Je li neko skorije kupio pošiljku sa SD? Šta traže iz banke, klasični listing na kome se vidi data transakcija?
Ja sam podizala prije mjesec ali mi niko ništa nije tražio.
nece ti ni sad trazit.
ПОДГОРИЧКА БУДУЋНОСТ !
U kojim slučajevima naša pošta mijenja postojeći i stavlja svoj broj za praćenje pošiljki ? Naručio sam nešto iz USA preko USPS First Class Mail-a, a pošto je zadnji status pošiljke Jamajka sa početnim LN slovima oće li mi se isti očitati na našem sajtu za praćenje ?
Ja sam takođe naručio iz SADa proizvod koji je poslat USPS-om. Zadnji status je bio iz Jamaice, što je neko mjesto u Nju Jorku(pretpostavljam da si pomislio da se radi o državi Jamajci). Proizvod je iz Jamaice poslat 22.11., ja sam ga primio 30.11., s tim što na sajtu naše pošte nema podataka o toj pošiljci a i po trackingu USPSa, paket je i dalje u tranzitu ka krajnjoj destinaciji.
Sent from my Tapatalk
posiljke poslate USPS-om se nikad ne evidentiraju kod nas (ne znam zasto). Onda kad vidite da je departed from Jamaica, znaci da je poslato preko okeana i ocekujte je u roku od 5-10 dana..
Ja sam nedje pisao o tome, imao sam dvije posiljke u roku od mjesec dana (prije dva mjeeeca mozda). Prvi put su mi kao danas trazili izvod, da bi mi sjutra dali robu bez izvoda jer ima carina nije dala obrazlozenje zbog cega se korisnicima trazi izvod. Nakon 4 nedjelje prilikom podizanja su mi trazili izvod iz banke (bilo je nagkaseno i u sms poruci koju sam dobio)...
E sad, po pravilu ne bi smjeli da traze izvod jer se na njemu nalazinjos dosta licnih podataka (uplate/isplate) tako da sam ja tada trazio prepis transakcije=kopiju uplatnice u banci i to ponio i prihvatili su.
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Ne postoji način da se USPS pošiljka prati kad napusti SAD, njihovi tracking brojevi su različiti u odnosu na ostatak svijeta, makar mi tako rekoše par puta u pošti.
Čim napusti tu poštu u Bronksu (Jamajka) računaj da je brzo kod tebe. Gdje god da se prodavac nalazi u SAD, mora prvo doći paket na tu adresu da bi stigao u Evropu.
Moze li mi neko reci mogu li telefonom da provjerim status nekih posiljki? I da pitam ove iz nase silne poste da li su normalniImam dvije posiljke koje su stigle u CG 22.11. a posto procitah da oni mijenjaju broj za pracenje ako broj ne pocinje sa RM ili nesto tako, nemam nikakvih novih informacija. Stvarno je sramota da iz kine treba 7 dana da dodje do Podgorice a iz Podgorice evo vec 12 dana cekam do Herceg-Novog da mi donesu. Samo hocu da ih pitam je li ih sramota
![]()
Samo da znate da SD opet se ide na carinu na aerodrom, ceka se, itd...![]()
Znači kratko je trajalo ono da se kod njih podiže roba jer je carina vratila pravilo da se kod njih nose papiri.
Meni je sad najgore zbog radnog vremena. A već mi je stiglo. Izvod iz banke je obavezan.
Kod nas ništa ne može normalno da ide.
Ako kojim slučajem neko ide ovih dana po svoju pošiljku, častila bi da i moju donese. Radim od 9 do 4, tako da nema šanse da stignem.
U pm. Jos i parking treba platit jer nema trika da se podrignu dokumenti za 15 minuta koliko je besplatno. Ili ostavit auto kod dhl-a pa pjeske prodzonjat do ajrodroma. Kako zbilja ne smisle nesto pametno, da pojednostave proceduru, ipak je to roba, odjeca, sto to provjeravaju uopste koju muricu.
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
ili se sve ovo radi da te dovedu u situaciju da im platis 20 i kusur eura za dostavu umjesto da se ovako kutaras.
Koliko vremena treba da legne refund sa Alija ?
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
DHL u Srbiji donosi na kucnu adresu, ali je limit za carinu i pdv 50 eur...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Ja bi im platio tih 20 eura ali platit 20 eura na sajt pa poslije jos 20 eura sto je mnogo dosta je.
mnogo brate,izadje te veca dara no mjera. vise te ispane,no stvari sa sd da trgujes u pg u butik i to sa mogucnoscu probanja stvari.
opekoh se ja par puta na obucu da mi je bila velika ili mala.
Onamo kalupi dosta variraju ,u zavisnosti ne samo od brenda do brenda,nego i od modela do modela istog brenda...
Meni zadnji put trebalo tačno 14 minuta. Smijali smo se, ona žena te radi na parking i ja. Nego, to je bilo prošle godine, čini mi se...ne znam je li se što mijenjalo od tad što se tiče vremenskog limita za parking.
Ja sam proljetos stajala ravno 20 minuta ispred šaltera carine i nidje nikoga nije bilo u sred radnig vremena. Da si siguran da su oni stalno tu kao na sva normalna radna mjesta, to bi se sve začas završilo ali kad pomislim da ih moram čekati.
Donosi i nama u firmu dečko u kombinezonu i sa dhl brendiranim pikapom pakete na vrata.
Sent from my D6633 using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks