Page 88 of 655 FirstFirst ... 387884858687888990919298138188588 ... LastLast
Results 2,176 to 2,200 of 16374

Thread: KK Budućnost

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    2 Posts

Ne znam sto da mislim vise. Ako su rjesili da dovedu dobrog trenera pa makli Jovovica zbog toga, u redu ali vidis da kao potencijalni naslednici se pominju Djaletic koji je uz svo postovanje neiskusan, Luka Pavicevic I Trifunovic onda se dovodi u pitanje zašto smjena I zašto u ovom trenutku. Ili dovesti normalnog trenera ili ne destabilisati ekipu I klub ovim potezom u sred sezone.

Thanks Thanks Given 
    643
    Thanks Thanks Received 
    74
    Thanked in
    49 Posts

sve je ovo zbog sutjeske..

Thanks Thanks Given 
    30
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    66 Posts

Quote Originally Posted by .Bole View Post
    Smjena je generacija
    CG liga. Liga sa 2-3 kluba, dvije navijačke grupe, 3-4 stadiona, sa namještanjem utakmica... sve to utiče. Ođe ta brojka može "skočiti" jedino ako nekada bude regionalne lige, ili ako neko uloži veliki novac pa klub bude konkurentan u Evropi, kao u slučaju Maribora i Viola

Sent from my PAP5400DUO using Tapatalk
    Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.

Thanks Thanks Given 
    383
    Thanks Thanks Received 
    727
    Thanked in
    348 Posts

Ada znam chuck,doprinio je tome i savez koji je unistio ligu i takmicenje,vise se ne prati fudbal
    Podgorica Podgoricanima!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Uh odakle da krenem...
    Dobio sam 100 poruka u inbox sto je bilo i sto ce biti...
    Ovako, napisacu odje kad budem imao prave informacije, kao i prosli put necu da ***** sa spekulacijama kao 99% ljudi odje...
    Sto je razlog NE ZNAM...
    Ali znam sledece, da vi sto prizeljkujete Dula Vujosevica, ja ne znam kako da nazovem tu vrstu ljudi.. bez uvrede... Svako ko malo voli Buducnost, zna odlicno sta se deshavalo na toj relaciji, koliko samo posranih odluka ovog idiota gore protiv nas i nasih struja, itd itd itd... Znaci kao prva stvar, prvi bih prestao da dolazim na tekme, ili bih dolazio sa bubrezima na tekmu...
    Druga stvar, neko pomenu ko "jebe varvare itd... Odma da se razumijemo, nisam aktivni clan grupe, samo volim buducnost i to je to ... I odma da vam kazem, po***** Vam se u svu evroligu i sve ako ce tekme da prolaze bez njih... a vjerujte, sa Dulem, bi opet zaratili sa publikom, tu su skolu proslu i koliko se samo prolilo znoja da se vrate na tekmu, sad bi sve to usrali... siguran sam da takav potez nece biti (ako iko ima ista u glavu...) ... Jebes ti evroligu na tekmama Cedevite, to nije to ...
    Ovu kosarku i ovaj grad drze tekme kao protiv Arisa, Paoka, Zvezda, Partizana, i svih kloba sa iole normalnom navijackom grupom...
    A da gledate Buducnost - Zalgiris pred 3000 ...e po***** vam se u taj uzitak....
    F.C.F.

Thanks Thanks Given 
    319
    Thanks Thanks Received 
    2,196
    Thanked in
    795 Posts

Sto se Dula i tih relacija tice bilo pa proslo,malo su veca gocna pokupili Danilo,Vesko i ekipa sto se nas tice pa evo nas danas u sportski.A sto se tice price ko jebe Varvare niko niej tako napisao,ali da li ti ozb mislis da ako Bokan bude imao volje da dovede Duloa da ce pitati nas?
    Last edited by PrijekiLijek; 26-11-15 at 21:13.

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Iskreno se nadam da Jovović nema nikakvih privatnih problema. Ako to nije posrijedi, onda sam zadovoljan konačnim epilogom. Toliko.
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    319
    Thanks Thanks Received 
    2,196
    Thanked in
    795 Posts

Po raznim ''pricama'' i ''naklapanjima'' raznih izvora bliskih klubu nije mogao da izdrzi da mu se mijesaju u posao i da mu dovode igrace koje on nece.Ako je tako svaka mu cast!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Pustih se tih tuskih prica prijeki aman.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    2 Posts

Ja bih radije normalnog trenera koji ce donijeti rezultate pa da Varvari ne dolaze uopste nego da gledam Luku Pavicevica ili nekog slicnog kojeg ce Varvari aminovati.Ebes ti navijace koji se stavljaju ispred interesa kluba.Cedevita kako je pocela da dobija u EL, svaka im utakmica ili rasprodata ili blizu rasprodate, a klub bez organizovane grupe i bilo kakvih navijaca.Jednostavno ljudi prepoznali kvalitet takmicenja, jos kad imas ekipu vrijednu pracenja, zasto ne bi i dosli.

Thanks Thanks Given 
    112
    Thanks Thanks Received 
    1,847
    Thanked in
    1,078 Posts

Ne postoje nikakve zakulisne radnje, niti je spremna zamjena za Jovovica i sl. Momak je dao ostavku iz svojih razloga, ja ga vecim dijelom podrzavam jer znam o cemu se radi. Djaletic vodi tim protiv Sutjeske, a mozda i duze jer jos nemaju spremnu alternativu i razgovori su tek poceli. Jedna struja je tvrdo za Luku Pavicevica, tako da je kandidat broj 1. Sanse da Vujosevic vodi Buducnost su minimalne, gotovo nikakve. To jedino ako stigne direktiva u sta cisto sumnjam.

Thanks Thanks Given 
    20
    Thanks Thanks Received 
    164
    Thanked in
    112 Posts

samo cu reci ako dodje luka pavicevic, eto mene nema u sc i mnoge druge.
    ПОДГОРИЧКА БУДУЋНОСТ !

Thanks Thanks Given 
    173
    Thanks Thanks Received 
    523
    Thanked in
    393 Posts

Quote Originally Posted by MrTwister View Post
    Ja bih radije normalnog trenera koji ce donijeti rezultate pa da Varvari ne dolaze uopste nego da gledam Luku Pavicevica ili nekog slicnog kojeg ce Varvari aminovati.Ebes ti navijace koji se stavljaju ispred interesa kluba.Cedevita kako je pocela da dobija u EL, svaka im utakmica ili rasprodata ili blizu rasprodate, a klub bez organizovane grupe i bilo kakvih navijaca.Jednostavno ljudi prepoznali kvalitet takmicenja, jos kad imas ekipu vrijednu pracenja, zasto ne bi i dosli.
    Cedevita je sponzorski klub dok je Budućnost dio sportskog društva i ne može se navijačima reć da će interesi kluba biti ispred njih.. Isto tako za neke stvari se navijači ne mogu pitat prije samog kluba..
    Ti kao fan košarke nećeš zamjerit nedostatak Varvara na tribinama,koje će možda bit pune i bez njih ali onda klub gubi jedan dio indetiteta.. Recimo kad Budućnost bude gostovala nekom jakom timu u EL, daj bože, onda neće imati nikoga da ih podrži nego će ih fanovi košarke pratiti kraj malih ekrana..

Ne pričam ja ni da bi 5 hiljada Varvara išlo da podrži Bud u nekoj Turskoj npr ali opet da imaš grupu jednu koja te stalno prati znači dosta..

Thanks Thanks Given 
    242
    Thanks Thanks Received 
    1,815
    Thanked in
    915 Posts

Ljudi koji vode Buducnost su mnogo sto ali su u kosarci 20-30 godina i nisu idioti da ne znaju koji su trenerski kvaliteti Luke Pavicevica.Jednostavno imali su prilike da se uvjere iz prve ruke o njegovom neznanju i cisto sumnjam da bi skakali sa konja na magarca jer kakav god da je Jovovic za Luku je Greg Popovic licno koliko god to cudno zvucalo, tako da ako on postane trener pretpostavka je da je to doslo kao zahtjev od nekog mnogo jaceg i uticajnijeg a svi znamo ko to moze biti.Razlog moze biti veoma jednostavan covjek nema posao , nece ga niko a treba od necega zivjeti.Kome ces da se obratis ako ne kumari sa basketa.
    I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nebitno ko bude trener Budućnosti, ali jebeš klub koji bi imao šansu da dovede Vujoševića a ne uradi to zbog navijača.
    żPlata o Plomo?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Za*ebavate li se ili ozbiljno pričate da treba birat trenera koji je po volji njih 20-30 na tribini? Možda ih treba' pitat' i u vezi taktike, treba li zona da se igra, 'oće li se iskakat' na pik, pa ako odobre,onda može. A mak'se,,,

Nek dovedu normalnog trenera, kome se ne sviđa eto mu fudbala i ''uvijek neugodnog Dečića i tradicionalno nezgodnog Grblja'' pa nek uživaju.
    Čuš ''varvari da odobre'' ,ne sprdajte se...
    Shit has hit the fan !

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    32
    Thanked in
    24 Posts

Luka je omrzen medju svim ljubiteljima kosarke u CG ali doticni Jovovic nije uspio da uvede U20 u A diviziju.
    Aloooooo, sa U20 je bio 4ti u B-diviziji !!!!
    'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
    V.Drljevic-DAN

Thanks Thanks Given 
    173
    Thanks Thanks Received 
    523
    Thanked in
    393 Posts

Quote Originally Posted by goldfinger View Post
    Lkakav god da je Jovovic za Luku je Greg Popovic licno koliko god to cudno zvucalo
    Ne bih toliko daleko isao ali se slazem da je Pavicevic daleko od odgovora na poziciji trenera.

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    2 Posts

Od svih koji su se pominjali mozda bi Dzikic bio i najbolje i najrealnije rjesenje.Covjeka sam slusao ranije nedje kako prica u vezi kosarke i ima je u malom prstu, poredjenje izmedju kosarke nekad i sad, prilagodjavanje atleticizmu i niskim petorkama, covjek koji zna i umije da se prilagodi onom sto ima i svakako jedan od najboljih raspolozivih trenera.Gledao sam i neko njegovo predavanje dje prica o kretnjama bez lopte, nesto sto je u Buducnost u domenu naucne fantastike.Covjek je bio i u NBA pa ima veze po SAD sa raznim skautima i tamo i u Evropi sto bi umnogome pomoglo Buducnosti koja inace nema nikakav skauting i uglavnom im menadzeri igrace dovode bez mnogo pitanja.Ono sto je covjek uradio sa Armsteadom tamo nije nista manje do impresivno, ljudi su i sa manje pokazanog po NBA isli.Jos ljetos je bilo kontakata sa njim kad nije bilo jos uvijek izvjesno ko ce biti trener, cak su i razgovori obavljeni i neki uslovi dogovoreni da bi u zadnjem trenutku bilo ponovo ukazano povjerenje Jovovicu.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Od svih tih mid-level trenera, meni je Džile možda i najbolje rješenje. Zna košarku, sa Krkom je pravio ozbiljne stvari u ABA, a imao je tugu od ekipe, zna sa mladim, mislim da je u Srbiji bio i selektor neke od mlađih kategorija. Njega je u karijeri zeznulo to što je predugo ostao pomoćni trener Vujoševiću, ima priča da mu je bilo obećano da će ga on zamijenit' pa ovaj čekao i čekao..

U svakom slučaju,mnogo bih radije njega nego onu prevaru od Mute Nikolića za kojim i ovđe ,vidim, mnogi uzdišu...
    Shit has hit the fan !

Thanks Thanks Given 
    30
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    66 Posts

Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.

Thanks Thanks Given 
    75
    Thanks Thanks Received 
    931
    Thanked in
    551 Posts

Ja nisam navijac buducnosti niti me posebno zanima, ali juce nacuh od covjeka iz saveza da sa vujosevicem traju pregovori duze vrijeme i dogovoreno je to kao i da je ostavka jovovica naredjena da bi oslobodio mjesto vujosevicu jer ciljaju evroligu, i da mu ne bi davali otkaz kad vec ima ovakve rezultate da ne bi navijaci pravili probleme pa je razlog kao "privatni razlozi"... koliko je ovo tacno pojma nemam, vrijeme ce da pokaze.

Sent from my Samsung Galaxy S6
    Samo ti...
    U mome srcu si...
    Jedna jedina, nepobjediva -
    Zvezdo ljubavi!

Thanks Thanks Given 
    6,191
    Thanks Thanks Received 
    13,738
    Thanked in
    5,204 Posts

Default KK Budućnost

Quote Originally Posted by dr hellfire View Post
    samo cu reci ako dodje luka pavicevic, eto mene nema u sc i mnoge druge.
    Ni na TV ih vise ne bi pogleda.

Sent from my iPhone 6S using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Luka Pavicevic i DulO Vujosevic bash nikako nisu dobrodosli ...

Luka zbog neznanja, a ovaj sto je 100 govana isprosipao....

Dzikic bi za mene bio PUN POGODATAK
    F.C.F.

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

http://kosarka.me/lige/aba-liga-evro...ili-trifunovic

Trifunović jedan od kandidata. Vaša mišljenja?
    Dick Laurent is dead!

Page 88 of 655 FirstFirst ... 387884858687888990919298138188588 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)