Ja sam mislio, kako me nije bilo bas puno na SPRdnju, bilo me dosta kod alena ali predavanja nista (jbg imao sam.jednu godinu iskustva na italijanski u nk) da je poliscuk totalno oduzet I ja na ispit prepisujem koliko mogu, ono je on davao vazda iste testove. Kad on moj brate krenu put mene skroz u vrh, doduse polubrzim korakom I spustene glave. Ja kako sam vec to skoro bio omunjio fiissssaaa sa druge strane ubacih u gomilu grupe dva (sreca te je ostavio da se predaje sa grupom prije nas) I polozih.
Inace da su mi sad te 5-6 iljada isao bi da zavrsavam kurseve za pomorca, ljeba nema odje.
Sto se tice djece I da li ih umjereno biti, naravno.
Ja juce sa malom u grad I kako se vezala sad za majku jer je stigla jos jedna beba jedva se odvojismo da ona zavrsi nesto. Te ona oce picu, ajmo. Dodje pica I cujes samo bijak. Ok. Puna forma ja trpim. Ocu slag veli, stize slag. Necu. Ocu sok.
Stoicki sam izdrza to, mada sam ja kriv generalno, familija to meni pripisuje, prvo dijete, zensko jos. Ja nisam ima srca, sad doduse I ne smijem jer ne bih volio da se sad svi derinjamo na nju kad smo se prosirili :-)
Pricam neke jade ali sa vremena na vrijeme ipak prutic mora da radi.
Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk

Reply With Quote
Bookmarks