Slazem se. I ne pricaju svi. Neki cekaju zene, djecu ili koga vec. To rade posebno taksisti iako imaju mjesta da se parkiraju. To su primitivci a kriva je policija jer ih ne kaznjava.
Ljudi koji se parkiraju na sred ulice, spuste prozor, i pričaju sa prijateljem koji sjedi u bašti lokala. Naravno, obično to radi tako da ga kompletna ulica čuje, a iza njega kolona od jedno 10-tak auta i svi legli na sirenu. Dje mi živimo.
Sent from ajfon
żPlata o Plomo?
Slazem se. I ne pricaju svi. Neki cekaju zene, djecu ili koga vec. To rade posebno taksisti iako imaju mjesta da se parkiraju. To su primitivci a kriva je policija jer ih ne kaznjava.
@ArhiTETKA....jaaaaako domisljato
... to ja znam jer je mene brat u Italiju !
Prodaješ li ovo? ☺
Sent from my HTC One M9 using Tapatalk
Sad gledam majku prije nekoliko godina a isto bješe 50e u pitanju.U jednu ruku zgužvala neki papir da ga baci u šporet al se nekako uspjela zbunit pa u desnu zgužva 50e i baci njih.I nju je duša zaboljela...tri put je otvarala ona vrata od ognja i gledala u pepeo sa tužbalicom na usnama.
Послато са GT-I9070
"Tiha voda brijeg roni..."
sve se ko nema,a svaki dan neko potpaljuje vatru sa 50e
Odštampajte ovo, pa naložite....
![]()
I respect your wrong opinion.
Lukaj
Nervira me 1. 000. 000 stvari od kojih neke vjerovatno i ja sam ponekad radim. Pa me to još i dodatno nervira
Ali ima ipak jedna koja je na vrhu! I zbog koje sam kandidat da završim u samici na nekoj psihijatrijskoj klinici
A to je MLJACKANJE dok neko jede. I još ako tome dodamo da ljudi vole i da BAŠ dok ručaju i najviše razgovaraju ....pa ona neprogutana hrana završi nekim "manjim" dijelom u vašem tanjiru(ili još gore po vašoj faci), e onda dobijem nervni slom........i bolje da me tada ni sam Kličko ne čačka
Ove stvari su toliko kulminirale da ne idem ni na svadbi ni na bilo kakve slične manifestacije![]()
A likovi koji imaju naviku samo da spuste slusalicu bez onog ok, cao ili zdravo
f6
Nerviraju me ljudi koji moraju da budu toliko u centru paznje da preuvelicavaju dogadjaje, situacije i uglavnom svemu o cemu pricaju udaraju reklamu. Cak i kad je prica totalno nebitna.
Znaci juce kod NLB banke. Idem ja iz pravca milenijuma, i tacno pred vrata banke momak sa meganom, otvara vrata sirom i sve polako. Nesto prica i stoji pa ubaca jrdnu nogu u auto i sve tako. Ja stao i sviram tacno uz njega. I on nesto gleda kao tipa sta je. Lijepo otvorih vrata i krenem da izlazim i on umjesto kad se vec ***** da krene put mene sjede u auto i okrenu glavu. Pas mater.
Sent from my LG_G3 using Tapatalk
nervira me sto se za svako novo pitanje otvara nova tema, a postoji vec tema u kojoj se moze postaviti isto
Sad na tv prva,besjedi izvjesni Milan Martinovic,iz uprave carina,govori o rezultatima do kraja oktoMbra.....e ko se sve uvalio u ove drzavne firme....propalo se.
ukinuli su taksu za gorivo, ali su našli način za harač. e ***** ti ja ovakvu državu posranu, da ne oprostite.
nothing comes from violence and nothing ever could
Šta je sad?
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Vidjeh li te ja u rodu u gintas goozice?![]()
Tu es mon héro!
The more things change, the more they stay the same.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks