Koiko se forsira ulaz Seada i ne davanje lopte Suadu, a kako Cook-u i Maricu puca racq iz ko zna kog razloga a sta je sa odbranom gdje je otisla sta je ovo?
To je taj prepoznatljivi rad mladajanog i perspektivnog Lukijana
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Koiko se forsira ulaz Seada i ne davanje lopte Suadu, a kako Cook-u i Maricu puca racq iz ko zna kog razloga a sta je sa odbranom gdje je otisla sta je ovo?
Eh da i Jaramaz Jaramaz forsiranje istog je li moguce?
Jaramaz i ovaj bilmez su stari znanci, ima minutaza da mu se utrostruči.
Buducnost izgleda ka razbijena banda, igramo takvu odbranu da jedan Stipanovic izgleda ka Šek O'Neal.
Sent from my iPhone 6S using Tapatalk
Last edited by BiTrAtE; 02-12-15 at 19:23.
Igra zadnjih 7sec sa 5 bekova u odbrani i covjek od kosa do kosa dolazi na polaganje???!!! wtf A ne znam za stare konekcije gore pomenutih.
Jes da ne igramo sjajno ali sta nam sudije rade ovo je nerealno
Sent from my iPhone 6S using Tapatalk
Uh kako polomi sudiju
Dobar poster Subotića.
Last edited by Markys; 02-12-15 at 19:41.
Sead kao da je na basket igra,driblizni 1 na 1 igra konstantno,boli ga uvo.Pavicevic ga cuva
Podgorica Podgoricanima!
Kakav choke.![]()
Ne moze Buducnost da dobije mec u kojem Suad da 0 poena i ukupno se pogode 4 trojke.
Jes da je Jovovic je8ava majku s trojkama, ali je barem bilo protoka lopte pa su se i stvarale situacije za 3. Ovo nocas je za sprdnju, opet smo sutnuli preko 20 trojki a svega mozda 3 iz izgradjenih pozicija.
Pozdrav Eurocup-u, to je to sto se nas tice. No se bojim da ce brzo bit i pozdrav Aba ligi s ovom neznalicom na klupi.
Suad ni jedan koš...
Inače jedino što sam primjetio da je Luka unjeo nešto novo u taktici jeste kad se ulazi ka košu da se doda centru i da se bekovi mjenjaju na plej. Falili su nam koševi Suada i možda zbog toga smo i izgubili. Ali mogli smo se priključiti da je onaj novi Amer pogodio jednu od dvije trojke na minus 5. Na 6,7 minuta do kraja.
Sve u svemu, pošto nam je kratka klupa možda nam dobro dođe ispdanje iz Europe. Da nam se pojedine zvjezde, odmore.
Po meni je zadnjih 15 minuta u odbrani bilo top, rikić vrhunski krpi rupe u odbrani i to je luka primijetio. Nesreća je bila kad je u tri napada skoro za redom prvo koraci sudija ih ne vidi, pa onda klizanje (opet koraci) sudija svira faul, a prije ili poslije toga veličković pogađa trojku sa osam i po metara pred kraj napada. Volim više budućnost nego što mrzim luku, tako da mu želim puno uspjeha u naredna dva evropska meča
Послато са Lenovo K50-t5 уз помоћ Тапатока
A možda sam pristrasan, ali moje hok aj oko kaže da je lopta takla liniju kad je kuk omanuo namjerno slobdno
Послато са Lenovo K50-t5 уз помоћ Тапатока
Nije sigurno takla liniju glupane vracali smo na extra tv 45 puta.
Biće bolje sledeće sezone
Sent from my PAP5400DUO using Tapatalk
Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.
Luka dosad ispunjava sva očekivanja - već u drugoj tekmi uspio je da upropasti jedan od ciljeva kluba,plasman u 2. krug EC.
Igra nam,očekivano, nema ni glave ni repa,u jednom periodu,tokom 2 i 3/4 ,nijedna nam petorka nije sastavila minut i po na terenu
Ne sumnjam da će se ovako nastavit' , kuću bih stavio da će Cibona sad da nas pukne u Zg...
Last edited by Bongo; 02-12-15 at 21:56.
Shit has hit the fan !
Odbrana katastrofa,ne mozemo pik odbranit,trika nema..
ovo kao da se pravi da nam sead bude najbolji igrac.
evo ova 2 meca odkad je luka odje nesto previse forsira i mnogo je sa loptom ka da oce da ga zadivi..
ПОДГОРИЧКА БУДУЋНОСТ !
Ja ne gledah nocasnju utakmicu al ne sumnjam da je bilo raznih bisera LukinihJa vidjeh u onom prenosu vs Sutjeske kakve hokejaske izmjene vrsi, Sehovici se mijenjaju svaka 2-3 minuta jedan udje, drugi izadje, ali mi zapade za oko jedna scena od te noci vidjelo se u prenosu dje Jaramaz treba da udje umjesto Seada a ovaj na drugu stranu terena pa ga ne cuje, i na kraj veli Lucijano pokazuje rukom nesta u smislu, "ma nema veze zovi Suada da izadje"
i sve tako svaka 2-3 minuta.Nikakvog osjecaja kad je igrac u seriji ili kad ga ide da ga ostavi, znaci preslikana situacija iz reprezentacije.Krivo mi sto ne stigoh ovog Lamba da vidim al izgleda da se nije proslavio za ovih 10tak minuta sto je igrao, doduse nemam pojma zasto nije igrao vise al se i ne cudim magu velikom.
Ja sam mislio da je do Suada i ostalih sutera problem nekonstantnost i te oscilacije u sutu kad su igrali za reprezentaciju, ali ove godine sa Jovovicem su me demantovale jer je oba puta imao sasvim dobru produkciju i procente kad je imao konstantne minute, procente Suadove u sutu za 2 bi neki centri pozavidjeli, sad covjek ne moze nista da pogodi kako ovaj dodje, ne moze to da bude slucajno.
nagrada za kladionicarsko namjestanje sa Sutjeskom
Je li realno da ekipa za samo sedam dana protiv dvije skoro jednake ekipe ima 30 poena plusa odnosno 16 minusa gotovo u istom trenutku meca, nisam bio neki neki obozavalac jovovica ali ovoga je dr
Samo da znaš da nam Sead postaje glavni igrač- carini loptu pola napada,ima slobodu da šutira,probija kad 'oće. Ono što je ovom geniju bio Milko u repki, to mu je, izgleda, Sead u klubu. S tim što je Milko solidan igrač kojeg je ovaj prehypeovao,a Sead je...Sead.
Lamb šutnuo 3 puta,sve promašio,trebaće njemu vremena da se nađe. Ne djeluje kao neki atleta,dosta je statičan u napadu...
Shit has hit the fan !
Udje pocetkom druge cetvrtine, prvi kontakt s loptom, dize se za 3, promasi obruc, izbaci ga ODMA posle suta Luka i tek ga pred kraj ubaci :lolblue:
Sead i Jaramaz uzimaju suteve kao Kobe i Curry, ispred zgrade na basket ovoliko slobode imali nisu. Bas nerealne stvari. Ali izmjene ljudi, pa ono nema nidje na svijet. Onaj coek nije normalan, ajde on no izgleda citav strucni stab, te mu niko ne kaze da oladi malo. On bukvalno usadjuje kod igraca onaj mrzni osjecaj da ako promasis ili nesto lose uradis ides napolje odma. (ukoliko te ne markira ka Seada i Jaramaza da mozes i sa kosa na kos da sutnes, placeno je to)
Koliki god da su oni profesionalci to smeta sigurno! Ima da se usere u ekipu komplet bas masu brze no sto sam mislio. (mislio sam da ce u pocetku posto nema vremena da se prilagodi malo staroj taktici Jovovica a ne odma da istovara svoje ******)
Last edited by BiTrAtE; 03-12-15 at 10:09.
evo ove dvije utakmice od kad je lucano dosao uopste nemam zelju da gledam te meceve...nadam se da ce ovo sto krace trajati...btw, koji je po vama najbrzi scenario koji bi doveo do njegovog otpustanja?
na pr sledece 3 utakmice bi se mogle izgubiti, Cibona, Krka i Uniks - sve u goste...mada ne vjerujem da bi ga tako brzo micali...
Last edited by Brent1986; 03-12-15 at 10:20.
Da opsuje Mila nedje na basket, tako nesto.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks