ima jedan clan foruma dosta materijala ako bude dokon nedje nadam se da ce postavit. ona prolijecanja po 260
Za respekt je ovo... 10 godina ima od onda, a pojedini s jos trkaju s istijema vozilima![]()
ima jedan clan foruma dosta materijala ako bude dokon nedje nadam se da ce postavit. ona prolijecanja po 260
f6
9. Pojas te potpuno fiksira za sedište što prilikom čeonog sudara čini da kroz šoferku izletiš zajedno sa sedištem te su i šanse za pređivljavanje pri ateriranju veće.
S90:
[SIZE=2]
![]()
[/SIZE]
![]()
TAKUMI
Izgleda odlično, vjerovatno ima i sigurnosne novine kao i svaki novi volvo
Još samo da su mu spojili zadnje štopove, top bi izgledao
Sent from my E2303 using Tapatalk
Kakva je ovo skalamerija iza retrovizora?
Eksterijer perfekcija.Enterijer,daleko od mog ukusa.Ne volim ekrane i ne volim ovoliku kolicinu bukve u automobilu.
Ovo je sad moda.kao u teslu,bankomat dominira
Auto je vani ekstra, super izgleda.
Ali, unutra sa svim tim ekranima, koji pocinju da budu sve veci i veci, nesto mi ne pase. Vrhunac su dostigli kad su poceli i instrument table da zamjenjuju sa ekranima. To mi je vec previse.
Mada, to je moj ukus, a mozda, postajem stariji i stariji pa vise ne shvacam taj novi trend sa tolikim display-ima . . . .
Ta digitalna instrument tabla kod novih bmw je top.
Izgleda i da će kod audija što sad stižu biti odlična
Pozadi je super ruzan, a ova imitacija drveta...LINOLEUM.
TAKUMI
Premotati na 1:25TT RS
Prije mjesec dana sam vozio tim autobanom, i definitivno je najbolji put u EU (ne zbog NO LIMIT-a) ali ovo je masivan problem. Ides 200 i vidis kamion koji ide 80 na sat krenuo da pretice kamion. Mana je sto nema 3 trake, da treca bude samo za speedere.
TAKUMI
Strasan ovaj Volvo! I iznutra i spolja.
Dizel, 0,97 je
Tu es mon héro!
Ovo se i meni desilo isto na Autobahn-u i taman sam isa 230-240 hahahah. Ljudi ne gledaju retrovizor, zna se da je lijeva traka uvjek brza traka i ako se prestrojavas u nju treba pod punim oprezom jer je tesko nekad procijenit koliko je taj iza udaljen jer se ide bas velikim brzinama. Najbolje se prestrojit kad je traka prazna. Ustvari uopste voznja autoputem treba da je pod punim oprezom konstantno bez opustanja.
Sjecam se kad sam izlazio iz Beca oko 16h kad se ljudi vracaju s posla, nerealan spic. Full autoput a svi idu po 130+ a ima krivina dosta. Nisam da' u kola niko da progovori, full sam se mora skoncetrisati. E sad mogu zamislit taj stres svaki dan...
Njima je to rutina i sve to ide ka iz *****.
TAKUMI
kad vidiš da ima neko u desnoj traci usporiš malo pa ubrzaš poslije jbg
She is only here to annoy herself!
Zajeban je autoput. Ne daj boze bilo kakav kontakt izmedju vozila pravi karambol.
...sreca sto ce nasih pola autoputa biti samo do 100 kmh (tako pise na zvanicnom sajtu autoput.me)
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks