Па нећеш сво вријеме га буцати и за разлику од м5 , м3 није толики локаџија као овај и може се возити. Да сервис је скупљи и гуме али не квари се уопште колико људи мисле. А о ужитку да не причамо , кад засвира оркестар испод хаубе не мили ти се никакви 2.0 више никада возити
То се мени десило
Sent from my HTC One_M8
Sate sate sate
Zavisi od motora. Neki S65 trose litar na 1000 km, neki litar na 3000. Uglavnom piju nenormalno.
TAKUMI
E veli moga si uzet m3... Hahahah
f6
Neka je sa srecom Oliver, zdravo da ga vozis i dovedes ovamo! Baci koju sliku
Btw, je li dolazio ovaj u obzir?![]()
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/de...5&pageNumber=1
Btw, ove mi se felme bas svidjaju, jesu ovo M5 E39 rims? Bih ih mozda bacio na moje čedo 8-)
Last edited by BiTrAtE; 04-12-15 at 09:19.
sa srecom pravi motor i jedan od najboljih BMW motora M57 mada si mogao proci jeftinije
http://www.autodiler.me/auto_oglasi_auto/518290
Salim se ne sumljam da ne opravdava cijenu od 15k...
Regularan....
Sent from my iPhone using Tapatalk
kupit ovakav auto u CG je ludost osim ako ne znaš vlasnika lično ili ako nema baš full dokumentaciju sa servisima a ovaj sigurno nema
ma daj evo ja sam na M5 za 3 god. i 30.000 km imao jedan servis od par stotina eura gume su mi dosle dobre sa njim a ulje je 15e litar dolivao sam svakih par hiljada km po litar ka da je to problem![]()
a da slao sam i onaj modul od ABSa na reparaciju to je isto bilo oko 100e
kad sam uračunao registraciju i gorivo koštao me je tačno duplo koliko i pockani megan 1.6 a razlika u vožnji nebo i zemlja, u odnosu na E39 530d razlika je bila i manja, možda nekih 30-40%...smiješno
She is only here to annoy herself!
Inace e39 i e92 su isti...
TAKUMI
e djes
TAKUMI
Branik je pao bruka... Ali bukvalno
Sent from my iPad using Tapatalk
f6
LolČina
TAKUMI
Tomasson TN1,a? Kakav tocak
CVX, koji je promjer i ako su na prodaju, posto?![]()
Kakva spatla naprijedtaman da snijeg cisti
Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 6040D using Tapatalk 2
Renault
ovo sam danas snimio...dobio sam neku mučninu ne znam što je to
![]()
She is only here to annoy herself!
Ada vidiš mu tablice odakle je, i odmah je jasno...
Sent from my D6633 using Tapatalk
Sto ga nisi roknuo? Garant ne bi morao u zatvor, sudija bi ti oprostio cim bi vidio sliku auta.
TAKUMI
Kakav kic,vjerovatno je I unutrasnjost ukrasena.
Nesto ovako bi bilo taman.
![]()
samo cu ti rec da ovaj jastuk sto bi stavio iza doljnjeg dijela kicme nije uopste losa stvar.razumice svako ko ima preko 190cm
Last edited by Randy Orton; 05-12-15 at 19:22.
razumice svako ko ima preko 190cm i svi oni koji imaju klupe umjesto sjedista
TAKUMI
ja sam visok 198',i na neka duza putovanja 3-4 sata voznje pogotovo po ovim nasim putevima ukoci me donji dio kicme.ljeti jos zna i klima da pripomogne,a ne mogu sjediste naduvat/izduvat
There are currently 14 users browsing this thread. (1 members and 13 guests)
Bookmarks