Originally Posted by
John Cena
Kao sto sam rekao brate,ne podrzavam ovakvo parkiranje,ali stalno ista prica sa kolicima.Sto pomenu ovaj koji nece da me uvrijedi,vise smeta to invalidima i starim ljudima koji se muce sa stapovima da hodaju kolko tolko,nego vjecita muka sa MAJKA I KOLICA.
Mogu da slikam svaki dan iz raznih gradova CG slicna parkiranja,ali nisam toliko dokon i vise sam navikao na takve stvari.Svaki dan me nasi cuveni vozaci zagrade minimum 5 puta,dosta puta se desi i da sat dva ne mogu da izadjem.Nego lako je pisat na forum i izigravat neki moral(ne mislim konkretno na tebe nego generalno) no da ne pisem dalje.
@pumpa,hvala na reputaciji,samo sto teglim na dnevnom nivou mnogo teze i duze al eto nema veze.Da smo zdravo
Pazi vise smeta to sa invalidima i starim osobama, samo ja u mom poštu na koji si ti tako reagovao nisam pomenuo da sam vozio djecu nego samo da je auto bilo parkirano na mjesto dje kolica prolaze.
Nisam ni rekao koja kolica, djecja ili invalidska a tvoja reakcija je na to bila da bi i ti isto to radio da ti nije crno.
Znaci da ti nije crno ti bi invalidu preprijecio put da se dobro pomuci a ovamo moralises kako ti to smeta zbog invalida.
Dogovori se prvo sa sobom prije nego udjes u raspravu.
Meni nije bilo teško proći i zaobic ali zašto to moram da radim? Jer je nekom degeneriku bilo teško auto normalno parkirati?
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Bookmarks