"Bez centa ulaganja"
Bukvalno. Z*****o je Pirocanca.
"Bez centa ulaganja"
Bukvalno. Z*****o je Pirocanca.
Kakvih sve auta ima po sjeveru,glava zaboli a i moze da oslijepi covjek lako
Uze drug Hummer H2, ladno trosi 40l plina, a boca mu je taman ka od bojlera :lolblue:
Sent from my iPhone 6S using Tapatalk
Zar je realno da iko vise moze da kupi h2? Kakav sanduk neukusa, onaj h3 I ajd a h1 nikad nije ni bio po cg, preskup je :-) doduse dizel ja mislim 7k kubika
Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk
Cio zivot je patio za njim i otvara nam glavu i uze ga sad u neku kompenzacijuKa' drugo auto. Ni meni se ne svidja ali je za H3 izmislio, H3 mi je smijesan u odnosu na njega. Mada u svakom slucaju je to auto zakopavanje, za odrzavanje, registracija, gume...
bolje da je stavio točkove i motor na neku trafiku, ljepše bi izgledao
She is only here to annoy herself!
Hahaha
Haha meni je FJ top :-)
Cak se racuna za najboljeg terenca :-)
Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk
Zato velim stvar ukusaNajjaca fora sto ga je uzeo taman uoci onoga protesta pa ga je posle par dana neko gadja krsima ahahahah misleci da je H2 saj-a :lolblue:
H2 je zestoka kanta. Vozio sam to 2005-e 4-5 dana. Jao, pa ides 20 na sat i stisnes bremzu do kraja a ono...nista.
TAKUMI
Sta je bremza? Fabia prevedi na nama razumljiv jezik.
Pridruzite se facebook grupi PRODAJEM, KUPUJEM, MIJENjAM CG.
Grupa u kojoj svaki oglas ima cijenu.
Možda kočnica?
Sent from my E2303 using Tapatalk
Bremse na njemački kočnica.
Ima 4 gange, Hydramatic getriba.
Platforma od Chevy Silverado, koja je "prepravljena" da odgovara Chevy Tahoe ali ta sasija se ne moze koristit za SUV...SUV od 4 tone. Posto je tezak 4 tone, USA goverment ne zahtjeva safety ratings, polusn...znaci nikakve norme. Toliko je sirok da izmedju prednjih siceva ima frizider, i toliko je sirok da nema sanse da mozes da diras zenu koja sjedi na suvozacev sic. Dobra stvar sto iznad 80 ne cujes istu kako se dere na tebe.
TAKUMI
Ahahah true, true
Sent from my iPhone 6S using Tapatalk
Takodje je nula što se tiče offroada, ne znam koja mu je svrha..vjerovatno ga samo kupuju oni tipovi koji su malo zaostali i razmišljaju ono.."što veće to bolje"
Sent from my E2303 using Tapatalk
Ispricasmo se mi ovdje izbrljasmo auto i momka, a on uzeo ono sto mu se svidja i vozi.
f6
Pa Vndoje, Justin Timberlake, LeBron James i Dennis Rodman, ili ti ljudi sa vise para no mozga.
TAKUMI
slazem se da se malo preceralo
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks