Prva stvar, preruzan;
Druga, prerano.
TAKUMI
Ocaj zaista. i X6 tekuci u odnosu na prvi, X5 isto u odnosu na onaj 2008+. Jedino su serija 3 i 5 znatno ljepsi u odnosu na prethodnike, ali ova trojka ako bude ovakva bi bila downgrade. Ja ne znam sto je tim inzenjerima. Nije to samo BMW. Pa pogledajte novi ML u odnosu na prethodni. Je li ima obraza da mu dizajnira onakav zadnji kraj...
Znam da nije za BMW klub, ali to, futuristički dizajn i čudesa od mesa.
Vidjeh novi Q7. PREGADANuke:
Tačno ću kupit neki BMW iz ~1970, srediti kako valja i voziti dok se ne raspadne.
Jes i novi Q7, e sad se zapitaj ti majcin sine kad ih vidis jedan pored drugog koji je novi (a da su svijetla ugasena). Laik mislim. Sve po kurcu poslo...
u top stanju,nikad udaran
U milimetar!
TAKUMI
Prvo svaka mu chast, ovako poklopit sve u mikron je pricha za sebe.
Nego, koliko je ovo bezbjedno ovako?! Smije li se scjes u ovo uopste? (Nebitno koliko je var dobar, 10/10 da je).
Koliko, strukturalno, je ovo dobro uopste?!
><
Vjerovatno ta sasija nije vise jaka kao fabricka, gubi se tu 5-10% rigidnosti ali who cares?
TAKUMI
Dobro je to. Sad cemo se oko 10% nervirat' .
Fabia u cooper-a 1.6 bmw motor. Kako se sevisira taj auto? Da li pratit kompjuter ( tipa zamjena ulja za jos 18.000km) i kad se radi veliki servisi s obzirom da je na lanac.
Auto izbaca 4 servisa cini mi se. Ulje, prednje pakne, zadnje pakne, i kontrola vozila
f6
Ulje i filtere svakih 15000 km. V kais po potrebi. Antifriz svake 3 godina kao i glicerin.
Poruku za ulje i kontrolu resetujes.
TAKUMI
Kako ovo jedna spulja gara druga lijepa mara?
![]()
vjerovatno nije povezana uopšte
She is only here to annoy herself!
Pa da, 320d ,e46 uopste nema nesto ovako.
Kakva su iskustva sa 320d - 184ks, 2010.god? Da li je to onaj motor sa "problematicnim" lancem i ako nije, na sta treba paziti pri kupovini?
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
Mozda je ugradio partikularni filter cestica na drugi izduv![]()
zato što voziš na bengu![]()
She is only here to annoy herself!
Jok, zato sto ispod haube imam 2GR-FE koji ispunjava normu ULEV II.
TAKUMI
Bravo ti ga!
Sent from China
James Tiberius Kirk
X2 će biti napravljen na UKL platformi, kao uostalom i novi X1 koji je BMW nedavno predstavio. Takođe, i unutrašnjost X2 će većim dijelom biti ista kao i kod novog X1.
Što se palete motora tiče, pominju se trocilindarski i četvorocilindarski benzinci i dizelaši, dok se M Performance verzija sa oko 300KS očekuje 2018. godine.
Pored standardnog pogona na prednje točkove, kao opcija će se nuditi i pogon na sva četiri točka, dok se od mjenjača pominju šestostepeni manuelni i osmostepeni automatik.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks