nove na upravljacku osovinu lucke
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Ako dobro izbrojah rezultat u savjetima je 3:2 trenutno u korist zadnje vucee ako znam
Sent from my Samsung Galaxy S6
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
Jedan car je stavio lance na pola 3 na zadnje bio
i ja bih nove stavio pozadi...ali opet zadnja vuce je specificna...zahtijeva dobre gume i naprijed i pozadi...nema svercovanja...
Ja sam za to da ti nabacis jos 2 gume
Salu na stranu - ako vec imas awd opciju (po potrebi) ja bih bolje stavio naprijed.. a evo i koja mi je logika
ako nidje ne zuris auto ima dovoljno elektronike da ispregla proklizavanje zadnjega kraja (a tu je vazda i finska kontra, dok je kod prednjeg vazda problematicnije (po meni)...
e sad, ako vec bude neke poledice pa ti kontrola proklizavanja pocne obavjestavat da gubis grip - upali awd![]()
Zna li ko, ima li nedje u PG ili Bar, akcija na pneumetike 3+1 ?
Who let the dogs out
U Efel.
TAKUMI
Prodajem par setova guma po nabavnim cijenama iz razloga sto kupci koji su ih narucili na
kraju nisu ispostovali dogovor a dimenzije su malo specificne pa da mi ne stoje.
255-35-18 Sportiva Super Z+ - 88e kom
235-45-17 Sportiva Super Z+ - 68e kom
205-75-16 Continental VancoWinter2 - 110e kom
175-80-14 Uniroyal Rain Expert 3 - 45e kom
cijene su fixne i bez montaze i balansiranja.
Prodaja Originalnih autodjelova i Guma. uvoz iz Njemacke i Slovenije
068615321(viber)
Last edited by Sparco_CG; 08-12-15 at 06:23.
Kakve su ove Hifli zimske gume?
Da li da stavljam zimske naprijed ili pozadi ? Vuca mi je naprijed, pa mi se cini da treba naprijed.
Naprijed
Prodaja Originalnih autodjelova i Guma. uvoz iz Njemacke i Slovenije
068615321(viber)
Ljudi, dajte da vas pitam nesto.
Kod nas u prodavnicama moze se naci npr. 10 brendova za koji manje vise cijeli svijet zna: michelin, good year, continental, bridgestone, pirelli, itd... Medjutim, odem ja na sajt ekupi.me i vidim tamo 50 brendova. Brate, sta je to? Znaci nikad nisam cuo za pojedine brendove itd... Valjaju li sto te ostale gume?
http://www.ekupi.me/Gume-g11973.aspx
To su ti kineski, Hifly, Zetex, Ceat....voda.
TAKUMI
Kad smo vec kod guma
Pirelli Sottozero 205/45/r17 Serie II, moze li se dje nac? Pocijepah jednu na odron, a imam 3 odlicne...
Drugo, Toyo zimske, od 1 do 10, kako bi ih ocijenili? Jedino to ima na lageru na mjestima dje sam trazio, i Falken...
(nečitko)
baci pogled na ovaj sajt: http://www.tyrereviews.co.uk/Article/
Interesujeme gdje se moze najpovoljnije proci sa gumama dimenzije 225/45R17
Mislim ove goodyear, dunlop, toyo... Ne ove sto imaju sada u ponidi po 50-60 eura
Nego mislim ove "provjerene marke"
Gdje ih moze najpovoljni je navi u Cg ili u region (Bosna/Trebinje, HR/Dubrovnik, AL/Tirana...) Znavi okruzenje
Ako ima ko skotije iskustvo neka podijeli
U CG sam vidio da Simant ima najpovoljniju ponudu da se naruci
Necete mi zamjeriti sto nijesam citao ranije postove, ima ih masu, a treba mi mala pomoc/savjet... Dimenzija mojih guma je 175/75 r14. Bas je tvrdo auto, svaka rupa se osjeti i to mi bas smeta! Da li je uopste preporucljivo mijenjati fabricke dimenzije? I koje bih gume (brend/model) i kojih dimenzija mogao uzeti a da dobijem koliko-toliko bolju udobnost?
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks