni post
Sent from my Samsung Galaxy S6
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
E vala kapa dolje svima vama koji mozete da postite do Bozica, ja ne mogu ni za slavu ako pada na petak postit.
Sent from my iPhone 6S using Tapatalk
Goodfellas sendvic, kakva moc
Sent from my Passport using Tapatalk
Meni ne pada tesko, navikao sam da postim velike postove.procisti se tijelo fizicki a dusa duhovno. Post je daleko vise od samo pukog suzdrzavanja od hrane. Treba se suzdrzavati od losih misli, ljutnje, nervoze, psovanja i jos mnogo toga.
Po nekad mi naidje da mi se jede nesto banalno tipa jaja ili sir ali pregrmim nekako.
Sent from my Samsung Galaxy S6
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
Ovo je goodfellas ali svaki je majka boss,major i ovaj gazenje.
Eo copy/paste
3.90*EUR
Goodfellas
635 grama. Grilovana piletina, šunka, sir, pomfrit, goodfellas sos
Kad sam bio mali,vazda sam volio jaja na oko za dorucak,samo mi nikad doma nijesu umjeli spremit s andjelima.
Ili bjelance bude zivo,pa tripujem da jedem slinu pa mi se drob izobrce ili ga ugljenise pa bjelance ne bude zivo,ali zato zumance bude ugalj i ne moze se umakat.
Baba je nesto pokusavala pa je jaje przila u masu ulja,pa ga kasicisom poliva i o jadu radi...
Tada nije bilo teflonskih tiganja,hiperinflacija miki,dobro je da se imalo sto i na takav tiganj bacit...
Danas kad sam sebi spremam jaje na oko,bacim dvije kapi ulja na teflonski tiganj i prosto ga poklopim. bjelance nidje zivo,zumance vice sa tanjira "f.uck me deeper!"
moze ali se razneses ono bas dobro![]()
Piletina sa karfiolom i brokolijem, upravo na trpezi
![]()
Who let the dogs out
Last edited by Zedd; 06-12-15 at 16:53.
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Oreo ima u maxi u delti, par vrsta..
"Pepperoni pizza cones with bacon sprinkle cheese fries" uhhh
![]()
Domaća pita sa sirom...
Sell the Vatican, Feed the World!
ne, nego svinjski vrat, pa sve to na roštilj....ali može i piletina naravno, ili las kare, ali je bijelo meso i las kare malo suvo pa valja nečim zaliti pa zato savjetujem-umotam piletinu pa pomažem pleh maslacem, stavim u rernu na laganu vatru, dok počne slanina da miriše, tj dok bude zapečena, reš, onda prelijem neutralnom pavlakom i ostavim još desetak minuta....e, to ti je moj Zedd perverzija od ukusa i jela...doduše, ima lijeka i za to, las kare ako se ne preprži lijepo bude sočan, pa možeš slobodno njega umotati slaninom i na roštilj...
inače, jede mi se nešto slatko....palačinke u šatou sa bijelim vinom....u kako je to lijepo narode samo da znate!
ovako to izgleda....ja imam moj način, jedna palačinka filovana orasima, druga pekmezom od kajsija, domaćim, naravno, pa onda kad složiš jedno dvadesetak palačinki preliješ ovakvim šatoom i zapečeš bukvalno samo desetak minuta u vreloj rerni! E to je uživanje! UH sad bih se oštetila, greotice...
Danas sam pravila podvarak od suve slanine, kobasice i rebara i domaćega kisjeloga kupusa, sama ga kisjelila i danas ga probala, tek kisjeo i mogu vam reć ja sam jela, ali sve brojeći zalogaje, a ovi moji momci su se rašarafili
![]()
Last edited by zvoncica; 09-12-15 at 19:22.
Aoooh..
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks