Page 99 of 655 FirstFirst ... 49899596979899100101102103109149199599 ... LastLast
Results 2,451 to 2,475 of 16374

Thread: KK Budućnost

Thanks Thanks Given 
    242
    Thanks Thanks Received 
    1,815
    Thanked in
    915 Posts

Mora primiti bar tri plate nevezano kako Budućnost bude igrala moja je procjena da će uz neke pobjede protiv standardne ABA boranije izdržat bar do proljeća.On sam sigurno neće dati ostavku a ovi koji su ga doveli neće mu dati otkaz jer bi time priznali da su pojeli g#### mada kao što sam i prije pisao čisto sumnjam da se uprava Budućnosti pitala kod njegovog angažmana
    I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.

Thanks Thanks Given 
    6,191
    Thanks Thanks Received 
    13,737
    Thanked in
    5,204 Posts

Misljenja sam da je Bokan usao u klub ne zato sto mu je do kosarke nego jer je MORAO. A ako je tako onda je sve ovo sto se desava skroz logican tok dogadjaja.

Thanks Thanks Given 
    19
    Thanks Thanks Received 
    433
    Thanked in
    254 Posts

Naravno da je morao. Isto kao što je i Tomo Čelebić ulazio u fudbalski klub, tako i Bokan. Da bude istureno lice Budućnosti, isto kao što je istureno lice Volija. Nije valjda da neko vjeruje da je Voli stvarno njegov?

Thanks Thanks Given 
    6,191
    Thanks Thanks Received 
    13,737
    Thanked in
    5,204 Posts

Upravo o tome pricam.

Thanks Thanks Given 
    9,214
    Thanks Thanks Received 
    6,684
    Thanked in
    2,625 Posts

Je li mrzno kome da nadje dje.live stats meca, znam da je bilo to nedje. Bas bih prebrojao koliko je bilo zamjena

Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by Bongo View Post
    Samo da znaš da nam Sead postaje glavni igrač- carini loptu pola napada,ima slobodu da šutira,probija kad 'oće. Ono što je ovom geniju bio Milko u repki, to mu je, izgleda, Sead u klubu. S tim što je Milko solidan igrač kojeg je ovaj prehypeovao,a Sead je...Sead.

Lamb šutnuo 3 puta,sve promašio,trebaće njemu vremena da se nađe. Ne djeluje kao neki atleta,dosta je statičan u napadu...
    Problem je sto Luka igra onu dekadentnu i dosadnu kosarku koju je igrao i sa reprezentacijom, koja ne donosi rezultate ali je on istrajan i uporan da to svoje progura bez obzira na sve.Tipa spori tempo da sporiji ne moze biti, carinjenje lopte 20 sekundi u napadu u u 22 sec uzeti sut bez obzira odakle i kako, nepostojanje bilo kakvog smisla i nacina za odbranu PnR, nepostojanje bilo kakve tranzicije dok odbrane od tranzicije protivnicke ekipe nema ako se iskljuce faulovi da se prekinu kontre, hokejaske izmjene koje ne daju igracima da udju u ritam i povezu par suteva, nekonstantnost ekipe u oba smjera su neki trademarkovi koju god ekipu da je vodio.U onom Roanu kad je ispao, promjenio je za sezonu 9 amera jer mu nijedan nije valjao, ni uklapao se u "koncepciju".

Sead je meni paljevina igrac, zavisi dosta od te motivacije i nije igrac kome treba dati previse slobode, nesta poput Jake Blazica u CZ prethodnih godina, zamisli da im je pored one ekipe on bio prva ili druga opcija On i Jaramaz djeluju u toj ulozi carinika zbog tog cuvenog Lukinog pravila da se svaki napad izmuze najvise sto moze, pa oni vjerovatno nesta tu dave loptu po perimetru i onda se zalete na neki ulaz u guzvu igraca i uglavnom ili promase ili izgube loptu.
    Quote Originally Posted by BiTrAtE View Post
    Udje pocetkom druge cetvrtine, prvi kontakt s loptom, dize se za 3, promasi obruc, izbaci ga ODMA posle suta Luka i tek ga pred kraj ubaci :lolblue:

Sead i Jaramaz uzimaju suteve kao Kobe i Curry, ispred zgrade na basket ovoliko slobode imali nisu. Bas nerealne stvari. Ali izmjene ljudi, pa ono nema nidje na svijet. Onaj coek nije normalan, ajde on no izgleda citav strucni stab, te mu niko ne kaze da oladi malo. On bukvalno usadjuje kod igraca onaj mrzni osjecaj da ako promasis ili nesto lose uradis ides napolje odma. (ukoliko te ne markira ka Seada i Jaramaza da mozes i sa kosa na kos da sutnes, placeno je to)
    Koliki god da su oni profesionalci to smeta sigurno! Ima da se usere u ekipu komplet bas masu brze no sto sam mislio. (mislio sam da ce u pocetku posto nema vremena da se prilagodi malo staroj taktici Jovovica a ne odma da istovara svoje ******)
    Ne znam stvarno ne bih da donosim neke zakljucke nakon utakmice dje je momak odigrao 10 minuta i to u tim periodima sto rece a da nije povezao 2 treninga.Vec napisah gore ovo vezano za Seada i Jaramaza koji glume neke sekundarne plejeve jer je izgleda od Carapica digao ruke, kod Jovovica je ovaj nesta i mrcio kod ovog izgleda ce i on mahati peskirom i grijati klupu bez obzira na rezultat.Ovaj Lamb je dobar suter, rekao bih i bolji od Josepha generalno igrac ali Luka bi i kliker pokvario tako da se nista ne cudim da momak vise ne pozeli da uopste zaigra u Evropi, iako mu stil igre odgovara evropskom.
    Quote Originally Posted by Brent1986 View Post
    evo ove dvije utakmice od kad je lucano dosao uopste nemam zelju da gledam te meceve...nadam se da ce ovo sto krace trajati...btw, koji je po vama najbrzi scenario koji bi doveo do njegovog otpustanja?

na pr sledece 3 utakmice bi se mogle izgubiti, Cibona, Krka i Uniks - sve u goste...mada ne vjerujem da bi ga tako brzo micali...
    Quote Originally Posted by goldfinger View Post
    Mora primiti bar tri plate nevezano kako Budućnost bude igrala moja je procjena da će uz neke pobjede protiv standardne ABA boranije izdržat bar do proljeća.On sam sigurno neće dati ostavku a ovi koji su ga doveli neće mu dati otkaz jer bi time priznali da su pojeli g#### mada kao što sam i prije pisao čisto sumnjam da se uprava Budućnosti pitala kod njegovog angažmana
    Ja pisah nedje ranije da ce biti dobro ako samo do kraja ove sezone ostane, bojim se da ce kad se bude sumirala sezona doci sa spremnim alibijem u fazonu, nisam selektirao ekipu, dosao sam na pola sezone, nisam imao kad da ih uigram u moj "sistem", nisam stigao da ih upoznam, igraci me nijesu ispostovali, sta god ti padne na pamet.Onda ce se nakon default sezone Buducnosti, proglasiti jos jedna "uspjesna" sezona.Samo me strah da ce mu onda drugari izaci u susret i pustiti ga da se igra trenera jos jednu sezonu sa nekim njegovim igracima i jos malo ove dekadentne kosarke.

@kaemSe evo ti pbp

http://www.eurocupbasketball.com/eur...15#!playbyplay

Thanks Thanks Given 
    6,191
    Thanks Thanks Received 
    13,737
    Thanked in
    5,204 Posts

Quote Originally Posted by kaemSe View Post
    Je li mrzno kome da nadje dje.live stats meca, znam da je bilo to nedje. Bas bih prebrojao koliko je bilo zamjena

Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk
    http://www.eurocupbasketball.com/eur...15#!playbyplay

Ako sam dobro prebroja 37-22 u izmjene.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by MrTwister View Post
    Sead je meni paljevina igrac, zavisi dosta od te motivacije i nije igrac kome treba dati previse slobode, nesta poput Jake Blazica u CZ prethodnih godina, zamisli da im je pored one ekipe on bio prva ili druga opcija On i Jaramaz djeluju u toj ulozi carinika zbog tog cuvenog Lukinog pravila da se svaki napad izmuze najvise sto moze, pa oni vjerovatno nesta tu dave loptu po perimetru i onda se zalete na neki ulaz u guzvu igraca i uglavnom ili promase ili izgube loptu.
    Ma,Sead je uvijek bio ,u najboljem slučaju, prosječan igrač,Suad je za njega izmislio košarku. Izgleda da je osjetio da ga ovaj gotivi iz nekog razloga,pa divlja i koristi svojih ''5 minuta slave'' koje mu nikad niko nije davao.

Drug s kojim redovno idem na utakmice tvrdi da s Lukijanom možemo pasti i ispod 4. mjesta,ja sve nešto mislim da,u ovakvoj ligi, to ne može bit' ,al' ni ja više nisam siguran... :-)
    Shit has hit the fan !

Thanks Thanks Given 
    6,191
    Thanks Thanks Received 
    13,737
    Thanked in
    5,204 Posts

http://www.eurocupbasketball.com/eur...PerGameReverse

Ovdje mozete pratiti kompletnu statistiku tokom evrokupa. Vrlo interesantno je da smo po broju pokusaja za 3 poena, treci od pozadi u citavom takmicenju

Thanks Thanks Given 
    19
    Thanks Thanks Received 
    433
    Thanked in
    254 Posts

Naravno da se može pasti ispod četvrtog mjesta. Ne znam, ostaje da se vidi mogu li se igrači uklopiti u taj njegov "sistem". Onih deset pobjeda u kvalifikacijama izborila je ekipa koja nikad nije mogla da bude naš najjači sastav na velikom takmičenju. Imali smo i dosta sreće, s tim što smo je bili i zaslužili. Kad nam je igra pročitana, Luka je pokazao svu svoju neznavenost tako što nije imao ni najmanju ideju kako da svoju igru prilagodi. Osim toga, reprezentacija je drugačija od klubova jer raspolažemo sa onim igračima sa kojima raspolažemo, nema mogućnosti da se masovno dovode igrači po potrebi. Treba da se izvuče najviše iz onih postojećih. Ne pije mi vodu pravljenje nekog sistema koji isključuje nba igrače samo zato jer Luka ne umije drugačije. Svi mi slijepi smo viđeli da je na EP najbolje funkcionisao tandem centara Vučević na petici i Dubljević na četvorci, ali oni tako nisu zajedno odigrali ni deset minuta jer je Luka utuvio u glavu da Dubljević i Blagota sa 207-208cm visine treba da igraju centre jer se to uklapa u njegovu "koncepciju". Nismo znali odakle nam puca, a nije ni Luka znao.

Priča o potpunom odsustvu bilo kakvog osjećaja odgovornosti kod Luke već je prežvakana pa da je ne ponavljam. Samo još da kažem da ja ne krivim Bjelicu što je igrao po 37 minuta kod Luke, on je igrao najbolje što je mogao (koliko god to bilo loše u tom periodu). On je dobar igrač, ali ne za ulogu koju mu je Luka bio namijenio.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    27
    Thanked in
    16 Posts

Ako su mi jasne one izmjene, kao da se igra rukomet... Kritikovali smo Igora ali je on odrađivao ove slabije ekipe lagano, u gostima su stvarno bili slabi uglavnom.
    Ali sad očekujmo poraze u gostima i u ABA Ligi. Cibona će nas dobiti s ovom "taktikom". A onda će priče falilo nam rotacije...

Thanks Thanks Given 
    242
    Thanks Thanks Received 
    1,815
    Thanked in
    915 Posts

Za sve eventualne poraze u narednih mjesec dana evo i pisanog opravdanja od strane trenerskog maga:

http://www.cdm.me/sport/kosarka/pavicevic-uoci-cibone-pobjeda-pred-niz-teskih-meceva

I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.

Thanks Thanks Given 
    19
    Thanks Thanks Received 
    433
    Thanked in
    254 Posts

Ovo je čak i pristojno rečeno. Nažalost, propustili su da navedu čime je zaokružio priču o teškom periodu. Rekao je da on kao novi trener nije imao vremena za rad i da je riječima podsjetio na neke stvari igrače sa kojima je ranije sarađivao, a one sa kojima nije radio riječima je orijentisao ka smjeru u kojem želi da pomjeri igru, bilo u odbrani bilo u napadu. Parafrazirao sam. Znači, uništavanje od priče je ipak istinito.

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    2 Posts

Tragija i odbrana njegova, 3x zaredom pusta tipa da se proseta do obruca ni ne zanima ga da nedaj boze oteza ili podje za igracem, nego ili ko ukopan stoji ili vec krenuo u napad.

Thanks Thanks Given 
    590
    Thanks Thanks Received 
    582
    Thanked in
    328 Posts

Sejo otvara kontranpade samo tako. A ovaj Lemb u odbrani potpuno pogubljen.

Thanks Thanks Given 
    30
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    66 Posts

Lemb fino šutira za sad 4/4, dvije trice
    Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by pumba View Post
    Sejo otvara kontranpade samo tako. A ovaj Lemb u odbrani potpuno pogubljen.
    Lamb sve pogadja zasad ali zato i Joksimovic matori glumi Steph Currya.U odbrani se Lamb makar trudi, stane dolje u stav defanzivni sto je vise nego sto je Joseph ikad uradio, jedini mu problem sto on zove Tadiju da mu pomogne u odbrani kod onog 2+1 ulaza Florensa a taj ni majci rodjenoj ne bi pomogao :lolblue:

Evo dok ovo pisem majstor Luka ga izbaca, coek u seriji 4/4 10p al jbg mora da udje Jaramaz tako je zapisano u njegovoj knjizi, dzaba ti da imas 50 poena.

Thanks Thanks Given 
    30
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    66 Posts

Nejasno mi ja zašto Ilić ne ulazi ni minuta ni kod Jovovića(kod njega ustvari jeste nešto malo) ni kod Pavićevića, barem 5-6-7 minuta po utakmici da mu daju. Nije da je "premlad", ima 19 godina i morao bi da dobija makar par minuta po utakmici, ili da ga daju nekome na pozajmicu, Sutjeska, Mornar ili neko treći
    Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.

Thanks Thanks Given 
    590
    Thanks Thanks Received 
    582
    Thanked in
    328 Posts

Izgleda mi smijesno u stavu i kretanju u odbrani. A bas luka mijenja po sablonu cudo jedno. Jaramaz je bas los Eto ti tadija u seriji i polecesmo. Dvije tri odbrane makar solidne i velika razlika. Eh kad bi se rutinski ovo privelo kraju nocas.
    Kad ide trica problema nema ni sa kim, a ne Cibonom.

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
    Last edited by pumba; 05-12-15 at 21:08.

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by pumba View Post
    Izgleda mi smijesno u stavu i kretanju u odbrani. A bas luka mijenja po sablonu cudo jedno. Jaramaz je bas los Eto ti tadija u seriji i polecesmo. Dvije tri odbrane makar solidne i velika razlika. Eh kad bi se rutinski ovo privelo kraju nocas.
    Kad ide trica problema nema ni sa kim, a ne Cibonom.

Evo Sejo "Drible penetration" Wade dijeli ove asistencije ovim suterima spolja, taj cuveni njegov drive and kick

Thanks Thanks Given 
    590
    Thanks Thanks Received 
    582
    Thanked in
    328 Posts

E dje subi ne sutnu onu protiv cedevite ovako. Kakav sut nocas sto je ovo. Lemb otvoreni sut ne grijesi!

Thanks Thanks Given 
    6,191
    Thanks Thanks Received 
    13,737
    Thanked in
    5,204 Posts

Sta je ovo sunce ti *****, usrase se u njih. Pratim iz kafane na flashscore...

Sent from my iPhone 6S using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ide Subotic na polaganje dobija blokadu, uzimaju nasi loptu Subotic za 3 upada. Komentator koji veli "Zasto na polaganje, kad moze za 3 poena", eto to je jednom recenicom sezona 15/16 Buducnosti
    Kako ti svaki put zadrhti ruka maleni čovječe što te kupuju za 2 sendviča i kutiju pralina...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Hehehehe..Lukijanov TO na +30. ''Mora da se digne intenzitet''
    Shit has hit the fan !

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    2 Posts

A utakmicu dje Subotic da 4 trojke moras dobiti da igras ne znam ti vs koga...

Page 99 of 655 FirstFirst ... 49899596979899100101102103109149199599 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)