Luka u nevjerici
31 poen primila Buducnost.
Luka ne verueeeee
Lezalo po zatvora, na sve spremno, sve probalo, na sve nauceno.
Ali zipa ti njemu rotacije, ovo je haos.
Sent from my iPhone 6S using Tapatalk
"Moramo sa čvršćom odbranom, 30 poena smo primili"
kuku
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
Nemojte da me je'bete..
Vranjes ALA KOBE BEAN BRYANT
5,6 napada u zadnjih minut oni trojke sutiraju, ovo je pakao.. luka MRŠ!
Ispostovali su ga za akciju maximalno :lolblue:
Sta reci, coek ubi s rotacijama, neeeeebitno je njemu ide li tome igracu ili ne, on unaprijed spremi minutazu za svakog pojedinacno i samo buca. Pa Vlado Ivanovic, moj trener kad sam mladji bio je doktor nauka kosarke za ovog bilmeza
Last edited by BiTrAtE; 29-11-15 at 21:43.
Dako izgubimo pa da maknu ovog brava, nego nismo mi te srece![]()
Od kad je Subotic go-to-guy..Jesam ja nesto propustio ili sto?
Momku se i protiv Cedevite daje na trojku prosle sezone.. mislim, o cemu se radi odje?
Aleksa ugasi nas.
Aleksa kao Gordic.
Lezalo po zatvora, na sve spremno, sve probalo, na sve nauceno.
Svaka čast ekipi Sutjeske, kako god se završi meč. Momci igraju srcem, nemaju kvalitet neki, dosta puta izgledaju kao da su se pokupili sa nekog igrališta lokalnog ali se bore.
Što se tiče Budućnosti, vjerovatno ne postoji odvratniji sportski kolektiv kod nas. Godinama se nenormalna količina novca sipa u klub. Igrači poput Kuka, braće Šehović, Subotića primaju količinu novca koja je nevjerovatna kada se pogleda stanje u državi. Voze preskupa auta, imaju otvoren račun u svaki noćni klub u PG. Toliko talentovanih momaka nije uspjelo jer su prije njih morali da igraju sinovi raznih likova.
Još jednom svaka čast momcima iz NK-a, nadam se da će neko prepoznati trud koji Dubljević ulaže i finansijski pomoći klubu. Navijaću da ostanu u Aba ligi. A što se tiče ovih smećara, što više poraza i da nikad ne udju u EL.
Sent from ajfon
żPlata o Plomo?
Igrači Sutjeske, jesu li svi iz CG?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Hahaha gledaj sut Popovicu iz donjega Meduna
Popović ne može da meč ni sa 25% završi, šta je ovo...
I znam da danas je danas
Sramota je izgubiti noćas od ovakve Budućnosti.
I znam da danas je danas
Cekam Twistera sa analizom pa onda ja da prospem malo svoje mudrosti..
Salic i Albijanic jedino nijesu, ostatak sve iz CG vecina iz Niksica.Svaka im cast kako odigrase nema im se sto zamjeriti.Buducnost samo daje neke naznake na sta ce igra(ili nedostatak iste) da lici u nastavku sezone.
Treba biti posten i reci da je Sutjeska ostecena dosta nocas, sto se sudjenja tice, nijedna 50-50 odluka nije otisla u njihovu korist narocito u produzetku.Sutjeska je dosta sansi ispustila da dobije ali nista to nije bilo usled neceg sto je Buducnost uradila, vise su se oni samoubili nego sto je neka odbrana specijalna se pojacala.
@ miha nemam vala sto pisati, vise mi je svejedno, da se nerviram i gledam Tragiju kako se ispucava i chokeuje sa slobodnih i ostatak druzine da igra preko one rabote jednostavno nema smisla.Da ova Buducnost ima iole srca i zelje ko sto ima ova ekipa Sutjeske druga bi se pjesma pjevala.Jednostavno nek im je bog u pomoc, izborice se taj plejof, sa prvog mjesta nece sigurno jer ce biti kikseva sigurno.
Last edited by MrTwister; 29-11-15 at 22:04.
Rikić dabl dabl ako se ne varamSa slobodnih bez promašaja. O Luki neću, kakav je da je , ovo mu je tek drugi dan u KKB
Sent from my PAP5400DUO using Tapatalk
Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.
Ovaj poraz ne stavljam na Luku jer se jasno vidjelo da ga igraci boba ne slusaju..Ne znam samo sto je radio strucni stab ovih dana u pripremi za docek Luke i tome da ga obavijeste o tendencijama protivnika, da bi se bolje spremio za utakmicu. Uhvaceni su sa "spustenim gardom" i apsolutni su oni krivci za ovu igru nocas..
Dolazi u goste ekipa koja sutira trojke ispod 30% i nikome ni napamet da pane da trebaju da se guraju van reketa jer im se vecina akcija tamo zavrsava. U prvom poluvremenu Sutijeska prakticno nije pokusavala da sutira sa distance i opet je bila u igri..
Evo podatka kojeg necete nac na internetu..
Sutjeska je iz reketa dala 52 poena, eeeej !! 52 od 87 ukupno..
Primijetio sam da se Pavicevic tokom time-outa izricito drao da se sprijeci penetracija Alekse Popovica i opet se nista nije mijenjalo.. Odbrana Buducnosti na pick n' roll nocas je bila OCAJNA..i to je malo rec..Njih ce tim sa iole jacom centarskom linijom ladno da dobije..
O napadu necu pisat..Ono ispucavanje trojki nije za komentarisanje..Vidi se da duh Igora Jovovica jos visi nad ponekim igracima, i njegova filozofija..
Sta reci,nikad dosadnije utakmice,pozoriste od atmosfere u Moraci.Sramota.Kakva negativna atmosfera odjednom.Svaka im cast sto uradise.
Pavicevic sta reci za covjek posle nocas.
Podgorica Podgoricanima!
Oce li mi ko rec zasto Pavicevic nije trazio tajmaut na 30 sek prije kraja, egal je bio i napad za Buducnost?
Loša tekma, Sutjeska je,realno, imala ovu utakmicu. Na kraju su se stegli, nema tu ni kvaliteta. Šta tek reći za ove naše mučenike...
Da je neko drugi na klupi,rekao bih da mu je drugi dan u klubu,nema 3 igrača,a još dvojica se skidaju samo reda radi...ali s obzirom da imamo provjerenog idiota reći ću samo da je ovo najava stvari koje nas očekuju sa ovom legendom holandske košarke.
Shit has hit the fan !
ovo Buducnost treba da dobija sa 15-20 razlike. ono pjeske da odigra. ne znam sto su komplikovali ovako. zakaci se trener sutjeske dobro sa onim koracem.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks